Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Tamam kuzum haklısın ay iyi ki varsın ve hepiniz gerçekten iyi ki varsınız. O kadar iyi geliyor ki yazdıklarınız. İnsan rahatlıyor. İlk baş çok taktım ama şimdi daha iyiyim bakalım bir kavuşalım hayırla sağlıkla inşallah

Oha skxbsjbdsjnxks ay inşallah kendiliğinden başlar doğumun stressiz sıkıntısız güzelce doğurursun
Tek temennim o ya inşallah pazartesiye kadar kendiliğinden suyum gelir sancım gelir
Kıss hiç mi belirtin yok yürüyememen dışında
Ay yok ya delircem vallahi doktor öyle dedi diye rahat 5 km yürümüşümdür açılma olsun diye eve geldim eşimi darladım hadi hadi diye hala tık yok

Aşkım ben temiz içerikli olduğu ve ilk bebeğimde deneyimlendiğim ve hiç sıkıntı yaşamadığım için molfix aldım. Sızma pişik vs hiçbir şey yapmamıştı memnun kalıp hep onu kullanmıştım. Bunda da molfix aldım. Sleepy de pişik yapmıyor ama aşırı sızdırıyordu onu o yüzden kullanmaktan vazgeçmiştim (deneyimlemiştim onu da) prima bilerek kullanmadım içinde petrol vs kimyasal ürün kullanıldığını öğrenmiştim şu instada bebek ürünleri incelemesi yapan bir sayfa vardı ordan hemfikir sahibi olmuştum. #reklamdeğil

Kuzum, ben de bir önceki kez gittiğimde ondan önceki gittiğimden daha az almıştı, doktor sıkıntı yok dedi en çok hızlı aldığı dönemde yavaş alıyor diye ben de düşünmüştüm üzerinde. Olan şeyler ya, senin hareketin, bebeğin o dönemde neleri kabul edip etmediği, stres vs Herşey etkiliyor. Sen kızların dediklerini düzenli yemeye devam et, kalanı gelir İnşallah
Anam erken gelse bir dert, geç gelse ayrı dert. Bebişin keyfi yerinde anlaşılan şu internetteki egzersizler de mi yardım etmiyor ya. Ben ne zaman başlayacağım onlara, ya geç kalırsam

Uyyy İnşallah sağ Salim kavuşacaksın yavrucuğuna sen de iyi ki varsın

Bu arada şuan kaç gram bebeğin?

Bende takıpteyım bu konuyu tecrubelı olanların bılgılerını beklıyoruz.
Kızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım

Bu konuyu takipteyim bende, tecrübeli olanlar yardım please

Ben ilkinde genel anestezi olmuştum onu tercih ettiğim için değil, doktor öyle yapıyoruz demişti ondan, ama çok da tavsiye etmem açıkçası. Narkoz daha çok sarsıyor sanki ve uyanınca her şeyi de fark ediyorsun. (Ağrı olarak.)Bebeğin ilk anına şahit olamıyorsun.Şimdi sanırım belden uyuşmalı olacak. Doktorum uyanık olmanı tercih ediyorum ben genelde dedi.

Merhaba kızlar tekrar ben de bebeğin kilosu nedeniyle normal doğumdan korkuyordum çatım da müsait değilmiş sezaryen doğuma döndük
Mart görünümlü şubat annesi olacağım nasipse cuma günü doğacak bebişim
Genel anestezi pek tercih edilmiyor sezaryende anladığım kadarıyla ama şimdi de şöyle bir sıkıntım var belimde fıtıklar var belden yapılacak lokal anestezilerde sıkıntı olur mu acaba fıtığı olup da sezaryen olan var mı öncesinde

Valla bizim satlarımız yakın. Ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi sezeryan için gün almasak 41 e kadar gider gibi. Sen de artık çok şeyapma bence
Ben bişi yapmıyorum ya reflü azdi bende ndnxnxnxnx film izliyoduk ondan uyumadım şimdi midem azmaya başladı uyuyacağım anı kollayip tam o an başlıyor yanmaya kocamla evde ördek turu da yaptık şimdi uzandım seyapma falan olmaz ben karpuz doğurmak istemiyorum marul olsun lütfen

Çok almadım 2paket aldım onu bı ilk kullanırım bitanem hastaneye koyayım sonra molfixe bir bakayım. Kaç numarasını alayım birde çeşidi adı madı varmı?

Tabiki olmaz bitanem bir sonraki muayene de gör bak daha fazla almış olacak hatta. Bazen öyle oluyor. Zaten şuan kilosu tam maşallah yerinde. Tarihin benim nikah tarihim biliyor musun uğuruyla hayırlısıyla vaktinde gelsin Kuzucugun

Ya ben bugün de başka dert edindim kendime. Benim kan grubum b değil de 0+ çıktı ya, eşim de B+. Bebek B+ olursa abo uyuşmazlığı oluyormuş. Fototerapi mi ne gerekebiliyor doğunca vs deniyor internette yani diğer bebeklere göre sarılık olma ihtimali daha yuksekmis bilgisi olan var mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…