2025 Mart Femara kullanıp çoklu yumurta oluşanlar var mı 🌸

merak dolu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
961
195
18
24
2 aydır femara kullanıyorum şubatta 3 yumurta oluştu aşılama olmadı kendi haline bırakalım dediler bu ay 4 yumurta oluşmuş doktor aşılamayı iptal edip ilişkiyi yasakladı çoğul gebelik ihtimali var diye bu durumla karşılayanlar var mı ben normal ilişkiye devam etmeyi düşünüyorum ama çoğul gebelik de beni korkutuyor

2 aydır femara kullanıyorum şubatta 3 yumurta oluştu aşılama olmadı kendi haline bırakalım dediler bu ay 4 yumurta oluşmuş doktor aşılamayı iptal edip ilişkiyi yasakladı çoğul gebelik ihtimali var diye bu durumla karşılayanlar var mı ben normal ilişkiye devam etmeyi düşünüyorum ama çoğul gebelik de beni korkutuyor
Bizim de ilk aşılama tedavisiydi
şehir hastanesine bu ay gel git yaptım çok fazla
Adetin 4 günü Klomen kullanmaya başlaşdım
Klomen sonrası E2 değerim 300 den başladı her kontrolde daha da arttı
4 yumurta oluştu ve 3 gün üst üste kontrole gittim yumurtalar kendiliğinden çatlamadı
Doktor da 4 yumurtayı fazla buldu. Çoğul gebelik riski sebebiyle iğne vermedi
İlişki de yasak dediler
Yani zaten 4 yumurtanın hepsinin döllenme ihtimali azdır ama yumurta sayısı fazla olunca ilikişik bana da yasak dendi

bende klomenle 5 yumurta oldu
çoğul gebelik ihtimali için olduğu için çatlatma iğnesi yapmadık

Bizim de ilk aşılama tedavisiydi
şehir hastanesine bu ay gel git yaptım çok fazla
Adetin 4 günü Klomen kullanmaya başlaşdım
Klomen sonrası E2 değerim 300 den başladı her kontrolde daha da arttı
4 yumurta oluştu ve 3 gün üst üste kontrole gittim yumurtalar kendiliğinden çatlamadı
Doktor da 4 yumurtayı fazla buldu. Çoğul gebelik riski sebebiyle iğne vermedi
İlişki de yasak dediler
Yani zaten 4 yumurtanın hepsinin döllenme ihtimali azdır ama yumurta sayısı fazla olunca ilikişik bana da yasak dendi
Ben yasağı dinlemedim canım normal rutine devam ettim 1 gün gecikme ile bugün adet oldum yani 2 ayda 7 yumurta vardı ama hiç biri tutmadı ☹️

Back
X