Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
zumrutyaz seni alintilayamamisim jsbxhsbx gelsin de tarihi önemli değil napalim beklicez
Ya aslında ben de istemiyorum ama toplum baskısına kapıldım sanırım
Toplumu biz baskilayalim sjdbbdhdjd yani yine sen bilirsin canim içinden nasil geliyorsa
Katılıyorum...
Ehliyetin var mı canım varsa o da olur belki bir de kaybettigini belirt o okutma işini TC için yapiyorlarsa yani söylersin, evlilik cuzdanini vs götürebilirsiniz. Doguruyorken ille de kimlik demezler herhalde..
Aaa papatya halaa yooook.
Evet papatya113 F Floweers flowrrs geldi mi onu da göremedim ben ya

Gelınce yaz ipektosum

Siz de kendi yiğenlerinizi sevdiğiniz akrabaları çağırın hep birlikte yaşayın o zaman Öyle oluyormuşsa :)) Konuştuğunuz çok iyi oldu sevindimm çözüm bulmanıza
Ya bende şöyle bir huy var; bir şeyden rahatsız olduğumda o an söylemezsem yumuşuyorum ve bir daha o sorun aklıma gelmiyor. Sonra tekrar edince aynı döngüye giriyorum ama bu seferki hormonlardan mı ne bir farklı geldi iyi oldu ama. Kur kur nereye kadar.

Çok teşekkür ederim canım desteğiniz için

Bence fotoğrafı varsa kabul ederler Tekrar başvuru yapma fırsatın olursa da başvuru geçici belge vs veriyorlardır diye düşünüyorum. O anda kimlik yok diye doğuma kabul etmeden durmazlar heralde. Kayıtlı olduğum hastanede mi yapacaksın doğumu?

Çıkınca haber ver mutlaka

E-Devlet’ten barkodlu geçici kimlik belgesi alınabiliyor. Mutlaka geçerlilik süresini kontrol et ve doğum yapacağın hastaneye önden sor derim, e-devletten olduğu için aciliyet durumunda kabul etmeliler bence ama olsun.

Kızlar günaydın aranızda öğretmen olup doğum öncesi izne ayrılanlar ayrıldığımızı hangi sistemde görebiliyoruz . Ne zaman başlamamız gerektiğini
Mebbiste mazeret izni kısmında canım doğum öncesi izni analık izni var bir de doğum sonrası analık izni var orda yazar

İpeğim haberlerini bekliyorum

Ben de üzüldüm keşke iletişim kurabilme imkanımız olsaydı ama ben yoğunluktan giremediğini düşünüyorum
İnşallah öyledir ya iyi düşünelim iyi olsun

Bu arada wc çıktım iç camasirim ıslaktı akıntı yok sadece ıslak ama pijamama geçmemiş. Değiştirdim şimdi suyum mu geliyo diye kontrol edicem

Google a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya

Google a aratma gafletine düştüm... Biri 38+2 de aşırı hafif benim gibi başlamış sonra gün içinde pantolonu islatacak kadar siddetlenmis suyu sjxbsjnxjbdjs Allah'ım ya
Hahshshshshaj ya benim gece bazen baya ıslak oluyor ama terlediğim için muhtemelen ondan takılmadım hiç kdksjwjwkwow

Bu arada wc çıktım iç camasirim ıslaktı akıntı yok sadece ıslak ama pijamama geçmemiş. Değiştirdim şimdi suyum mu geliyo diye kontrol edicem
Kız ben sana diyorum evde doğuracaksın diye

Şaka bir yana suyun geliyorsa bak onu takip et suyun azalma durumuna karşılık vs çok bilgim yok ama farklı bir gariplik hissedersen bence git artık

Hahshshshshaj ya benim gece bazen baya ıslak oluyor ama terlediğim için muhtemelen ondan takılmadım hiç kdksjwjwkwow
Yok o bende de oluyo ense sırt ayaklara kadar islaniyorum bazen ama bu farkliydi yani afedersiniz kızlar popo kısmına doğru bir islaklik yoktu, akıntı bölgesi kadar ıslaklık o cevredeydi yani terleyince yukarılara kadar ter olduğunu anliyon zaten
Kız ben sana diyorum evde doğuracaksın diye
Jsbdjwndjshkdhdusb aman aman
Şaka bir yana suyun geliyorsa bak onu takip et suyun azalma durumuna karşılık vs çok bilgim yok ama farklı bir gariplik hissedersen bence git artık
Bebiş hareketli biraz bilmiyorum etkisi var midir. Bi de kasık ağrılarım yataktan kalkınca azalip geçiyordu. Şuan yine var gibi biraz neyse bakayım yine islanirsa yavaştan hazirlanirim.

Bu sancı açıklık falan neyse de suyu kontrol edemem zaten riske girmek istemiyorum. Belki çok önceden beri akiyordu ben anlamamisimdir belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…