- 18 Temmuz 2023
- 770
- 1.814
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.881
Ben içine çorap, üsttekinin üstüne patik giydiriyorumYaa bugün bunu soracaktım sizlere çok iyi oldu. Evde hiç birşey yapamıyorum çünkü sling beni kurtarabilir ama onu kullanmak için 1 aylık falan olması gerekiyor mu hemen kullanabiliyor muyuz?
Bende senin gibi giydiriyordum canım geçen gün hemşire alttaki pijamayı çıkardı. Sadece kısa kollu zıbın üzerine alt üst takım giydir dedi. Ama ben ayaklı altın içine birde çorap giydiriyorum içim rahat etmiyor
Çapraz geçiriyorum ayaklarıYaaa ben tereddüt ediyorum kullanayım o zaman, bacaklarını ayırıyor musun peki yoksa içine mi alıyorsun canım
Ben başladım bir ay olmadan ya sorun olmaz benceYaa bugün bunu soracaktım sizlere çok iyi oldu. Evde hiç birşey yapamıyorum çünkü sling beni kurtarabilir ama onu kullanmak için 1 aylık falan olması gerekiyor mu hemen kullanabiliyor muyuz?
Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.Kızlar bebişleri nasıl giydiriyorsunuz yaa, ben çok mu giydiriyorum acaba. Atlet zıbın, incecik bir alt, onun üstüne de alt üst takım giydiriyorum. Üstünde bir tane battaniye sarılı olur hep, bir de antreden falan geçerken rüzgar almasın diye küçük bir peluş battaniye atıyorum bizim antrede petek yok.. bir de her oda bana aynı ısıda gibi gelmiyor. Şimdi hem minik minik öksürüyor hem hapşırıyorben mi yaptım diyorum vicdan azabı çekiyorum
Ya öyle de diyorlar ama genelde doğduğu günle tutuyor bütün belirtiler .Bana diğeri doğru gelmiyor ,forumda okuyorum herkesin bebişi doğduğu güne uygun olmuş genelde .Bu arada bugün bir şey öğrendim, bu atak haftaları bebişin doğması gereken haftalara göre hesaplanıyormuş, doğduğu haftaya göre değilmiş. Bizim 8-9. atağa daha bir hafta varmış yani.. e o zaman biz dün yaşadık anlamadım ben
Tam annemlerin istediği giyinme stili buBen içine çorap, üsttekinin üstüne patik giydiriyorumama ayaklar önemli bence
Hemde ne emme heryer salyasıKizlar sizin bebelerde ellerini emiyormu
Metsil verdi bizede doktor onu kullandım baya rahatlattı . Birde sıcak havlu koy karınına dairesel masaj yap oda çok rahatlatıyorKızlar gazdan aşırı ağlıyor benimki ikiniyor zorlanıyor karnı taş gibi oluyor rengi dönene kadar ağliyor nerdeyse gaz damlası kullanip fayda gören var mı alayım önerilerinizi beklerim
Bizde de durum aynı asla inmiyor kucaktan. Ama bu 8.hafta atağında temas rahatlatıyormuş onları birde sakin sakin konuşmak . Bakalım insallah en az hasarla atlatırızGünaydın kızlaaarr.. kızımda iki üç gündür kuru öksürük vardı, dün akşam hırıltılı öksürmeye başladı çok moralim bozuktecrübeli anneler bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım ben.. dün zaten 8. Hafta atakları başladı, gece de öyle mızırdandı, şimdi bu saat oldu yine kucağımda dün de kucaktan 1 dk olsun inmedi, hastalığın huzursuzluğu mu yoksa atak mı anlamadım ben
Ben kullanıyordum ama çok kusuyor onu verince vazgeçtim ben deKızlar bebesine probiyotik kullanan var mı doktor al dedi ama hangisini alacağım karar veremedim
Ay ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersinizTasuuuum canım benımm kılo gıder onemlı olan mınıtolarımızbende doguma 85 le girdim sımdı 75 kıloyum.boy 1.70.maşallah sana çok guzel kilo vermıssın azmin zaferi bende bi 10 kılo vermek ıstıyorum ama bebem 3 aylık olduktan sonra.sımdı ana kuzusu kıyamam ben onaa tasuu teyzoşuu biraz kolik bebe çıktı benım hedıye paketınden şuandan çok hareketlı bir hayatım var gecem gunduzume karıstı
Bizimki gunde 3 yada 4 kez yapio en bastan beri boyleydiKizlar bebisleriniz ne kadar kaka yapiyor gunde. Fazla yapmasi bi sorun mu acaba bizim her bez kakali bir de ishal gibi yapiyor normal mi ya. Evde tartiyla tarttigimda dogum kilosunun ustune 500 gr almis gibi gorunuyor suan 17 gunluguz
Sana bısey dıyımmı bu tempoyla gidersek zaten 70 e düşeriz canımAy ayniiii, 170 e 74 kilo kaldim, ve ben de -10 olsun istiyorum. O zaman ucuncu aydan sonra bi de diyet- spor grubu gelir mi dersiniz
Cartersın urunlerını cok begenıyorum ben canım .ama mutlaka buyuk al kalıpları cok kucuk.mesela sımdı 2 aylık ama 3 aylıgın kıyafetlerı anca ucundan oluyor belı sıkıyor hatta.Kızlar bebişlere kıyafet nereden alıyorsunuz? Kıyafet almam lazım ama beğenemiyorum ya
Canım ben tek kat giydiriyorum .Sadece şubatın başında erken doğduğu için o aralar iki kat giydirdim .Uyurken de tek kat giydiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?