- 16 Haziran 2018
- 563
- 1.239
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.021
Bilemedim ki kuzum başka bi doktora mı görünsen bir de normal mi yani baya huzursuz ediyor seni. Benim de ince ince ağrılarım oluyor ama hadi rahim genişliyor diyoruz sen bayadır muzdaripsin bu konuda başka bir doktora görün bence yaKızlar benim yine ağrım başladısağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor ayağa kalkınca özellikle bişey saplanıyormuş gibi oluyorum ya doktora sorcam şimdi normal dicek nasıl geçicek bu durum sizde oluyo mu
Yok canım bütün gün yattım valla bi yemek bide tuvalet için kalktımCevabını bildiğin soruları sorma doktoruna boşverbol bol dinlen canım biraz yordun mu acaba kendiniii
O zamanYok canım bütün gün yattım valla bi yemek bide tuvalet için kalktım
Canım 2 doktora gittim işte biri de acıbademde peritonolog baya iyi bi doktor kardeşimin doğumunu yapan doktordu zaten riskli gebeliklere bakıyor içim rahat etsin diye ona gittim ama anlamadığım bi şekilde ağrım devam ediyor sordum doktorada bazen yürürken kramp giriyor zorlanıyorum dedim normal olabilir ultrasonda herşey yolunda dedi son aylara kadar böyle devam herhaldeBilemedim ki kuzum başka bi doktora mı görünsen bir de normal mi yani baya huzursuz ediyor seni. Benim de ince ince ağrılarım oluyor ama hadi rahim genişliyor diyoruz sen bayadır muzdaripsin bu konuda başka bir doktora görün bence ya
3. Bi doktor muO zamanEbussshhh un dediği gibi mi yapsan acaba. Hepimizde arada ufak tefek ağrılar oluyor. Seni baya baya huzursuz ediyor bu
O zaman bolca dinlenme, az sabır, düzenli beslenme yolun sonu güzel olcak3. Bi doktor mucanım detaylı için 4 kasıma randevu aldım başka peritinolog o zamana kadar dayanırım heralde ya tabi kıvrandırcak kadar ağrımıyor ama hafif regli ağrısı gibi işte zaten regli dönemlerim aşırı zordu benim rahimle alakalı galiba
Amiiiin canımO zaman bolca dinlenme, az sabır, düzenli beslenme yolun sonu güzel olcak
Bize korunun demedi sadece kayganlaştırıcı kullanın dediBiz 8. Haftaya kadar korktuk doktora da sormaya çekinmiştik. Doktor kanama olmadığı sürece bir engel yok dedi. Korunarak mı olmalı onu sormayı unuttuk bu seferhalsizlik, ağrılar derken 2 haftada bir ancak cesaret edebiliyoruz
Ya ben de kelle paça çorbası içtim. Manyak gibi canım çekti. Duramadım. Doktorum yiyebilirsin demiştikızlarr normalde nefret ederim ama geçen gün canım nasıl işkembe istedi ve yedimAma bazıları hamileyken eğer temizse sağlıklıdır diyor bazıları yemeyin diyor hangisi doğru bilemedim bilen var mııı
Canım kendini telaşa sokma bence hepimiz de bunları yaşıyoruz kimisi daha az veya yoğun, doktorun da her şeyin yolunda olduğunu onayladıysa içini ferah tutKızlar benim yine ağrım başladısağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor ayağa kalkınca özellikle bişey saplanıyormuş gibi oluyorum ya doktora sorcam şimdi normal dicek nasıl geçicek bu durum sizde oluyo mu
Hangi firma canımİnternetten avokado aldım. Ve satıcı hanımefendi hamile olduğumu öğrenince fazladan avokado ve bir sürü meyve koymuş :) İyi insanların varlığı bana umut ışığı oluyor
iyi bari sıkıntı yoksa çünkü buna engel olabileceğimi sanmıyorumBize korunun demedi sadece kayganlaştırıcı kullanın dedi
Ya ben de kelle paça çorbası içtim. Manyak gibi canım çekti. Duramadım. Doktorum yiyebilirsin demişti
Günaydın canım hangi firmadan aldınİnternetten avokado aldım. Ve satıcı hanımefendi hamile olduğumu öğrenince fazladan avokado ve bir sürü meyve koymuş :) İyi insanların varlığı bana umut ışığı oluyor
Yaa ne kadar güzel bir his değil miGünaydın çiçeklerbenim bebiş hareketlendi artık darısı başınıza
Hangi firma canım
msj mı atsam bilemedim ya reklam reklam korkuttular hep djffsfaGünaydın canım hangi firmadan aldın
yaa ne güzel var işte böyle iyi insanlar daİnternetten avokado aldım. Ve satıcı hanımefendi hamile olduğumu öğrenince fazladan avokado ve bir sürü meyve koymuş :) İyi insanların varlığı bana umut ışığı oluyor
günaydınnnGünaydın çiçeklerbenim bebiş hareketlendi artık darısı başınıza