Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Benim eşim kız olursa Tomris koymak istiyo bana da bu isim hem güzel geliyo hem "tombiş" gibi geliyo sizce nasıl Bi isim :)
Ay aynısını benim eşim dedi dedim o ne öyle kız mı erkek mi belli değil eski türk kadın hükümdarıymış ama yabancı gibi de ay ben beğenemedim ama koyanada saygı duyuyorum

adi ne babasinin canim instada bi videoda denk geldi

Canlar başı agrıyan arkadaslar neler yapmıstıda gecmıstı?ay benım uc gundur basım catlıyor uyuyunca bıle gecmıyor bir fiil devam.banada geldı o basagrısı guncellemesınden.neler yapmıstınız?
Benim de çok ağrıdı parol iç dedi doktor sonra instagramda bir doktora denk geldim başı ağrıyan hamileler başı ağrımadan 1 fincan günlük kahve için dedi şimdi her kahvaltıdan sonra içiyorum ve çok şükür ağrımıyor artık başım ,dene istersen

maya91 kuzum sen ikili test risksiz çıktığı için fetal yaptırmadın dimi? Bizde böyle olunca vazgeçtik sanırım yaptırmıcaz

Benim eşim kız olursa Tomris koymak istiyo bana da bu isim hem güzel geliyo hem "tombiş" gibi geliyo sizce nasıl Bi isim :)
bu arada bizim de aklimizdaki 2. isim o suanda Tomris Umay bence cok güzel isim. keske tombiş demeseydiniz ya hiç aklıma gelmezdi şimdi onu düşünürüm ama yine de güzel isim bence

bu arada bizim de aklimizdaki 2. isim o suanda Tomris Umay bence cok güzel isim. keske tombiş demeseydiniz ya hiç aklıma gelmezdi şimdi onu düşünürüm ama yine de güzel isim bence
Eşim filmini izlemiş ve çok etkilenmiş kadın hükümdar demek anlamı diye bana heyecanlı heyecanlı anlatıyordu tombiş gibi deyince o da Bi duraksadı biraz da ismi ile okulda dalga geçilir mi diye böyle şeyler düşünüyorum

evet canım haklısın ama sonuçta adıyla yaşar, dalga geçen tipler her türlü dalga geçilcek şey bulurlar. Benim soyadım Koçaktı bana kaçak derlerdi sinir olurdum bi süre sonra herkes alıştı. yani bence ona göre karar verme. sen beğeniyorsan koy

bence fnd_50 bunu bozar kizi olcak gibi geliyo
Yaaaaaa herkes ama herkes kız hissediyor ve ben de hamileliğimin başından beri kız hissediyorum öğrenmeye az kaldı. Cuma günü kontrole gidiyorum inşallah. Gösterirse bebiş o gün belli olacak ama biz cumartesi minik bir sürpriz ile öğreneceğiz heyecan dorukta ilk çocuğum erkek bu arada ipeksi19

Her şeyin fazlası zarar tabiki ama gerekli oldukça gitmenin zararı yok. Mesela benim doktorum ayda bir çağırıyor öyle uygun görüyor. Son aylarda her hafta çağrı yapar.

Bu tarz durumlar varsa sık kontrol iyidir tabiki canım benim. İnşallah normale döner rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…