- 9 Ağustos 2016
- 7.105
- 22.990
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.181
bi de ikisi için aynı ilacı mı veriyorlarBenimde demir 82 çıkmış ama ferittin düşük 4.2 hangisini dikkate alıyorlar acaba
iyi olduğunu gördüysen sorun yok bence, ben de geçen aylar ikili için devlete gitmiştim orda da çıktı cihazı yoktuu alamamıştım bilsem video çekerdim :)Günaydın hanımlar
Şimdi kontrolden geliyorum. Bugün sata göre 15+4 olduk ultrasonda 16+2 görünüyoruz. Üçlü test için kan verdim ve 20. Haftada detaylı ultrason için perinatolojiye yönlendirildim. Doktorum inanılmaz yoğun olduğu için USG fotoğrafı alamadımgel de şimdi bir ay daha bekle
Ay rahatladım canım çok teşekkür ederim ya. İnsan hissetmeyince de merak ediyor iyi mi nasıl diyeCanım bende 17+5 im ve 53 kiloyla hamile kaldım çok hissetmek istiyorum artık ama daha hiç hissetmedimama eminim iyilerdir içini ferah tut yakında hissedicez az kaldı
Normalde mutlaka verirdi doktor bende ona güvenerek telefonsuz girmiştim içeriiyi olduğunu gördüysen sorun yok bence, ben de geçen aylar ikili için devlete gitmiştim orda da çıktı cihazı yoktuu alamamıştım bilsem video çekerdim :)
ben kalp atışını bile sadece 1 kere 1 saniye falan dinlemiştim :) yeter ki zarar gelmesin duymıyım modundayımNormalde mutlaka verirdi doktor bende ona güvenerek telefonsuz girmiştim içeri
Sağlık olsun dediğin gibi, iyi olduğunu bilmek bana yeter bir süre
Ben dayanamayıp her hafta gidiyorumAy rahatladım canım çok teşekkür ederim ya. İnsan hissetmeyince de merak ediyor iyi mi nasıl diyeinşallah cuma günü bir gelse görsem bir nebze rahatlayacağım
Evet öyle kesinlikle yeter ki onlar iyi olsunben kalp atışını bile sadece 1 kere 1 saniye falan dinlemiştim :) yeter ki zarar gelmesin duymıyım modundayım
İkiside demir le ilgili diye biliyorum ben canım doktor ferittin 4.2 çıkınca düşük dedi ama 20den sonra başlayalım dedibi de ikisi için aynı ilacı mı veriyorlar
Ferritinin çok düşük kuzum verdıgı ılacı kullan baş dönmesi halsızlık olmasın sonraBenimde demir 82 çıkmış ama ferittin düşük 4.2 hangisini dikkate alıyorlar acaba
Gyno ferro diye bi hap kullanıyorum b12 folik asit demir var acayip iştah açıyor 3 gün içmedim rahatladım ama mecbur gene başladım (iştahıma günah keçisi bulmuşumdurGunaydın kuzum benımde 22 cıktı,banada dr bısey vermedı ama fundişin damlasından aldım ben coledan d,gün aşırı 4 damla ıcıyorum ondan.kendı kendımızın doktoruyuz resmen yadecavıt vermıstı ılk hamılelık basındna berı ama kullanmıyorum onu 4 kez kullandım aşırı bulantı yaptı içmedim bidaha hiç.folık asiti bıraktınız demi sizde?
Evet dün ben ağladım bi de neden hareket etmiyor diye sonra sonra hissettim yine çok şükürAy rahatladım canım çok teşekkür ederim ya. İnsan hissetmeyince de merak ediyor iyi mi nasıl diyeinşallah cuma günü bir gelse görsem bir nebze rahatlayacağım
20. Hafta ve sonrasında başlıyormuş hareketler ben erken hissettim kağan Kocatepe nin videosu var bununla ilgili izlemenizi tavsiye ederim mük bir doktorAy rahatladım canım çok teşekkür ederim ya. İnsan hissetmeyince de merak ediyor iyi mi nasıl diyeinşallah cuma günü bir gelse görsem bir nebze rahatlayacağım
hergün mü ben de aliimBenim de 13 falan çıkmıştı coledan d3 kullanıyorum minnak ekmeğe 5 damla damlatıyorum
İzmir de d vitaminsiz olmak benim suçum olamaz kesinlikleBenim 13 çıkmıştıhiç güneş görmemişim herhalde djdjhdsksklsşz coledan d3 damla kullanıyorum ben de
ben kalp atışını bile sadece 1 kere 1 saniye falan dinlemiştim :) yeter ki zarar gelmesin duymıyım modundayım
yaaa ne güzeel, sağlık ocağında ultrason mu vaaarrrKızlar şimdi geldim sağlık ocağından. Tetanoz difteri aşısını oldum. Kan ve idrar tahlili aldılar. Bebişin de kalp sesini dinlettiler. İyi oldu özlemiştim, dr randevuma 15 gün vardı.2. Aşı için kasım ayına gün verdi. Ayrıca rurin kan vs kontrol için de aralığa gün verdi.
aynen ya hep ilaçla yükseltiyoruumİzmir de d vitaminsiz olmak benim suçum olamaz kesinliklebeyaz tenliler daha az tutuyormuş bu vitamini öyle okumuştum. Ofiste çalışıyorum bi de akşama kadar bilgisayar başı. Hiç şöyle 60 70 olduğunu görmedim ya
El tipi doppler canım. Sadece sesi var.yaaa ne güzeel, sağlık ocağında ultrason mu vaaarrr
aynen ya hep ilaçla yükseltiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?