- 22 Ekim 2024
- 1.231
- 2.882
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.061
Toplumu biz baskilayalim sjdbbdhdjd yani yine sen bilirsin canim içinden nasil geliyorsaYa aslında ben de istemiyorum ama toplum baskısına kapıldım sanırım
Katılıyorum...B
Bende öyle şeylerle uğraşamam doğum yapmışım gelenler çikolata getirsin hatta bu adetler lohusalığı ayyuka çıkarıyor diye düşünüyorum lohusaya ziyarete gidilmez lohusada hiçbişey yapmak zorunda değildir sünnet edip kurban kesip mevlüt vereceğiz biz sadece
Ehliyetin var mı canım varsa o da olur belki bir de kaybettigini belirt o okutma işini TC için yapiyorlarsa yani söylersin, evlilik cuzdanini vs götürebilirsiniz. Doguruyorken ille de kimlik demezler herhalde..Kızlar ya canım çok sıkkın. Kimliğimi kaybettim çok ta hastayım evden çıkacak halim yok. Her an doğurcam diye korkmaya başladım suyum sancım gelse kimliksiz doğuma almazlar dimi ne yapıcam ben herşey üst üste geldi :'(
EvetAaa papatya halaa yooook.
Aaa mebbiste de görünüyor mu bilmiyordum bakGünaydın, ben 36. Haftamda izne ayrıldım mebbiste doğum öncesi analık 25 gün şeklinde girilmiş, çocuk doğunca da geri kalan izin girilecek. 112 gün iznimin olduğu söylendi idare tarafından, geriye doğum sonrası için 87 günüm kalıyormuş
Evet canım kişisel bilgiler>izin>mazeret bölümünde gözüküyor benimkiAaa mebbiste de görünüyor mu bilmiyordum bak
Gelınce yaz ipektosumGünaydın kıslar bizimde bugün doktor muayenemiz artı anestezi doktoru ile muayenemiz var 35 te erken gebelik riskinden 37 ye kadar gelebildik çok mutluyumBugün tam 37 olduk bakalım 38 in pazarlığına gircem bugün doktorla o en geç 37+4 te alırım diyordu tansiyonum çok çıkmadı durabildiği kadar dursun kuzum Bir de sezeryan da olsa kendisi gelsin gününü belirlesin istiyorum İpek te ki gibi bir işaret Ama bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bir yandan da doğsun diye hayal ediyorum bugün artık öğrenmiş oluruz herhalde içerdeki durumlar nasıl bakalım
Ya bende şöyle bir huy var; bir şeyden rahatsız olduğumda o an söylemezsem yumuşuyorum ve bir daha o sorun aklıma gelmiyor. Sonra tekrar edince aynı döngüye giriyorum ama bu seferki hormonlardan mı ne bir farklı geldiSiz de kendi yiğenlerinizi sevdiğiniz akrabaları çağırın hep birlikte yaşayın o zamanÖyle oluyormuşsa :)) Konuştuğunuz çok iyi oldu sevindimm çözüm bulmanıza
Bence fotoğrafı varsa kabul ederlerKızlar ya canım çok sıkkın. Kimliğimi kaybettim çok ta hastayım evden çıkacak halim yok. Her an doğurcam diye korkmaya başladım suyum sancım gelse kimliksiz doğuma almazlar dimi ne yapıcam ben herşey üst üste geldi :'(
Çıkınca haber ver mutlakaGünaydın kıslar bizimde bugün doktor muayenemiz artı anestezi doktoru ile muayenemiz var 35 te erken gebelik riskinden 37 ye kadar gelebildik çok mutluyumBugün tam 37 olduk bakalım 38 in pazarlığına gircem bugün doktorla o en geç 37+4 te alırım diyordu tansiyonum çok çıkmadı durabildiği kadar dursun kuzum Bir de sezeryan da olsa kendisi gelsin gününü belirlesin istiyorum İpek te ki gibi bir işaret Ama bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bir yandan da doğsun diye hayal ediyorum bugün artık öğrenmiş oluruz herhalde içerdeki durumlar nasıl bakalım
E-Devlet’ten barkodlu geçici kimlik belgesi alınabiliyor. Mutlaka geçerlilik süresini kontrol et ve doğum yapacağın hastaneye önden sor derim, e-devletten olduğu için aciliyet durumunda kabul etmeliler bence ama olsun.Kızlar ya canım çok sıkkın. Kimliğimi kaybettim çok ta hastayım evden çıkacak halim yok. Her an doğurcam diye korkmaya başladım suyum sancım gelse kimliksiz doğuma almazlar dimi ne yapıcam ben herşey üst üste geldi :'(
Mebbiste mazeret izni kısmında canım doğum öncesi izni analık izni var bir de doğum sonrası analık izni var orda yazarKızlar günaydın aranızda öğretmen olup doğum öncesi izne ayrılanlar ayrıldığımızı hangi sistemde görebiliyoruz . Ne zaman başlamamız gerektiğini
İpeğim haberlerini bekliyorumGünaydın kıslar bizimde bugün doktor muayenemiz artı anestezi doktoru ile muayenemiz var 35 te erken gebelik riskinden 37 ye kadar gelebildik çok mutluyumBugün tam 37 olduk bakalım 38 in pazarlığına gircem bugün doktorla o en geç 37+4 te alırım diyordu tansiyonum çok çıkmadı durabildiği kadar dursun kuzum Bir de sezeryan da olsa kendisi gelsin gününü belirlesin istiyorum İpek te ki gibi bir işaret Ama bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bir yandan da doğsun diye hayal ediyorum bugün artık öğrenmiş oluruz herhalde içerdeki durumlar nasıl bakalım
Tek iletişim yerimizin burası olması üzdü aşırı merak ettim. İnşallah iyidir ikisi de
Ben de üzüldüm keşke iletişim kurabilme imkanımız olsaydıTek iletişim yerimizin burası olması üzdü aşırı merak ettim. İnşallah iyidir ikisi de
Dayanamıyorum yaa teşekkür ederim canım benimBende de 34de çok yoğun bir şekilde başladı maalesef, doğuma hazırlanıyor beden, çatı ağrısına bir çözüm yok… egzersiz ve ilişki belki bir nebze rahatlatabilir fakat anlık sadece :/
İnşallah öyledir ya iyi düşünelim iyi olsunBen de üzüldüm keşke iletişim kurabilme imkanımız olsaydıama ben yoğunluktan giremediğini düşünüyorum
Hahshshshshaj ya benim gece bazen baya ıslak oluyor ama terlediğim için muhtemelen ondan takılmadım hiç kdksjwjwkwowGoogle a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
Kız ben sana diyorum evde doğuracaksın diyeİnşallah öyledir ya iyi düşünelim iyi olsun
Bu arada wc çıktım iç camasirim ıslaktıakıntı yok sadece ıslak ama pijamama geçmemiş. Değiştirdim şimdi suyum mu geliyo diye kontrol edicem
Şaka bir yana suyun geliyorsa bak onu takip et suyun azalma durumuna karşılık vs çok bilgim yok ama farklı bir gariplik hissedersen bence git artıkİnşallah öyledir ya iyi düşünelim iyi olsun
Bu arada wc çıktım iç camasirim ıslaktıakıntı yok sadece ıslak ama pijamama geçmemiş. Değiştirdim şimdi suyum mu geliyo diye kontrol edicem
Yok o bende de oluyo ense sırt ayaklara kadar islaniyorum bazen ama bu farkliydi yani afedersiniz kızlar popo kısmına doğru bir islaklik yoktu, akıntı bölgesi kadar ıslaklık o cevredeydi yani terleyince yukarılara kadar ter olduğunu anliyon zatenHahshshshshaj ya benim gece bazen baya ıslak oluyor ama terlediğim için muhtemelen ondan takılmadım hiç kdksjwjwkwow
Jsbdjwndjshkdhdusb aman amanKız ben sana diyorum evde doğuracaksın diye
Bebiş hareketli biraz bilmiyorum etkisi var midir. Bi de kasık ağrılarım yataktan kalkınca azalip geçiyordu. Şuan yine var gibi biraz neyse bakayım yine islanirsa yavaştan hazirlanirim.Şaka bir yana suyun geliyorsa bak onu takip et suyun azalma durumuna karşılık vs çok bilgim yok ama farklı bir gariplik hissedersen bence git artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?