Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Yiyorum kuzum muz ceviz kaşar peynir haşlanmış yumurta hiç eksik etmiyorum çocuğa kilo aldıracak şeyler yiyorum çok şaşırdım hep alıyordu 300 gram her gittiğimizde. Bunda böyle oldu anlamadım. Kordonları yüzünün önüne falan gelmiş o bir sıkıntı yaratır mı ya ona da kafam takıldı

Aslında sağlam yiyorum kuzum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum her gittiğimde 300 gram alıyordu ilk kez böyle oldu çok şaşırdım ama doktor sorun değil dedi analık işte yine de taktım inşallah az kaldı ya şaka maka 11 marta

Kuzum, ben de bir önceki kez gittiğimde ondan önceki gittiğimden daha az almıştı, doktor sıkıntı yok dedi en çok hızlı aldığı dönemde yavaş alıyor diye ben de düşünmüştüm üzerinde. Olan şeyler ya, senin hareketin, bebeğin o dönemde neleri kabul edip etmediği, stres vs Herşey etkiliyor. Sen kızların dediklerini düzenli yemeye devam et, kalanı gelir İnşallah

Kızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım

Yardımsız olmuyor valla gelsinler bir an önce temizleyin bitsin gitsin. Çok şükür benim bitti
Bende bittim resmen

Kızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım
Bu konuyu takipteyim bende, tecrübeli olanlar yardım please

Kızlar anne yanı beşik aldınız mı hiç önerebileceğiniz bir şey varmı sallanan böyle güzel özellikleri olan bişey arıyorum .

Bende takıpteyım bu konuyu tecrubelı olanların bılgılerını beklıyoruz.

iyi aksamlar kuzum sanirim istege bagli genel olmuyor bebege iyi degilmis diye biliyorum cok zorunlu olmadikca mesela uyusmama gibi bi durum olursa genel yapiyorlarmis
spinal korkulacak gibi degil ama ben hic bisey hissetmemistim omuzlarina bastirmalari daha cok acitiyor hatta

Kordonu merak etme bizimkinin hep önünde

Benim de 2 haftada 300 gram aldı sonrakinde 1 haftada 500 gram aldı 2 hafta geriden geliyorduk arayı kapattık biraz. doktorum bana tatlı ye dedi şekerim olmadığı için. Sen de bak haftaya düzelir muhtemelen ki 2 haftaya kadar normalmiş. Ölçümden de kaynaklanabiliyor zaten biliyorsun

Yok kuzu benimkinde sıkıntı yok çok şükür sadece bir ara öyle demişti sonra düzeltti söylediği şeyi bazen yanlışlık yapabiliyorlar bence

Çok teşekkür ediyorum bebişim dimi ya doktorum da rahat ol ondan yana sıkıntı olmaz dedi o yüzden içim biraz daha rahat şuan. Takipteyiz zaten inşallah hayırla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize yaaa tarihin belli olması beni daha da mutlu etti daha da heyecanlandırdı. En azından bekleyeceğim bir tarih var ama tabi yine Rabbim bilir biz öyle planladık insanoğlu olarak ama. Rabbim en güzelini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…