2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Biz normal enjektörle çok az sıkıyorduk önerilmiyor muymuş?

Yarın üniversite hastanesinde kontrolümüz var ve şehir dışı olduğumuz için 1 buçuk saat yol gideceğiz öncesi sonrası derken acıkır emmek isterse yolda bu durumu nasıl çözebiliriz? Benzinliklerde bebek bakım odalarında emzirme alanı oluyor mu? Hastane kalabalık mı olur alan olur mu guvenemedim
Önerilmiyor hayır. İnternette 5. Aydan itibaren diyor ama benim doktorum yaşını bekleyenilirsin dedi. Açıkçası çok gerekli olmadığı sürece yapmayı hiç düşünmüyorum.

Valla canım sana helal olsun iyi sabretmişsin o kadar seni zorlamasına rağmen bebenin biz 3.4. Gün verdik 🤣 kendi almadı gerçi bu aralar alıyor şükür diğer türlü göğüs uçlarım saten fena durumda emzik gibi kullanıp duruyor beni

Sızıntı şeklinde olmasının normal olduğunu fışkırtarak kusuyorsa alerji temelli olabileceğini söyledi bugün doktorumuz canım

İsiliklere nemli tutun dedi canım doktorumuz D vitaminine bağlamadı baharatlı yeme dedi 🌸

Teşekkür ediyorum canım bende denicem bakalım ramazanda azalmadıysa işe yaramıştır muhtemelen

Ay ben hiç bir şey yapamadım daha kendime gelemedim 🤣 Sürekli kafamda azer bülbülün kendimize gelemedik kardeş bu nedir şarkısı çalıyor 🤣

Aylık kontrolünüz mü var sen 40 kontrolüne mi gidiyorsun canım ay benimkide gazdan ıkınmadan uyuyamadı sabaha doğru kakasını yapamıyor ıhh ıhh diyip duruyor 🤦🏻‍♀️
Sabrediyorum ama cok zorlaniyorum. Allahtan meme ucum yara olmadi ama bildigin emzik gorevi goruyor :( eşimde memeyi unutur diye korkuyor bende korkuyorum acikcasi ama nereye kdr daha sabredebilirim bilmiyorum :( mesela suanda bile memede. Birakiyor 5 dk snra yine agliyor sadece memede susuyor

Kızlar d vitaminini nasıl veriyorsunuz? Sütüne veya mamasına katıp versem olur mu acaba?
Ağzına fıslartıyorum canım bu arada yazmayı unutmuşum alerjinin bir çok belirtidi olur sadece kusma sebep olmayabilir gözün korkmasın bu arada doğum yardımına başvurabildin mi ☺️

Sabrediyorum ama cok zorlaniyorum. Allahtan meme ucum yara olmadi ama bildigin emzik gorevi goruyor :( eşimde memeyi unutur diye korkuyor bende korkuyorum acikcasi ama nereye kdr daha sabredebilirim bilmiyorum :( mesela suanda bile memede. Birakiyor 5 dk snra yine agliyor sadece memede susuyor
Bizde meme reddi olmadı da bebeden bebe ye de değişiyor belli olmaz canım seni yönlendirmeyim bu konuda ama en azından az da olsa nefes alıyorsun diğer türlü çok zor benimki bir aydan sonra iyice kudurmaya başladı ya uyanıkken sürekli meme ya da ağlıyor normal durmuyor emzik sokuyorum bazen almıyor bazen alıyor çokta uzun tutmuyor ağzında sevmedi benimki 🤦🏻‍♀️

Valla canım sana helal olsun iyi sabretmişsin o kadar seni zorlamasına rağmen bebenin biz 3.4. Gün verdik 🤣 kendi almadı gerçi bu aralar alıyor şükür diğer türlü göğüs uçlarım saten fena durumda emzik gibi kullanıp duruyor beni

Sızıntı şeklinde olmasının normal olduğunu fışkırtarak kusuyorsa alerji temelli olabileceğini söyledi bugün doktorumuz canım

İsiliklere nemli tutun dedi canım doktorumuz D vitaminine bağlamadı baharatlı yeme dedi 🌸

Teşekkür ediyorum canım bende denicem bakalım ramazanda azalmadıysa işe yaramıştır muhtemelen

Ay ben hiç bir şey yapamadım daha kendime gelemedim 🤣 Sürekli kafamda azer bülbülün kendimize gelemedik kardeş bu nedir şarkısı çalıyor 🤣

Aylık kontrolünüz mü var sen 40 kontrolüne mi gidiyorsun canım ay benimkide gazdan ıkınmadan uyuyamadı sabaha doğru kakasını yapamıyor ıhh ıhh diyip duruyor 🤦🏻‍♀️
Yok kalça ve göz muayenesi için geldik, kalçaya girdik şimdi, öğleden sonra da göz için giricez. bi de yarın doktoruna gelicez mecbur göz ve kalcadan sonra bana randevu alin dedi bugüne yokmuş yarına aldik 😆 bi de şehir hastanesi uzak yav skdnjdjdkd benim bebe bir yaptı bir yaptı sanarsin göl iwbsuejd iki üç günün yolcusuydu 😂😂 ama sor uyudu mu diye.... Bu sefer agzindaki gazi cikartamadik sabaha kadar geberdik 🫠🫠

Bizim icin kaostu bu gece aglamalar vs nasil geccek bu sure
Bölük pörçük de olsa uyudugumu düşünmene üzülürüm snndjsjsjdjd çok fenayım sabah uyumuşum ve geç kaldık randevuya :') yetisiriz umarım jsjdjdkdk

Ama benden sonra doguranlarin bile bazisina eski takvimle devam edilmis bana yeni asiyi bekliyoz yeni takvimle gidicez dediler :(((( emzik max 2 yaştan sonra asıl onerilmiyo bi de meme reddi olursa belki diye yenidoganken çok istemiyolar ama akşama kadar vermiyorsan sorun yok zaten tutmuyo benim bebe o kadar uzun jsndjsk

Aynısı:(((
Gozumuze uyku girmiyor ruhgibi dolasiyoruz ya cozumu ne bunun

Ağzına fıslartıyorum canım bu arada yazmayı unutmuşum alerjinin bir çok belirtidi olur sadece kusma sebep olmayabilir gözün korkmasın bu arada doğum yardımına başvurabildin mi ☺️

Bizde meme reddi olmadı da bebeden bebe ye de değişiyor belli olmaz canım seni yönlendirmeyim bu konuda ama en azından az da olsa nefes alıyorsun diğer türlü çok zor benimki bir aydan sonra iyice kudurmaya başladı ya uyanıkken sürekli meme ya da ağlıyor normal durmuyor emzik sokuyorum bazen almıyor bazen alıyor çokta uzun tutmuyor ağzında sevmedi benimki 🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim canım 🥰
E devletten yapamadım bir türlü, müdür yardımcısı da dönüş yapmadı, okulum uzak cevap vermeden gitmem o yüzden bekliyorumm

Güncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım işte 😂😂 sabah da hastahane yolcusuyuz mükemmel 🤗🤗🤗 gececiler bayılmış artık eski aktifligimiz kalmadı. Biz de çöktük 😆😆
Bu ben 😂ilk yazdığın mesaja güldüm ama bebek kucağımda yazamadım .Kızımın uyuduğu saatlerde ben uyumadım tam daldım o uyandı ,bir daha sabaha kadar danssss💃💃💃💃ayyy yazık bize

Artık senin göğsüne alışmıştır o bende ilk 2 bebeme vermedim emzik ama 3. Ye 1 aylıkken verdim ve dediğin gibi hep aranan meme isteyen bı cocuktu dediler bununla başa çıkamazsın emzik deneyelim agzina koyduğumuz gibi alıştı ama beni de unutmadı hatta 1 yaşında emziği birakti ama şuan 2 yaşına gelmek üzere bir kaç haftası var beni bırakmadı 🤣🤣ekmeğini bırakır mı o hiç merak etme 🤣 devamlı verme gerekiyorsa acil durumlarda ver

Bizim icin kaostu bu gece aglamalar vs nasil geccek bu sure

Gozumuze uyku girmiyor ruhgibi dolasiyoruz ya cozumu ne bunun
Atak haftalsri diyorlar da işte dünyaya alışma süreçleri algilari değişiyor vs bir şeyler oluyor 🫠 biraz büyüdüklerinde geçecek ama başka dertler ediniriz kesin 😆
Kizlar aksamlari eşim bebegi uyutunca bebek hemen dalıyor guzelce uyuyor. Ben oyle kolay uyutamiyorum. Sizdede boyle mi durum? Babalarin stres hormonu daha azmiş oyuzden bebek daha kolay uyuyormuş dogruysa :)
HEm stres hem de bizim kokumuzu alınca meme istiyo benim bebe durmuyo babasina atiyorum ben de bazen onda da ilk araniyor sonra salıyor kendini 😂 bence emzirme gibi büyük görev bizdeyse bırak babasi uyutsun hep seninle daha huzurlu uyuyor vs de pasla babaya 😆😆
Bu ben 😂ilk yazdığın mesaja güldüm ama bebek kucağımda yazamadım .Kızımın uyuduğu saatlerde ben uyumadım tam daldım o uyandı ,bir daha sabaha kadar danssss💃💃💃💃ayyy yazık bize
Ben de bazen Okuyup yazamıyorum snbxjsbdjdbd bugün uyurum bebem uyudugunda çünkü geberiyorum hastahanedeyiz hâlâ 🥹 ipegin umru değil uyuyor eşek 😂😂

Atak haftalsri diyorlar da işte dünyaya alışma süreçleri algilari değişiyor vs bir şeyler oluyor 🫠 biraz büyüdüklerinde geçecek ama başka dertler ediniriz kesin 😆

HEm stres hem de bizim kokumuzu alınca meme istiyo benim bebe durmuyo babasina atiyorum ben de bazen onda da ilk araniyor sonra salıyor kendini 😂 bence emzirme gibi büyük görev bizdeyse bırak babasi uyutsun hep seninle daha huzurlu uyuyor vs de pasla babaya 😆😆

Ben de bazen Okuyup yazamıyorum snbxjsbdjdbd bugün uyurum bebem uyudugunda çünkü geberiyorum hastahanedeyiz hâlâ 🥹 ipegin umru değil uyuyor eşek 😂😂
Ay uyu uyu 🥹uykusuzluk hayattan soğutuyor .Gerci ben bebiş uyurken yine uyuyamadım ama olsundu🤣

Kızlar selam, nasılsınız?
Ben annemdeyim pazardan beri. Ay sonuna kadar kalacağım. Allah ondan razı olsun, biraz nefes aldım. Bebiş uyuyunca ablamızla parka gidiyoruz, deniz kenarında yürüyüş yapıyoruz. Sabah uykum vardı, bebişi anneme verdim biraz daha uyudum. Çok iyi geldi bana da. Ablamız babasını özledi azıcık ama idare etmemiz lazım.
Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı? Bebişleriniz ve sizin sağlığınız yerinde mi?
Allah yardım edenlerimizin sayısını arttırsın kızlar, ne çok ihtiyacımız var bir desteğe🤲🏻

Artık senin göğsüne alışmıştır o bende ilk 2 bebeme vermedim emzik ama 3. Ye 1 aylıkken verdim ve dediğin gibi hep aranan meme isteyen bı cocuktu dediler bununla başa çıkamazsın emzik deneyelim agzina koyduğumuz gibi alıştı ama beni de unutmadı hatta 1 yaşında emziği birakti ama şuan 2 yaşına gelmek üzere bir kaç haftası var beni bırakmadı 🤣🤣ekmeğini bırakır mı o hiç merak etme 🤣 devamlı verme gerekiyorsa acil durumlarda ver
Öyle yapcam bakalim en azindan gunduz biraz versem yeter gunduzleri hic uyumuyor. Hic bir is yapamiyorum sacimi bile zor topluyorum bu bıcırık yuzunden

Kuzum buna cevap vermişmişsin hatırlamıyorum ama kafadan çok anlamıyorum bu kontrolde farkettim bizim baş çevresi doğumda 35 cm bir ay sonra 37.8 cm olmuş seninde boyuna kilosuna göre normaldir doktor bir şey dedi mi bir ay kontrolünde yine bakar söyler gerçi 🌸
Kilosu da çok değildi 3300 doğdu. Dün 22 günlüktür kilomuza bakmaya gittik 4 kilo olmuşuz 🥹

Kızlar size bir şey soracağım 🥰🥰 bebelerle nasıl vakit geçiriyorsunuz, bizimki hep uyuma meme gaz çıkarma sonra tekrar uyku şeklinde… uyanık kaldığı süre çok az.. henüz etrafı keşfedemeyecek kadar küçük, yine hemen uyku istiyor 🥹🥹 gerçi uyuyunca da saatlerce uyumuyor, 10-15-20 dk kestirip uyanıyor..

Kizlar aksamlari eşim bebegi uyutunca bebek hemen dalıyor guzelce uyuyor. Ben oyle kolay uyutamiyorum. Sizdede boyle mi durum? Babalarin stres hormonu daha azmiş oyuzden bebek daha kolay uyuyormuş dogruysa :)
Bizimki tam tersi 🥹🥹🥹 uyumak üzere olan sakin bebeyi veriyorum çocuk coşuyor 🥹🥹🥹 3 gündür duş alacak vakit bulamıyorum, WC’ye gidebilirsem ne ala 🥹🥹 geçen bir duşa gideyim dedim 10 dk, bi çıktım kapıda beni bekliyorlar 😂😂😂

Back
X