- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.121
Belki bag gerilmesi canimKız daha kalbi yeni atmaya başlıyor nasıl hissettinbağırsak hareketleri ile de karışıyor bayaöyle hissetmiş olabilirsin canım :)
bende oluyor canım ama ger gibi de sanki o degisik bisey. biraz böyle is yapayim hemen islanmaya basliyorum degistiriyorum külodumu gün icindeKızlar su gibi akıntıniz oluyomu ben fitil kullanıyorum o ayrı ama bazen su gibi oluyo normal mi o ıslaklık
valla biz habire latin müzikler dinleyip duruyoruzÇok doğru yazdın ben de arada onu da dinleyeyim arada da klasik müzikdoktor dedi klasik müzik dinlet akıllı zeki olur. Kuzenim de hep dinledi cidden aşırı zeki bi kız oldu
Yok ben çalışırken pc de açıp kulaklıkla dinliyorum canımmTelefonu yaklaştırmayın karnınıza aman diyim
Evet yüksek a vitamini içerdiği içinmişCiğer yenmezmiş hamilelikte ya
Her şey bebişler için nznsjsZeki insana zaafım var dur ben de dinleyim katlanıcam mecbur
Canım fazla olanları buzdolabına koyyy olmasın. Atıyorum hemenOoo canım kaynanalar hep en iyisini bilir
Valla saçma sapan sanki hiç avokado olgunlaştırmamışım gibi hepsini bir bez poşete koydurdu bana bakalım ne çıkacak içinden 10 tane olgunlaşmış avokadoyu napcam acaba 3-4 tanesi kafadan siyahlaşmıştı zaten kargonun ertesi günü ben kafama göre canım istedikçe çıkarıp olgunlaştırıyordum ne güzel bana da mesaj atar mısın canım bundan sonra bakayım
Çok doğru yazdın ben de arada onu da dinleyeyim arada da klasik müzikdoktor dedi klasik müzik dinlet akıllı zeki olur. Kuzenim de hep dinledi cidden aşırı zeki bi kız oldu
Bu sırada biz de mastodon falan dinliyoruz metalci olacak çocuuumvalla biz habire latin müzikler dinleyip duruyoruzkücük kizim cok seviyor diye sürekli onlar acik dans edip duruyor. bakalim karnimdaki ne yapcsk
Burda bi arkadas vardi kaynanası kız doğur diyip duruyordu. Kız olursa kaynanasi alip buyutecektiBelki bag gerilmesi canimama birsey kayiyor gibiydi zaten eskiden buyukler erkek bebekler 40 gunde hissediliyor diyormus kasıkta atma oluyormus annem ben oyle deyince direk erkek dedi cinsiyetine
Bugün oldu benimde anlamadım fitilden mi yada üşüttummu dedim hattabende oluyor canım ama ger gibi de sanki o degisik bisey. biraz böyle is yapayim hemen islanmaya basliyorum degistiriyorum külodumu gün icinde
Kasıklarda kalp atması oluyo o mu dediğin acaba yada gobektede kalp atımı var Belki o dur hissettiğinBelki bag gerilmesi canimama birsey kayiyor gibiydi zaten eskiden buyukler erkek bebekler 40 gunde hissediliyor diyormus kasıkta atma oluyormus annem ben oyle deyince direk erkek dedi cinsiyetine
Eşim diyo ki bebeğin kalp atışlarını duyuyorumKasıklarda kalp atması oluyo o mu dediğin acaba yada gobektede kalp atımı var Belki o dur hissettiğin
Aman sen iyi ol kankamSagol canım kuzumdaha iyiyim şimdi uyudum uyandım,ama korktum,inşallah bidaha tekrarlamaz
kacinci haftada degismis oldu canim?Kizlar merhaba 12. Haftada doktor kıza benzemişti bugun gittik erkek dedi elhamdülillah.
Ben sadece d vitamini kullanıyorumKızlar ben multivitamin olarak Gebyfoll omega3 kullanıyorum. Doktorum bugün Gyno Ferro Sanol reçete etti ama ikisinde de folik asit var. Sizin de böyle mi gidiyor kullanımlarınız acaba
Sizin de 2 kız vardı sanirim sizin cinsiyet belli mikacinci haftada degismis oldu canim?
Benim hemoglobinim düşmüş ya hayatımda ilk defaBen sadece d vitamini kullanıyorumdün de magnezyum siparişi verdim. Haftada 2 gün de balık yiyorum. Omega 3 e de gerek kalmıyor
Hadi ya ben 2 aydır falan tahlil yaptırmıyorum ama düşmüş olabilir mi benim de. Referansın üstündeydi benm kiBenim hemoglobinim düşmüş ya hayatımda ilk defa
evet canim 2 kizim var hamd olsun. 12+5 te kiza benziyor demistiSizin de 2 kız vardı sanirim sizin cinsiyet belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?