- 26 Aralık 2015
- 12.099
- 19.791
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.261
Yiyorum kuzum muz ceviz kaşar peynir haşlanmış yumurta hiç eksik etmiyorum çocuğa kilo aldıracak şeyler yiyorum çok şaşırdım hep alıyordu 300 gram her gittiğimizde. Bunda böyle oldu anlamadım. Kordonları yüzünün önüne falan gelmiş o bir sıkıntı yaratır mı ya ona da kafam takıldıKuzumm keremtoşumuzun ıyı olmasına cok sevındım,ıyı yıyormusun avakadonu muzunu portakal suyunu havucunu hergun yemen lazım bunları mutlaka,ben yedıgımde 300 gr alıyo yemedıgımde 100 grambu hafta bıraz artır bunları haftaya alır kılosunu merak etme,gununude vermıs bak şurda ne kaldı,hemencecık gecer sayılı gun sonra hooop bebek emzırmeye calısırız
Aslında sağlam yiyorum kuzum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum her gittiğimde 300 gram alıyordu ilk kez böyle oldu çok şaşırdım ama doktor sorun değil dedi analık işte yine de taktımKuzum çok şükür, sevindim her şey yolunda.ben de artık çok hızlı yoruluyorum, 20 dk yürüdüm ve yoruldum eve gelince 1 saat uyumuşum. Bir yandan hareket lazım diğer yandan bebişler her şeyimizi kendilerine depoladıkları için beslenmeyle de desteklememiz lazım yeyin yeyin, serbest . 35+0 olması da normaldir kuzu, sürekli değişiyor, az kaldı İnşallah bebişini eline aldığında endişelerin gidecektir. Ayyy 11 Mart mı şimdiiiii
Kız milleti ne diye korkutuyorsunAy kızlar tamda böyle oluyor
Kuzum, ben de bir önceki kez gittiğimde ondan önceki gittiğimden daha az almıştı, doktor sıkıntı yok dediAslında sağlam yiyorum kuzum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum her gittiğimde 300 gram alıyordu ilk kez böyle oldu çok şaşırdım ama doktor sorun değil dedi analık işte yine de taktıminşallah az kaldı ya şaka maka 11 marta
Yardımsız olmuyor vallaYarın annemle kuzenim gelceklermiş yardıma bakalım. Bence de temiz eve gelmeli bebişko
Sağol canımm benim meyvelerden falan karşılamaya çalışıyorumben en son 17 sinde ptesi gittim 2 hafta sonra çağırdı. Ama ben çarşamba gidip muayene ücreti ödemiyim diyorum günümüz yok henüz
kız yok aman tövbe ne korkutması komik geldi bi anKız milleti ne diye korkutuyorsun
Bu konuyu takipteyim bende, tecrübeli olanlar yardım pleaseKızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım
Bende takıpteyım bu konuyu tecrubelı olanların bılgılerını beklıyoruz.Kızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım
iyi aksamlar kuzum sanirim istege bagli genel olmuyor bebege iyi degilmis diye biliyorum cok zorunlu olmadikca mesela uyusmama gibi bi durum olursa genel yapiyorlarmisKızlar kızlar iyi akşamlar nasılsınız tecrübeli annelerden planlanlı sezeryan yapacaklardan yorum istiyorum sezeryan olacağım nasipsespinal mi genel anestezimi çok kararsız kaldım
Kordonu merak etme bizimkinin hep önündeYiyorum kuzum muz ceviz kaşar peynir haşlanmış yumurta hiç eksik etmiyorum çocuğa kilo aldıracak şeyler yiyorum çok şaşırdım hep alıyordu 300 gram her gittiğimizde. Bunda böyle oldu anlamadım. Kordonları yüzünün önüne falan gelmiş o bir sıkıntı yaratır mı ya ona da kafam takıldı
Benim de 2 haftada 300 gram aldı sonrakinde 1 haftada 500 gram aldıKuzummmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle güzel günlere gelsin bebeğingününe hiç takılma çünkü 3gunden hiç bişey olmaz. Birde bence varya bazı haftalar yanlış ölçüyorlar gibime geliyor. Ben son ay her hafta muayeneye gittim bir hafta demişti ki bu hafta kilo almamış öbür haftada 400 gram birden almış falan diyordu. Yani öyle sapmalar olabiliyor bence yanlış da ölçüm olabiliyor. Şu anki kilosu kaç sen bu hafta muz yoğurt ve cevize yüklen. Ama bence hiçbir şey yapmasan da normal haftasında seyrediyor zaten hiç sıkıntı etme. Sezeryan için alacağı hafta da süper ay çok heyecanli seninde az kaldı bitanem ya
Yok kuzu benimkinde sıkıntı yok çok şükürBenim de 2 haftada 300 gram aldı sonrakinde 1 haftada 500 gram aldı2 hafta geriden geliyorduk arayı kapattık biraz. doktorum bana tatlı ye dedi şekerim olmadığı için. Sen de bak haftaya düzelir muhtemelen ki 2 haftaya kadar normalmiş. Ölçümden de kaynaklanabiliyor zaten biliyorsun
Çok teşekkür ediyorum bebişimKuzummmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle güzel günlere gelsin bebeğingününe hiç takılma çünkü 3gunden hiç bişey olmaz. Birde bence varya bazı haftalar yanlış ölçüyorlar gibime geliyor. Ben son ay her hafta muayeneye gittim bir hafta demişti ki bu hafta kilo almamış öbür haftada 400 gram birden almış falan diyordu. Yani öyle sapmalar olabiliyor bence yanlış da ölçüm olabiliyor. Şu anki kilosu kaç sen bu hafta muz yoğurt ve cevize yüklen. Ama bence hiçbir şey yapmasan da normal haftasında seyrediyor zaten hiç sıkıntı etme. Sezeryan için alacağı hafta da süper ay çok heyecanli seninde az kaldı bitanem ya
Ay iyi bari rahatladım en korktuğum şeylerden beri şu kordon hikayeleri aman Allah korusunKordonu merak etme bizimkinin hep önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?