- 30 Nisan 2018
- 1.842
- 2.268
- 133
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.221
Cok sık değil canım istedikce ama ben daha çok sekerden korktuğum için içmemeye çalışıyorum kilolu hamile kaldım ailemde de şeker var diye yoksa içerdim herhalde abartmadan.Kolayı ne sıklıkta tüketiyorsunuz ben fanta çok seviyorum asitli içecekleri çok seviyorum ama kafein falan diye tutuyorum kendimi
canim ben de ara sira iciyorum 10 günde bir 2-3 hafta bir gibi. cok icim yanmissa ve esim iciyorsa ondan otlaniyorum. hee gün icilmedigi sürece bi sikinti yok benceKolayı ne sıklıkta tüketiyorsunuz ben fanta çok seviyorum asitli içecekleri çok seviyorum ama kafein falan diye tutuyorum kendimi
Kocalarimiz bi y kromozomu gonderemedi bende istiyorum tabi bir oglum olsun ama olmayınca da üzülecek değilim kim ne eksikse onu istiyor iki oğlu olup yine oğlum olsun ya da iki kızı olup yine kızım olsun diyeni görmedim. Önce sağlıklı olsun sonra gönülden geçen olsun bilmiyorum benim kızlarım hep cinsiyetini net göstermedi bu da 16. Haftada bile belli olmayınca kız diye düşünüyorum. Aklıma benimde inci düştü bu ara kız olursa inci mi koysam dedim ilk kızıma da ipek koyacaktim son anda duru koyduk ikinci kizm doğana kadar belli değildi baya yağmurlu bir güne gelince herkes yağmur olsun dedi yaninada mineli ekledik yağmur minel oldu isim işi sanırım birdenbire insanın o isme ısınmasıyla oluyor.bak bak bak sen yaa nasil da biliyor masallahya aslinda benim hep hayalimdi bi oglum olmasi ama hayirlisi bäyleymis diyorum demek ki. Allah dagina göre karar verirmis. ben mutluyum yeter ki saglikli olsunlar benim nasibimde oglan yok kabullendim, 2. bebegim oglandi onu da kaybettim, kismeti yok bende oglanlarin
biz ismini Umay koymak istiyoruz yanina bir isim daha ariyorum var mi sizce yanina yakisan güzel isim
Evet yokmuş haftada bir iki ninnzarar yok dedi bir doktor YouTube dacanim ben de ara sira iciyorum 10 günde bir 2-3 hafta bir gibi. cok icim yanmissa ve esim iciyorsa ondan otlaniyorum. hee gün icilmedigi sürece bi sikinti yok bence
O zaman bu işler şans meselesi diyip gidiyoruz bakalım çok heyecanlıyımya ben çikolata muz ceviz süt tüketip gitmiştiim tık yoktu. Son gittiğimde hiç bişey yemedim sadece yürüyüp gittim gösterdi fjhshf
Kızlar bugün tam 1 ay sonra kontrolüm var doktora geldim şimdi 5 dakika sonra içeri giricem çok heyecanlıyımhala hissedemediğim için ultrasonu iple çekiyorum
Kızlaaar naptınız, bitmiştir arttıııkGünaydın kızlar yarın 14.30 da doktor randevum var cinsiyet öğreneceğizçok heyecanlıyım. Bazen ufaklıklar göstermeyebiliyormuş kendini Varsa gitmeden şunu ye bunu iç tavsiyeleriniz alırım
Ne zaman vermiştin testi? Temiz çıkacağına inanıyoruum, stres yapmaaO zaman bu işler şans meselesi diyip gidiyoruz bakalım çok heyecanlıyımbirde ikili test sonucum yüksek riskli çıktı fetal dna da henüz çıkmadı onunda stresi var sağlıklı olsuda cinsiyet hiç önemli değil kafasındayım
Benim doktorum 16. Haftada başla dedi karnım büyümeye başladı ama doktoru dinleyeceğim ne olur ne olmaz ben yine günlük nemlendiricimle nemli tutuyorumÇatlak icin krem kullanmaya başladiniz mi kızlar
Canım benim doktor randevum yarın cinsiyeti yarın öğreneceğim. Fetal dna da geçen hafta çarşamba günü verdimNe zaman vermiştin testi? Temiz çıkacağına inanıyoruum, stres yapmaa
ben 12. haftada çok kaşınmaya başladığım için kullanmaya başlamıştım. Zaten 14. hafta da doktorum da başladın di mi diye sormuştuÇatlak icin krem kullanmaya başladiniz mi kızlar
yarın yazmışsın bi de yaaa dsjfk ben bu gebelikten okuduğumu görmüyorum anlamıyorum resmeeenCanım benim doktor randevum yarın cinsiyeti yarın öğreneceğim. Fetal dna da geçen hafta çarşamba günü verdim
Eviniz simdi bicir bicirdirbak bak bak sen yaa nasil da biliyor masallahya aslinda benim hep hayalimdi bi oglum olmasi ama hayirlisi bäyleymis diyorum demek ki. Allah dagina göre karar verirmis. ben mutluyum yeter ki saglikli olsunlar benim nasibimde oglan yok kabullendim, 2. bebegim oglandi onu da kaybettim, kismeti yok bende oglanlarin
biz ismini Umay koymak istiyoruz yanina bir isim daha ariyorum var mi sizce yanina yakisan güzel isim
Canım nasıl geçti randevun naptın? Yazdın da ben mi kaçırdımKızlar bugün tam 1 ay sonra kontrolüm var doktora geldim şimdi 5 dakika sonra içeri giricem çok heyecanlıyımhala hissedemediğim için ultrasonu iple çekiyorum
Biz iş arkadaşlrımıza hep doğum iznine ayrıldıklrı zaman yaptık yani 32-36 arası.Kizlar Ben cinsiyet partisi yapmayı düşünmüyorum ama baby shower yapmak istiyorumtam ne zaman yapılıyor acaba daha önce gideniniz var mı. Etkinlik önerileri falan varsa iletirseniz çok sevinirim.
Ben de olacagim, ki hamile kalmadan iki ay once olmustum, doktor bebegin bagisikligi icin olman lazim dedi.Kızlar, temmuzun ilk haftası gebeliği öğrenmek için aile merkezinde kan verdiğimde, 2 ekime gün vermişlerdi kan tahlili ve aşı( tetanoz) için. Yarın gidicem. Doktorum da aşıyı ol dedi. Olan ya da olmayı düşünen var mı?
Bana artik her randevuda sadece kalp atisi dinletiyorlar fetal dopplerle sanirim, bebisi en son 11 haftalikken gormustumben kalp atışını bile sadece 1 kere 1 saniye falan dinlemiştim :) yeter ki zarar gelmesin duymıyım modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?