Günaydın canlarımmm

Canım ben pazartesi yaptırdım aşıyı, hepatit B dedi vurduğu aşı için.. o sırada bebeğin acısına o kadar odaklandım ki hemşirenin söylediği hiçbir şeyi anlamadım.. sanırım artık tüm aşılar yeni sisteme göre olacak.. o gün akşama doğru çok huysuzlaştı, durup durup çığlık atar gibi ağladı, ateşini sürekli kontrol ettim, ateşi çıkmadı ama uykuya dalması çok zor oldu.. aşıya muhtemelen tepki verdi bal böceğim

Şimdi bütün aşıları toparlayp vuracaklar canım
Yok valla bizimki de çok etkilendi, ama ertesi güne bir şey kalmadı çok şükür
Valla bunu ben de merak ediyorum açıkçası, aktifse bizim için bir denemek istiyorum bakalım
Döndü mü canım müdür yardımcısı?
Canım benim de 35-36. Gün akıntılar yerine tam kırmızıya dönüştü, ben günlük ped kullanıyorum, her WC gidişinde de değiştiriyorum enfeksiyon falan olmasın diye, geçen bir baktım yatak döşek kan revan içinde.. anlamadım n’oluyo dedim, normal pedin yarısı dolacak şekilde adet gibi gelmiş.. sanırım artık regle döndü.. ama ne bir sancı ağrı yok çok şükür
Ayy inşallah toparlayalım artık yaa.. ben normal doğum yaptım, son dikiş bile 30. Gün falan düştü sanırım, karnımı tamamen içime çektiğimde bile halen ağrı hissediyorum.. lohusalığın 40 gün olması boşuna değil bence
Canım ben Philips avent aldım, ilk gün bile tuttu.. gaz sancısı olduğunda emme refleksi rahatlatıyor, o yüzden memeye düşüyorlar.. ben gazı yoğunlaştığında masaj yaparken veriyorum emziği, çok hararetli bir şekilde emiyor

gece uykuya geçişlerinde olsun uyanmalarında olsun bence büyük kurtarıcı.. ben de çok karşıydım emziğe galan ama ne olur ne olmaz diye almıştım, şimdi iyi ki almışım diyorum.. başka türlü gerçekten başa çıkmak çok zor