- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.681
ayyy evet canım nasıl hatırladıııın ben de hafıza sıfıra yakın b12 değerim de iyi ama dsgsfsdCnm bugun senin kontrolunmu var ? Yanlis mi hatrliyorum yoksa bilemedim
benim nadiren oluyor canıım sonra kendiliğinden geçiyor aman dilimi ısırayımkızlaaar mide yanmalarınız başladı mı ? dün biber yemiştim tüm gün içimde volkan var gibi gezdimne süt ne yoğurt fayda etmedi
maşallah diyelim olmasında cidden çok zorladı dün beni bir de o halde çalışmak mahvetti :)ayyy evet canım nasıl hatırladıııın ben de hafıza sıfıra yakın b12 değerim de iyi ama dsgsfsd
benim nadiren oluyor canıım sonra kendiliğinden geçiyor aman dilimi ısırayım
bol bol su iç iyi geliyorrmaşallah diyelim olmasında cidden çok zorladı dün beni bir de o halde çalışmak mahvetti :)
Kaçta randevunnayyy evet canım nasıl hatırladıııın ben de hafıza sıfıra yakın b12 değerim de iyi ama dsgsfsd
HEpimiz senin cinsiyeti dört gozle beklioruzayyy evet canım nasıl hatırladıııın ben de hafıza sıfıra yakın b12 değerim de iyi ama dsgsfsd
17:45 canım ama işten erken kaçmaya çalışıcam hemen alır doktor zaten :)Kaçta randevunn
ahahhh ay sorma dün herkes aradı kesin haber ver diye ahahha 17:45 :)HEpimiz senin cinsiyeti dört gozle beklioruzkacta peki randevun saatimi kurcamda
Kiz o saatte randevu aliomu doktorun masallah17:45 canım ama işten erken kaçmaya çalışıcam hemen alır doktor zaten :)
ahahhh ay sorma dün herkes aradı kesin haber ver diye ahahha 17:45 :)
Afiyet olsun harika başlangıççGunaydın şekerlerlulukimki papatya113 Ebussshhh E elektroforez Begonvil9699 ve diğer kızlar unuttugum nick yoktur umarım sabah ki kahvaltım,çok sevmeden yedım ama yedım startı verıyorum
16:30 gibi ofisten çıksam en geç 17:15 hastanede olurum diye düşünüyorum :) umarım gösterir nazlı :)Kiz o saatte randevu aliomu doktorun masallahnasl dayancaz o saate kdr. Neyse yeterki bu sefer gostersin cinsiyeti bekleriz sorun yok
ay avokadoyu nerden aldın? bi bulamadım hep çook kötüüü. Avokadocu ayşeden alıyorum ben normalde ama yediğim çeşit hala gelmemişGunaydın şekerlerlulukimki papatya113 Ebussshhh E elektroforez Begonvil9699 ve diğer kızlar unuttugum nick yoktur umarım sabah ki kahvaltım,çok sevmeden yedım ama yedım işe gitmeden alelacele bu kadar oldu startı verıyorum
Harikasın ben de şimdi yapacağım bir dilim ekmek tam tahıllı haşlanmış yumurta peynir zeytin ve sütGunaydın şekerlerlulukimki papatya113 Ebussshhh E elektroforez Begonvil9699 ve diğer kızlar unuttugum nick yoktur umarım sabah ki kahvaltım,çok sevmeden yedım ama yedım işe gitmeden alelacele bu kadar oldu startı verıyorum
filenin ekşi mayalı siyez ekmeğini öneririmmm. Çok lezzetli ve doyurucuu, ben alıp dilimleyip buzluğa atıyorum. Her akşam çıkarıp sabaha çözünmüş oluyoorHarikasın ben de şimdi yapacağım bir dilim ekmek tam tahıllı haşlanmış yumurta peynir zeytin ve süt
Yaa aklımda olsun mutlakafilenin ekşi mayalı siyez ekmeğini öneririmmm. Çok lezzetli ve doyurucuu, ben alıp dilimleyip buzluğa atıyorum. Her akşam çıkarıp sabaha çözünmüş oluyoor
o minnoş doğsun zaten ısırcam bi yerlerini bu kadar heyecanlandırdı :)Yaa aklımda olsun mutlakabizim burada tarihi çok eskilerde kurulmuş bir fırın var ekmekleri çok çeşitli ve güzel oluyor ben genelde oradan alıyorum ama fileyi de deneyeceğim bu arada senin minnoşun haberini bekliyorum sabırsızlıkla artık öğrenelim inşallah
Mayasuuu herkes senin cinsiyeti bekliyor merakla. İniallah bugün gösterir. Bu kadar göstermemesi kız gibi geliyor banaayyy evet canım nasıl hatırladıııın ben de hafıza sıfıra yakın b12 değerim de iyi ama dsgsfsd
Bi sorun olduğunu düşünüp mü yaptırdınız yoksa garanti olsun ne varsa görelim diye mi bazıları doktor sıkıntı görürse yaptırıyor daBugün 10.gün panaroma firmasına verdim fetal dna testini açıklanır bugün diye tahmin ediyorum. kalbim yerinden çıkacak gibi sürekli telefona bakıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?