- 12 Ağustos 2024
- 634
- 1.449
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.841
Sana da çok geçmiş olsun canım. Şuan doktora gidiyorum bir çözüm bulursa mutlaka iletirim. Burada da eskiden açılan konularda buzla iyileştirenleri okudum. Akşam buz deneyeceğim mutlaka
Kızlar benim de sağ memem taş gibi olmuştu süt de gelmiyordu hem buhar, sıcak su masaj denedşm ama buz koyar koymaz bir iki damla gelmişti. Buz sıcak su yaptım masajla ovdum sonra noldu bilmşyorum yine az geliyor ama geliyor yani bi 30-40ml. Sağım yaparken buz gezdirmiştim boynumdan aşağısından itibarenBen de gittim doktor emzir dedi ama o memem tıkalı süt gelmiyor
Aynisi canim benimki de asla uyumuyor hep korkuyo elleriyle uyanduriyo aldin mi uyku tulumuBenimde sabah 5 den aksam 19:00 a kadar uyumadı. Kontrolümüz vardı sabah dr a 23 saatte en fazla 7 saat uyuyor normal mi dedim. Yenidoğan beneğin günde 18 saat uyuması lazım diyor benim ki o kadar uyanık kalıyor resmen.Dr bebeğimin çok korkak olduğunu dış dünyaya adapte olamadığını o yüzden böyle olduğunu söyledi. Zaten uykusu oluyor ama resmen dalamıyor asker gibi sürekli tetikte. Tek gözü açık yatağa bıraktığın an kıyamet kopuyor. Yarım kundak ya da uyku tulumu önerdi. Sen kullanıyor musun? Ben yarım kundak yapamıyorum kollarını açıyor hep yarın uyku tulumu alacağım 0,5 tog kolları kapalı olanlardan olsun dedi.
Hic emmiyor sinir oluyor nedne bu sinir anlamadimEvet canım bazen daha uzun da olabiliyor geç bitiriyor biberonu, bazen de çok uzun uyuyor uyandırmıyorum ama ortalama 2-3 saatte bir
Benim de memeyi dusman goruyor kafasini saga sola cevirip duruyor cani isterse aliyor kavga dovus veriyorum zar zor 2 damla sut girsin bogazindan diyeKızlar biz sanırım atak haftasına çok hızlı bir giriş yaptık, sabahın 6’sından beri deli gibi bağırıyor.. memeyi zaten istemiyor, biberon bile almadı.. uykuya direniyor.. mahvolmuş durumdayım
Valla ben sadece sağımla devam ediyorum, çok vakit kaybediyorum diğer türlü asla almıyor memeyi çünkü. Onunla uğraşsam bu sefer aç kalıyor ağlıyor süt sağmam da gerekiyorHic emmiyor sinir oluyor nedne bu sinir anlamadim
Anam bizde hiçbir şey gözükmüyor 3 olursa yine kız mı olurBenim kızımın iki kaşının arasında minik bir yeşil damar görünüyor, bizim oralarda o damarı belirginse arkası erkek derlerkızkardeşimde de vardı, arkasından erkek kardeşim doğmuş ben de saf gibi bunun devamı gelirse arkası erkek dedim aman allahm kedi gibi peşimde dolanıyor 2. Ne zaman diye
Merhaba benimde 1 haftalık bebeğim benimki de silikon uç ile emiyor maalesef mememi tutmuyor ilk bebeğimde mememi tutmamıştı silikon uç ile emmişti ama bir süre sonra tamamen bırakmıştı memeyi bunda da yine gittiği yere kadar emzircem ama silikon uç sinir bozucu gerçekten düşüp duruyor. Siz pilates topunda mi hala emziriyorsunuz bir de dediğiniz gibi bende emzirme sonrası mama veriyorum sarılık olmasın diye yani ne saman versem lıkır lıkır içiyor mamayı da bende napcam bilmiyorum yani böyle mamasız sadece meme ile doymayacaksa nasıl olacak hep mama destekli mi gidcem acabaBugün tam 20 günlük gece biberon vermek açıkçası kolayima geliyor benim sayıca azaltıp memeyle karışık gece biberon veriyorum gündüz komple meme olsun istiyorum ama her memenin peşine doydumu diye denemek için biberon veriyorum yine cak cak emiyor az cc lerde olsada.. aranızda meme vermek için benim kadar cebellesen biri daha var mı
Merhabalar bende sarılık riskine karşı mama destekli gidiyorum da değerimiz 8 ama ilk 15-20 gün risk olabilir diye mamaya devam ediyorum da siz bıraktınız mı mamayı sadece meme yetiyor mu?Selam biz henüz yeni atlattık sarılığı, doktor mamaya karşıydı ama sarılık için iyi beslemek gerekiyor. Bebeğim uyanmıyordu ve memeyi tutmakta zorluk çekiyordu inat ettim ama tek basına yeterli gelmicekti meme, bende mama destekli ilerledim sarılığı geçene kadar. Bizimde değerimiz 13dü, önce memeyi verip ardından mama verebilirsin her beslemede olmasada günde 3-4 defa. Çok geçmiş olsun
Ne kadar sürdü canım peki? Çok şiddetli miydi ağlamaları? O kadar bağırarak ağlıyor ki canı acıyor gibiCanım benim geçen hafta öyleydi ,ne meme ne mama ,sadece ağlıyor uyumuyordu .Şimdi de çok farklı değil geçecek inşallah
Ben antibiyotik kullandim ama gec kaldim galiba, ilk seferde kurutmadigi icin apseye dondu. Siz de hemen gidin acile benim gibi gec kalmayinGünaydın kızlar, ben mastit oldum hüngür hüngür ağlıyorum bu nasıl bir acıemzireyim dedim ama mümkün değil canımdan can gitti şuan. Bu nasıl geçecek
Evet cok normalmis, mudahale etmemek gerekiyormus gelisimleri icin. benimki de emiyor, izliyoruz ne kadarini agzina sokabilir diyeYa benimki fazla yapmaya basladi. Şap şup emiyor elini. Buaralar huysuz oldugu icinmi yapio acaba sakinlesmek icin
Ben elini cekiom o hemen geri goturuyor agzina cok komik oluyor yaaBen antibiyotik kullandim ama gec kaldim galiba, ilk seferde kurutmadigi icin apseye dondu. Siz de hemen gidin acile benim gibi gec kalmayin
Evet cok normalmis, mudahale etmemek gerekiyormus gelisimleri icin. benimki de emiyor, izliyoruz ne kadarini agzina sokabilir diye
Öncelikle 8 çok düşük bir sarılık değeri kesinlikle sağım yapıp kaşıkla yada şırıngayla sütünüzü verin her türlü yeter bizim haftasında 13 tü bayramda doğduğu için heryer kapalı olur diye hastaneden zorla mama almıştım vermemi istemediler çünkü ilk iki gün verdim sonra kestim mamayı doktorda 13 lük değerde bile gerek yok dedi düşünün 13 11 10 çıkmıştı baş gövde bacak ben biberon veriyorum ama süt sağıp veriyorum böyle bile çok zor süt olmasa el mecbur mama veririm yapacak bişey yok pilates topuna gelince aynen devam memenin ucuylada alakalı sağım yaptığım da çıkan ucla daha az kavga ediyor yinede çok istekli değil alışkanlık kazanmak için daha küçükler zaten hiç birşey için geç kalınmış değil elden geleni yapıp devam edeceğiz yapacsk bişey yok yoksa insan yetersizlik duygusuyla kahroluyor başa çıkamıyor girdap burası girmemek gerekiyor ama işte lohusalikMerhaba benimde 1 haftalık bebeğim benimki de silikon uç ile emiyor maalesef mememi tutmuyor ilk bebeğimde mememi tutmamıştı silikon uç ile emmişti ama bir süre sonra tamamen bırakmıştı memeyi bunda da yine gittiği yere kadar emzircem ama silikon uç sinir bozucu gerçekten düşüp duruyor. Siz pilates topunda mi hala emziriyorsunuz bir de dediğiniz gibi bende emzirme sonrası mama veriyorum sarılık olmasın diye yani ne saman versem lıkır lıkır içiyor mamayı da bende napcam bilmiyorum yani böyle mamasız sadece meme ile doymayacaksa nasıl olacak hep mama destekli mi gidcem acaba
Bugün doktora gittim antibiyotik verdi sıcak uygula ve masaj yap dedi. Ben az önce buz uygulayıp sağdım da yok kolay kolay düzelmeyecek sanırımKızlar benim de sağ memem taş gibi olmuştu süt de gelmiyordu hem buhar, sıcak su masaj denedşm ama buz koyar koymaz bir iki damla gelmişti. Buz sıcak su yaptım masajla ovdum sonra noldu bilmşyorum yine az geliyor ama geliyor yani bi 30-40ml. Sağım yaparken buz gezdirmiştim boynumdan aşağısından itibaren
Maalesef alamadım henüz canım uyumadığı için evden çıkamıyorumAynisi canim benimki de asla uyumuyor hep korkuyo elleriyle uyanduriyo aldin mi uyku tulumu
Ben antibiyotik kullandim ama gec kaldim galiba, ilk seferde kurutmadigi icin apseye dondu. Siz de hemen gidin acile benim gibi gec kalmayin
Evet cok normalmis, mudahale etmemek gerekiyormus gelisimleri icin. benimki de emiyor, izliyoruz ne kadarini agzina sokabilir diye
Bugün gittim agumentine başlattı. Emzirmek iyi olurmuş ama mümkün değil bu acıya dayanmamBen antibiyotik kullandim ama gec kaldim galiba, ilk seferde kurutmadigi icin apseye dondu. Siz de hemen gidin acile benim gibi gec kalmayin
Ben de agument kullanıyorum kanınızda enfeksiyon çıktı mı bir de memeniz. Kızardı mıBugün gittim agumentine başlattı. Emzirmek iyi olurmuş ama mümkün değil bu acıya dayanmamsağmaya çalışacağım düzelene kadar. Çok da üzülüyorum meme veremediğim için zaten bir lokma süt geliyordu ondan da olacak çocuk. Emzirmek ne zor işmiş ya
Valla canım yaklaşık 10 gün kadar sürdü sanırım .ama geçen hafta baya kötüleşti .Birden ağlamaya başlıyordu diğer ağlamalarından farklı olarak.Gece bir saat bile zor uyuyordu .Gecti mi bilmiyorum.Dün eşime dedim sen bak yarın da yoksun .Ondayken daha rahat uyumuş.Bu gece anlayacağım uykusu nasıl ?Ama meme ve mama konusunda hala sıkıntı çekiyorum .Hemen düzelelim inşallahNe kadar sürdü canım peki? Çok şiddetli miydi ağlamaları? O kadar bağırarak ağlıyor ki canı acıyor gibi
Evet kızardı ceviz büyüklüğünde birşey var orda. Benden kan tahlili istemedi doktorBen de agument kullanıyorum kanınızda enfeksiyon çıktı mı bir de memeniz. Kızardı mı
Benim doğumdan önce Fibroadenom vardı oda büyümüş baya ağrı yapıyor. Crp 50 çıktı benim ondan sordum lahana diyor herkes yarın denicem umarım sonuç alırımEvet kızardı ceviz büyüklüğünde birşey var orda. Benden kan tahlili istemedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?