Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Çok şükür canım . Şeker olunca insan korkuyor ama dikkat ediyoruz karşılığını da alıyoruz senin minik de daha fazla bile olabilir haftamız aynı sanki haftaya daha kilo alır
Evet satımız aynı sanırım, bugün 36+1 im. Bu hafta gidicem kız
İnşAllah. Sadece bu sprey olayı beni korkutuyor
Nane yağı falan denediniz mi beni inanılmaz rahatlatıyor çantamda bile taşıyorum

Çatalda ayak topuklarımızı tutabiliriz belkide izin verir mi ebeler bilmiyorum en iyisi çömelme pozisyonu aslında ama ozaman da bebeyi kim tutacak zaten orda topukları tutmak çömelmeyi andırıyor
Haklisin her ebenin teknigi farkli bence ilk defa duydum bu topuk olayini ama demekki işe yarayan biseymis denemek lazim o an

Bebeğim naptın doktora gittin mi? Senden gelecek haberleri merakla heyecanla bekliyorum imagination forever
Geldımmm kuşumm kesın tarıh cuma gunu sabah 8.30 papatya113 ve Ebussshhh V Vaveylala kızlar sızın ıcınde sordum anestesı mevzusunu doktor belden uyusmayı tavsıye edıyor ama kesın karar cuma gunu verılecekmıs.normal doguracak arkadaslarım magnezyum ıcmeyın onuda sordum 2cm olan rahım agzı nerdeyse 3cm e cıkmıs bu hafta hergun ıcmıstım sancılarım kesılsın dıye.sezeryan ıcın farketmezmıs ama normal dogum ıcın bellı bı haftadan sonra bırakılması lazım.

Şuan piremsesler gibi bakıyor annem bana doğuma gitcem diye en sevdiğim yemekleri yaptı kurban olduğum ya bende anne Olcam çok duygusalim bugün. Duanı eksik etme canımın içi

Şuan piremsesler gibi bakıyor annem bana doğuma gitcem diye en sevdiğim yemekleri yaptı kurban olduğum ya bende anne Olcam çok duygusalim bugün. Duanı eksik etme canımın içi
Ayy cok heyecanlııı.yarın bebısn gelıyor hayırlısıylabugun cok katı beslenmede kuzum rahatsız etmesın dogumdan sonra,sıvı gıdalar tuketmeye calıs.sonra kayısı hosafı iç ve yarın yanında da götür

Suyla birlikte sancılar direkt başladı mı doğum kaç saat sürdü yani tam açılmaya kadar eğer vajinal yaptıysanız yumurta dayandı hazır yazan varken sorayım bari
Benim malesef sancım olmasına rağmen acilmam olmadı çocuğumda gayet gayretliydi ıkınma isteğini vs hepsini yaşadım ama ben elverişli olamadım çocuğum için ve 1 günün ardından sezeryanla alındı bir anda boşaldığı için cocuk susuz fazla kalamiyor içerde biliyorsunuz baktilarki 4cm den öteye gidemiyoruz almak durumunda kaldılar korkmayın hiç bir turlusunden korkmayin hepsinin zorluğu farklı ve her ne şekil olursa olsun harika anneleriz tünelin sonu ışık her doğum zor herkesin yaşadığı sıkıntı farklı kimi öncesinde kimi sonrasında ama emin olun Allahin en büyük nimeti unutturmak herşey unutuluyor ve tekrar çocuk sahibi olma arzusu veriyor Allah

37+6 suan. Son 1 aydir basladi burun tikanikligim. Zaten geceleri nefes darligindan uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi cikti cok zorluyor vallahi. Dogum sonrasi durumu bildiririm
Benimde öyle ağızdan da nefes alamıyorum. Çok memnun olurum bilgilendirirseniz. Allah kolaylık versin

Kızlar eşleriniz doğum izni ne kadar alıyor
Köyde çok zor biryerde yaşadağımız bilindiği halde kurum ne doğum öncesi ne doğum sonrası izin vermiyor eşime bayramdan sonra veririz demişler e ne yapayım bayrama kadar içimdemi tutayım şimdi ben küçük bebeğimde var ona kim bakacak annemde akşama kadar çalışıyor onunda izinleri sıkıntılı

Duam seninle hep papatyam. İnan heyecanını seninle birlikte yaşıyorum. Senin yerine kendimi koyuyorum ve bugün o son gün. Çok değişik duygular. Aynı bedende son gününüz ve yarın kucağında olacak inşallah duam kalbim seninle. O anneler iyi ki var kurban olurum ayak altlarından öpmek lazım hakları ödenmez ellerine sağlık anneciğinin

Ayy ben de hayatımda ilk defa hamilelikte horladım. Hatta ilk hamileliğimde kendi horlamama uyanmıştım
İşte bu ben ben de hamileliğimde horladım kendi horlamama tıkanmama çok uyanmışlığım oldu ama doğumdan sonra düzelmişti mesela ilk hamileliğimde. Bunda da düzelir diye düşünüyorum

Oha bişi dicem ben magnezyum içmedim ona rağmen açılmamın 3cm olduğunu anlamadım nasıl oluyo bu iş ya sjxbsjnxjd dibi gorunmez bi çukur net bir şey de yok ôf cuma gününe hayırlısıyla gelsin bebişin sağlıkla al kucağına inşallah
Tabi ki öyle canım sen öyle diyince vajinal sandım bilgi bilgidir diye sordum jsbshshdjd bebişin öyle gelmek istememiş. Şuan sağlıklı nasıl olduğunun önemi yok asla sağlıklı bir şekilde alırız biz de inşallah kucağımıza yeter ki iyi olsunlar
Allah seni bildiği gibi yapsın kdkdkfrk öldürdün beni gülmekten altıma işedim. Dkkdkf nereden geldi aklına
Jxbjsndksjsjsjjdd özür dilerim buna sebep olduysam her gece gel diye dilleniyorum ondan galiba
Benim eşim kendi işini yaptığı için annemler buralardayken dedim git çalış ama tüm gün çalışma ara ara şeklinde yap çünkü evdekilerden bunalıp delirmek istemiyorum yanımda da ol diye söyledim dün. O da öyle yapmayı düşünüyor senin tek kalırsan yine zor olabilir ama içini ferah tut Rabbim sabrini da verir ana olacaksın inşallah güzelce atlatırsın ilk zamanları imkanlara göre mecbur yaşıyoruz

Teşekkürler çiçeğimmm hadi sağlıkla selametle bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ben de şimdi son kontrole gidiyorummm

Özel sektör heralde eşiniz. Yasal hakkı gönlünden izin vermiyor yani Zorunda mecbur nokta com. 5 gün . Dişini göstersin olur mu öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…