- 9 Ağustos 2016
- 6.325
- 20.744
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.401
ben 5+1 ama 6 hafta diye gözüküyor. Çok anladım bu hafta işleriniBugün 8+1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 5+1 ama 6 hafta diye gözüküyor. Çok anladım bu hafta işleriniBugün 8+1
Merhaba HCG değerlerinize ilk ne zaman baktınız? Ben de 4+1 deyim ve bugün değerim 3000 çıktı, ama bir öncekilere göre azalarak artıyor. Bu konuda bazı endişelerim var Sizin öncekileriniz nasıldı?Bugün gittim doktora ama maalesef sıra alamadım ben de acilden kan verip geldim. Bebişimi görebileceğim bir ortam yine olmadı hasret kaldık yaa :) 4+3teyiz betanin yüksekliğine umutlanip görürüm sanmıştım :') önceki betaya göre kanı 2 saat erken vermiş oldum. 3064'ten 5535e yükselmiş iyidir inşallah bebiş
Keseyi görmüşmüydünüz artışlar biraz az gibi moralini bozma yinede bi doktora danış istersenGüzel anneler benim sat 21.06.
3 defa HCG ye baktık;
16.07 - 1500
18.07 - 2400
22.07 - 3000
Bu artış iyi mi, bana yavaşlamış gibi geldi
Moralim o kadar bozuk ki.
Hamile olduğuma dair herhangi bir belirtim yok,
ultrasona haftaya çarşamba gitmeyi planlıyorum. 2 farklı doktora sordum, bir sıkıntı görmüyorum, bir hafta sonra ultrasona yönlendirdi . Bakalım haftaya gideceğim inşallah. Keşke erkenden öğrenmeseydim diyorum. Takıntı yapıyor insanKeseyi görmüşmüydünüz artışlar biraz az gibi moralini bozma yinede bi doktora danış istersen
kaç haftalıksınızultrasona haftaya çarşamba gitmeyi planlıyorum. 2 farklı doktora sordum, bir sıkıntı görmüyorum, bir hafta sonra ultrasona yönlendirdi . Bakalım haftaya gideceğim inşallah. Keşke erkenden öğrenmeseydim diyorum. Takıntı yapıyor insan
Annem hiç bilmezmiş dört çocuğunudayok sanırım klimalarda üşüttüm ben geçti o da. Allahtan bişeyim yok şükür aç kalınca midem hafif bulanıyor. Aç bırakmamaya çalışıcam kendimi. Evet ilk gebelik :) bana hamileyken annem rahat geçirmiş umarım benim de öyle olur
ya evet annem diyor hiç anlamadım bile hahaAnnem hiç bilmezmiş dört çocuğunuda
Ben bir tanesinde 10 sene yaşlandım
Cinsiyeti bekliyoruz bizÇocuğunuza isim buldunuz mu?
sizin kaç haftalıktıCinsiyeti bekliyoruz biz
Kimse isimde belirtmemiş tabi cinsiyetler henüz ortada değil
Ama yavaştan başlarız heralde yarın kontrole gideceğiz ilk defa durumunu öğreneceğiz
Bizler de elimizde erken gebelik testiyle daha 4 haftalık olmadan öğreniyoruzAnnem hiç bilmezmiş dört çocuğunuda
Ben bir tanesinde 10 sene yaşlandım
Ben reglime 6-7 gun kala biliyordum, anneme anlatmaya calisiyorum annem asla kabul etmiyor, reglinin uzerinden bir hafta gecsin sonra konusalim dedi banaBizler de elimizde erken gebelik testiyle daha 4 haftalık olmadan öğreniyoruz
Bir daha bebek düşünürsem hiç erken öğrenmek istemem 23 günlük iken öğrenmek nedir yaaBizler de elimizde erken gebelik testiyle daha 4 haftalık olmadan öğreniyoruz
Peki bütün annelerin aynı olması benim annemde öyle diyorBen reglime 6-7 gun kala biliyordum, anneme anlatmaya calisiyorum annem asla kabul etmiyor, reglinin uzerinden bir hafta gecsin sonra konusalim dedi bana
Anladm haklisinz. Mesela bendede dun cok yogundu bugun biraz daha hafif geciyor. Saglikla ilerlesin gebeliginzBulantılar belirsiz bir düzende geliyor Bir gün çok fena bir gün hiç yok Ama genel olarak şiddeti daha az gibi Başladığı gibi çubuk kraker falan atıyorum ağzıma Mide boşken katlanılmaz oluyor çünkü. Doktorum bana ilaca da izin vermedi . Biraz onunla yaşamayı öğrendim sanırım
Ahaha öyle olmuyor işte İlk gebeliğimde 23. günde bunda da 27.günde öğrendimBir daha bebek düşünürsem hiç erken öğrenmek istemem 23 günlük iken öğrenmek nedir yaa
Doktorlar kalp atışını duymadan gebelik var gibi davranmıyor ya ona benzemiş sizinki deBen reglime 6-7 gun kala biliyordum, anneme anlatmaya calisiyorum annem asla kabul etmiyor, reglinin uzerinden bir hafta gecsin sonra konusalim dedi bana
Erkek olursa Muhammed Emin ama kimliğe sadece Emin yazdırıcaz Muhammed'i kimse bilmicek. Kız olursa Hacer Hümeyra o zaman da haceri kimse bilmicek kimlikte sadece Hümeyra. Nedenini sormadan söyleyim ben nazara kötü enerjiye ve büyülere inanıyorum gizli isim olması iyi olur deniliyor bizde o yüzden böyle bir şey düşündük :) ama tam emin değilim ben değişebilirÇocuğunuza isim buldunuz mu?
hiç bi bilgim yok hastaneye gitmediksizin kaç haftalıktı
Aa bunu geçen yıl diğer gruptan konuştuk duyar duymaz oğluma gizli bir isim koyduk sadece ben ve babası biliyoruzErkek olursa Muhammed Emin ama kimliğe sadece Emin yazdırıcaz Muhammed'i kimse bilmicek. Kız olursa Hacer Hümeyra o zaman da haceri kimse bilmicek kimlikte sadece Hümeyra. Nedenini sormadan söyleyim ben nazara kötü enerjiye ve büyülere inanıyorum gizli isim olması iyi olur deniliyor bizde o yüzden böyle bir şey düşündük :) ama tam emin değilim ben değişebilir
İlkim öyleydide bunda iğrenmelerim olmasa öğrenmeyecektik heraldeBizler de elimizde erken gebelik testiyle daha 4 haftalık olmadan öğreniyoruz