2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ben içine çorap, üsttekinin üstüne patik giydiriyorum ama ayaklar önemli bence

Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.

Ya öyle de diyorlar ama genelde doğduğu günle tutuyor bütün belirtiler .Bana diğeri doğru gelmiyor ,forumda okuyorum herkesin bebişi doğduğu güne uygun olmuş genelde .

Kızım erken doğdu ama atak haftalarına uygun kazandı hep becerilerini bilemiyorum

Kizlar sizin bebelerde ellerini emiyormu
Hemde ne emme heryer salyası
Kızlar gazdan aşırı ağlıyor benimki ikiniyor zorlanıyor karnı taş gibi oluyor rengi dönene kadar ağliyor nerdeyse gaz damlası kullanip fayda gören var mı alayım önerilerinizi beklerim
Metsil verdi bizede doktor onu kullandım baya rahatlattı . Birde sıcak havlu koy karınına dairesel masaj yap oda çok rahatlatıyor
Bizde de durum aynı asla inmiyor kucaktan. Ama bu 8.hafta atağında temas rahatlatıyormuş onları birde sakin sakin konuşmak . Bakalım insallah en az hasarla atlatırız

Kizlar bebisleriniz ne kadar kaka yapiyor gunde. Fazla yapmasi bi sorun mu acaba bizim her bez kakali bir de ishal gibi yapiyor normal mi ya. Evde tartiyla tarttigimda dogum kilosunun ustune 500 gr almis gibi gorunuyor suan 17 gunluguz

Kizlar bebisleriniz ne kadar kaka yapiyor gunde. Fazla yapmasi bi sorun mu acaba bizim her bez kakali bir de ishal gibi yapiyor normal mi ya. Evde tartiyla tarttigimda dogum kilosunun ustune 500 gr almis gibi gorunuyor suan 17 gunluguz

Ay ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersiniz

Bizimki gunde 3 yada 4 kez yapio en bastan beri boyleydi

Ay ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersiniz
Sana bısey dıyımmı bu tempoyla gidersek zaten 70 e düşeriz canım5 kıloyuda havada karada verırız benceyaparız tabıkıı

Kızlar bebişlere kıyafet nereden alıyorsunuz? Kıyafet almam lazım ama beğenemiyorum ya
Cartersın urunlerını cok begenıyorum ben canım .ama mutlaka buyuk al kalıpları cok kucuk.mesela sımdı 2 aylık ama 3 aylıgın kıyafetlerı anca ucundan oluyor belı sıkıyor hatta.

Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.
Quinnn ayy kızlar bende tek kat gıyındıyorum hemde pijama,ince yani,yanlısmı yapıyorum sımdı bende işkillendimannem kat kat sarıyor bazen kızıyorum hatta,ama evde bız kısa kolluyla gezıyoruz ıcerıyo 25 dereceye sabıtledım.ona gore degerlendırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…