S sevalaksu Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 83 35 38 25 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalaksu #21 Firdevsfhm .!.: ama pik en net sadece cumartesi günüydü:) sonra pazar hemen siliklesti hayirlis olsun inşallah canım bu mübarek gecede Genişletmek için tıkla... Silikleşince yumurtan çatlamış oluyor 24 saate kadar canlı kalıyor. Zaten yaklaşık 48 saat öncesinde içerde canlı sperm varmış
Firdevsfhm .!.: ama pik en net sadece cumartesi günüydü:) sonra pazar hemen siliklesti hayirlis olsun inşallah canım bu mübarek gecede Genişletmek için tıkla... Silikleşince yumurtan çatlamış oluyor 24 saate kadar canlı kalıyor. Zaten yaklaşık 48 saat öncesinde içerde canlı sperm varmış
F Firdevsfhm Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2024 323 95 13 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalaksu #22 siz kaç aydır deniyorsunuz peki:)
merak dolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 1.027 212 38 24 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalaksu #23 sevalaksu .!.: İnşallah ovulasyon testini atarsan beraber ilerleriz canım hepimiz için iyi olur Genişletmek için tıkla... Ben ovulasyonya takip etmiyorum artık canım ama sizinkini yorumlarım 5 6 ay takip yaptım artık ne zaman yumurtayıp çatlama olduğunu tahmin edebiliyorum doktor kontrolünde de öğreniyorum
sevalaksu .!.: İnşallah ovulasyon testini atarsan beraber ilerleriz canım hepimiz için iyi olur Genişletmek için tıkla... Ben ovulasyonya takip etmiyorum artık canım ama sizinkini yorumlarım 5 6 ay takip yaptım artık ne zaman yumurtayıp çatlama olduğunu tahmin edebiliyorum doktor kontrolünde de öğreniyorum
ozuzun Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2025 166 89 13 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalaksu #24 sevalaksu .!.: Aslında 2-3 gün sonra siz de kanda çıkar Genişletmek için tıkla... Ben batı bekleyip öyle kan vereceğim ama pazartesi falan erken gebelik test yaparım evde
sevalaksu .!.: Aslında 2-3 gün sonra siz de kanda çıkar Genişletmek için tıkla... Ben batı bekleyip öyle kan vereceğim ama pazartesi falan erken gebelik test yaparım evde
S sevalaksu Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 83 35 38 25 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalaksu #25 ozuzun .!.: Ben batı bekleyip öyle kan vereceğim ama pazartesi falan erken gebelik test yaparım evde Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah
ozuzun .!.: Ben batı bekleyip öyle kan vereceğim ama pazartesi falan erken gebelik test yaparım evde Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah