İnşallah güzel haberleri alırız benim 2.adet günüm sıfırdan başlıyorum hayırlısıylaMerhaba kızlar. Bugün kandil gecesi, inşallah en kısa sürede beneğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.. birbirimize yardımcı olmak amaçlı konu açtımben 30-35 günde bir adet oluyorum 4 gün önce yumurtam çatladı. 1 hafta sonra test yapacağım inşallah güzel haberler alırız ? Sizde durumlar nasıl?
İnşallahİnşallah güzel haberleri alırız benim 2.adet günüm sıfırdan başlıyorum hayırlısıyla
Bende bugun başladım tüp bebeğe bakalım hayirli olsun herkes içinMerhaba kızlar. Bugün kandil gecesi, inşallah en kısa sürede beneğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.. birbirimize yardımcı olmak amaçlı konu açtımben 30-35 günde bir adet oluyorum 4 gün önce yumurtam çatladı. 1 hafta sonra test yapacağım inşallah güzel haberler alırız ? Sizde durumlar nasıl?
İnşallah canım. Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi yapsın seniBende bugun başladım tüp bebeğe bakalım hayirli olsun herkes için
Aynen benimde 4 gün oldu:) bakalım bekliyoruzMerhaba kızlar. Bugün kandil gecesi, inşallah en kısa sürede beneğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.. birbirimize yardımcı olmak amaçlı konu açtımben 30-35 günde bir adet oluyorum 4 gün önce yumurtam çatladı. 1 hafta sonra test yapacağım inşallah güzel haberler alırız ? Sizde durumlar nasıl?
Aslında 2-3 gün sonra siz de kanda çıkarBenim de 17-18 pik 19u çatlamaydı. Bat 2 Nisan hayırlısı bakalım2.denememiz yeni başladık daha
Bende batma hissi ve Kremsi akıntı var. Tek belirtilerim bunlar şuan daAynen benimde 4 gün oldu:) bakalım bekliyoruz
yalnız burada denilen hiç bir erken belirti yok
hadi hayırlısı inşallah:)Bende batma hissi ve Kremsi akıntı var. Tek belirtilerim bunlar şuan da
Ayın 6 sında olmam gerekiyor. Yani benimde 10 günüm varhadi hayırlısı inşallah:)
reglime 10 gün var. benim
sizin ne kadar var
Ayın 6 sında olmam gerekiyor. Yani benimde 10 günüm var
Neden olumsuz düşünüyorsunuz ? Evrene olumlu mesajlar gönderin. Yumurtlama zamanını değerlendirdiyseniz sorun yokpardon benim 8 gunmus yarını saymazsam yanlış hesaplamisim
ama içimden bı ses bu sefer de yok diyor
işte o pik çizgi gününü degerlendiremedim ben kiNeden olumsuz düşünüyorsunuz ? Evrene olumlu mesajlar gönderin. Yumurtlama zamanını değerlendirdiyseniz sorun yok
pikten sonraki çatlama gününü degenlendirdiniz mi ? Hem sperm 72 saat canlı kalabiliyor. Allah kısmet etmişse her türlü olacaktır.işte o pik çizgi gününü degerlendiremedim ben ki
önceki gün değerlendirme olmuştu
Vücudumdan az çok anlıyorum canım ben
yani hatta test yapmama bile gerek kalmıyor benim
Elbette amenna orası öyle tabiipikten sonraki çatlama gününü degenlendirdiniz mi ? Hem sperm 72 saat canlı kalabiliyor. Allah kısmet etmişse her türlü olacaktır.
O halde sorun yokElbette amenna orası öyle tabii
pikten sonra bu geçen pazar günüydü işte baktım t silikleşmeye başlamıştı
o günde değerlendirildi
ama pik en net sadece cumartesi günüydü:) sonra pazar hemen siliklestiO halde sorun yokgün aşırı olmuş. İnşallah olumlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?