- 9 Ağustos 2016
- 6.319
- 20.734
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.521
inşallah yerleşme kanamasıdır. Aradım da 4 bucuğa kadar ordaymış yetişememBelki yerleşme olabilir kuzum belli olmaz. Yarın sabahtan git bakalım. Kötü düşünme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah yerleşme kanamasıdır. Aradım da 4 bucuğa kadar ordaymış yetişememBelki yerleşme olabilir kuzum belli olmaz. Yarın sabahtan git bakalım. Kötü düşünme
Yarın sabah gidersin kuzum ayaklarını uzat dinlen. Bir şey olmaz Allah'ın izniyleinşallah yerleşme kanamasıdır. Aradım da 4 bucuğa kadar ordaymış yetişemem
Korkma kalbini ferah tut bol bol dua et devamı yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum canımböyle kahve pembe gibi koyu az miktarda, perşembe gidelim demiştik ama yarın sabah gideriz
arkası yok gibi sanki bilmiyorum ki daha yeni oldu
evet sabahtan gideyim, inş bişey yoktur
çalışıyorum eve gidince dinlenirim inş mide bulantım da gitti korktumYarın sabah gidersin kuzum ayaklarını uzat dinlen. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle
inşallahKorkma kalbini ferah tut bol bol dua et devamı yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım
Bebişim kendini strese sokmaa.çalışıyorum eve gidince dinlenirim inş mide bulantım da gitti korktum
inşallah
Yerleşme kanaması olabilir bazen gebelikten sonra da gelebilir diye okumuştum benEki Görüntüle 3456302
böyleydi rengi
Canım @mayaada sen kaç haftalıksın şu an, ilk haftalarda yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal çünkükanama geldii, çok korktum. Yerleşme kanaması olabilir mi? bu kadar geç olur mu ki
5+2 regle göreeCanım @mayaada sen kaç haftalıksın şu an, ilk haftalarda yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal çünkü
Canım benim şu an vücudun stres üretiyor, gebelik belirtilerini de o yüzden bastırıyor. Kendini rahat bırak, stres yaratma.. Kolay değil farkındayım ama en kötü ihtimalle yarın gidersinçalışıyorum eve gidince dinlenirim inş mide bulantım da gitti korktum
inşallah
tamam rahatımm, çok teşekkür ederimCanım benim şu an vücudun stres üretiyor, gebelik belirtilerini de o yüzden bastırıyor. Kendini rahat bırak, stres yaratma.. Kolay değil farkındayım ama en kötü ihtimalle yarın gidersin
Ben de folidays kullanıyorum canımKızlar herkese merhabalar folik asiti ilk 12 hafta için kullanmamız yeterli oluyor diye biliyorum, tabi kullanılan markadaki içerikler de birbirinden oldukça farklı. Birbirinden farklı markalar da kullandım, elenatal 1, folidays (doğrudan folat imkanı sunması açısından daha yararlı) ve en son çinko desteği sağlaması açısından morfolic (eczanelerin hiçbirinde bulamadık). Mecburen yine folidays ile devam edeceğim. Sizler neler kullanıyorsunuz
Bende çok tedirginim. İnşallah sağlıkla büyüyorlardır. Betanız kaçMerhaba güzel anne adayları bende çok şükür tüp bebekle hamileyim ve allah nasip ederse mart ayı doğum gözüküyor.Şuan 5. Haftaya girdim cuma günü kese için gideceğim biraz stres var bebeğim inşallah sağlıklı büyüyordur. Dualarınızı eksik etmeyin birbirimize dua edelim kızlar olur mu
Çok güzel çıkmış maşallah bana dün doktorum 5500 değerle alttan baktı keseyi göremedi. Alttan baktığı için bir müddet kasildim ve ağrım oldu uyudum geçti çok şükür. Birazcik rahatsız etti beni. umarım seni rahatsiz etmez alttan bakılması, kese de görünür inşallah. Kese bekleme süreci de ayrı bir şey ayKızlar bugün kan verdim. 1087 çıktı. Doktorum 2 gün sonra çağırdı. Tahmini beta 2500 lerde olmuş olacak. Çünkü 2.5 şeklinde en az artışım oluyor. Bu değerde kese ile birlikte bebişinizi gördünüz mü acaba?
Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun. Buna benzer durumlari gebeliğin başlarında herkes aralıklarla yaşıyordur diye düşünüyorum. Ben de hala oturmaktan bile korkuyorum. Wcye gidince çok dikkatli olmaya çalışıyorum gibi. Herkes farklı bir şekilde tedirgin oluyor elbet. Rahat bırakın kendinizi nefes egzersizleri yapın. İnşallah iyi gelir. Kese görünene kadar yavaş hareketlerle yaşamı sürdürmeye dikkat etmek yeterli diye düşünüyorum gerisi Allah'ın takdiriMerhaba ben de 33 yaşındayım ilk gebeliğim olacak inşallah. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bat günü 678 beta hcg değeriyle öğrendim çok şükür. Cuma günü kontrolüm olacak kese için ancak bebeğim benimle mi diye endişe içindeyim sürekli.korktuğumda ya da örneğin yataktan sağa sola dönerken dahi içim titriyor bu durum normal midir, belki anlamsız gelecek kusura bakmayın kimseye de anlatamıyorum derdimi var mı aranızda böyle hisseden acaba
Canını sıkma hiç canım benim
çok teşekkür ederiim canımm büyük ihtimalle yerleşme çünkü açık kahveye dönmüş. Ve gerisi yok sanırım şimdi oturunca bişey geldi de bilmiyorumBence yerleşme kanaması, çok ileri hafta değil.. Her bebeğin yerleşme evresi farklı sonuçta, geç döllenme olduğu için de yerleşme kanaması geç gelebilir. Sana geç gibi gelen aslında olağan da olabilir.