- 26 Aralık 2015
- 12.100
- 19.795
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.281
Tamam kuzum haklısın ay iyi ki varsın ve hepiniz gerçekten iyi ki varsınız. O kadar iyi geliyor ki yazdıklarınız. İnsan rahatlıyor. İlk baş çok taktım ama şimdi daha iyiyim bakalım bir kavuşalım hayırla sağlıkla inşallahKuzum, ben de bir önceki kez gittiğimde ondan önceki gittiğimden daha az almıştı, doktor sıkıntı yok dedien çok hızlı aldığı dönemde yavaş alıyor diye ben de düşünmüştüm üzerinde. Olan şeyler ya, senin hareketin, bebeğin o dönemde neleri kabul edip etmediği, stres vs Herşey etkiliyor. Sen kızların dediklerini düzenli yemeye devam et, kalanı gelir İnşallah
Tek temennim o ya inşallah pazartesiye kadar kendiliğinden suyum gelir sancım gelirOha skxbsjbdsjnxks ay inşallah kendiliğinden başlar doğumun stressiz sıkıntısız güzelce doğurursun
Ay yok ya delircemKıss hiç mi belirtin yok yürüyememen dışında
Aşkım ben temiz içerikli olduğu ve ilk bebeğimde deneyimlendiğim ve hiç sıkıntı yaşamadığım için molfix aldım. Sızma pişik vs hiçbir şey yapmamıştı memnun kalıp hep onu kullanmıştım. Bunda da molfix aldım. Sleepy de pişik yapmıyor ama aşırı sızdırıyordu onu o yüzden kullanmaktan vazgeçmiştim (deneyimlemiştim onu da) prima bilerek kullanmadım içinde petrol vs kimyasal ürün kullanıldığını öğrenmiştim şu instada bebek ürünleri incelemesi yapan bir sayfa vardı ordan hemfikir sahibi olmuştum. #reklamdeğilKızlar bebek bezi olarak hastaneye ne aldınız? İlk aylar ne kullanacaksınız? Ben Prima premium aldım #reklamdegil ilk zamanlar bunu kullanayım diyorum ama başka önerisi olan varmı kullanan deneyimleyen anneler neyi önerir bez olarak?
Benim hep kafamda da kuzenimin eli çok hızlı sağolsun. Bana bişey yaptırmazlarYardımsız olmuyor vallagelsinler bir an önce temizleyin bitsin gitsin. Çok şükür benim bitti
Bende bittim resmen
Kuzum, ben de bir önceki kez gittiğimde ondan önceki gittiğimden daha az almıştı, doktor sıkıntı yok dediAslında sağlam yiyorum kuzum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum her gittiğimde 300 gram alıyordu ilk kez böyle oldu çok şaşırdım ama doktor sorun değil dedi analık işte yine de taktıminşallah az kaldı ya şaka maka 11 marta
Anam erken gelse bir dert, geç gelse ayrı dert. Bebişin keyfi yerinde anlaşılanTek temennim o ya inşallah pazartesiye kadar kendiliğinden suyum gelir sancım gelir
Ay yok ya delircemvallahi doktor öyle dedi diye rahat 5 km yürümüşümdür açılma olsun diye eve geldim eşimi darladım hadi hadi diye hala tık yok
Uyyy İnşallah sağ Salim kavuşacaksın yavrucuğunaTamam kuzum haklısın ay iyi ki varsın ve hepiniz gerçekten iyi ki varsınız. O kadar iyi geliyor ki yazdıklarınız. İnsan rahatlıyor. İlk baş çok taktım ama şimdi daha iyiyim bakalım bir kavuşalım hayırla sağlıkla inşallah
Bu arada şuan kaç gram bebeğin?Tamam kuzum haklısın ay iyi ki varsın ve hepiniz gerçekten iyi ki varsınız. O kadar iyi geliyor ki yazdıklarınız. İnsan rahatlıyor. İlk baş çok taktım ama şimdi daha iyiyim bakalım bir kavuşalım hayırla sağlıkla inşallah
Bende takıpteyım bu konuyu tecrubelı olanların bılgılerını beklıyoruz.
Kızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım
Bu konuyu takipteyim bende, tecrübeli olanlar yardım please
2600 kuzum 35+3Bu arada şuan kaç gram bebeğin?
Maşallah, iyi bence. Ben 9 aylık 2500 gr doğmuşum. Eşim de 3000 e yakın2600 kuzum 35+3
Ay benYok kuzu benimkinde sıkıntı yok çok şükürsadece bir ara öyle demişti sonra düzeltti söylediği şeyi bazen yanlışlık yapabiliyorlar bence
Valla bizim satlarımız yakın. Ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi sezeryan için gün almasak 41 e kadar gider gibi. Sen de artık çok şeyapma benceZehir oluyooor geceler, inan uyuyamıyorummm. Sabahlar ışık saçmıyorrrrr
Ben bişi yapmıyorum ya reflü azdi bende ndnxnxnxnx film izliyoduk ondan uyumadım şimdi midem azmaya başladıValla bizim satlarımız yakın. Ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi sezeryan için gün almasak 41 e kadar gider gibi. Sen de artık çok şeyapma bence
Şuan inan ağlııııyooooruuuuummmmZehir oluyooor geceler, inan uyuyamıyorummm. Sabahlar ışık saçmıyorrrrr
Çok almadım 2paket aldım onu bı ilk kullanırım bitanem hastaneye koyayım sonra molfixe bir bakayım. Kaç numarasını alayım birde çeşidi adı madı varmı?Aşkım ben temiz içerikli olduğu ve ilk bebeğimde deneyimlendiğim ve hiç sıkıntı yaşamadığım için molfix aldım. Sızma pişik vs hiçbir şey yapmamıştı memnun kalıp hep onu kullanmıştım. Bunda da molfix aldım. Sleepy de pişik yapmıyor ama aşırı sızdırıyordu onu o yüzden kullanmaktan vazgeçmiştim (deneyimlemiştim onu da) prima bilerek kullanmadım içinde petrol vs kimyasal ürün kullanıldığını öğrenmiştim şu instada bebek ürünleri incelemesi yapan bir sayfa vardı ordan hemfikir sahibi olmuştum. #reklamdeğil
Tabiki olmaz bitanemÇok teşekkür ediyorum bebişimdimi ya doktorum da rahat ol ondan yana sıkıntı olmaz dedi o yüzden içim biraz daha rahat şuan. Takipteyiz zaten inşallah hayırla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize yaaa tarihin belli olması beni daha da mutlu etti daha da heyecanlandırdı. En azından bekleyeceğim bir tarih var ama tabi yine Rabbim bilir biz öyle planladık insanoğlu olarak ama. Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?