Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Aynen öyle yaa bende bir emin olamadım da muhtemelen bizim hastanede de fiyatı çok yüksektir daha sormadım da

Oha skxbsjbdsjnxks ay inşallah kendiliğinden başlar doğumun stressiz sıkıntısız güzelce doğurursun

Kızlar hala yatistayim hastanede alttan elle kontrolden sonra hafif pembe kan gelmisti.
Bugünde çok afedersiniz sümüksü akintim var sizce normal mi başına gelen var mı?
Sancilarim geçti ama elle muayene ettiler bir kaç defa böyle oldu. Acilmam çoğalmış mıdır bilmiyorum o sebepten mi bu akıntı. Doktorlara da söylemek istemiyorum çünkü hemen elle muayene ediyorlar

Geçmiş olsun canim insaAllah bir sorun yoktur be de de çok fazla akıntı oluyor beyaz ama pembe akıntı olunca doktoruna mutlaka söyle, aslında sürekli alttan muayene de dogru değil ki haftan da erken daha. Doktora sorsana açılman var mi diye söylemiyor mu madem o kadar muayene etmiş

Kıss hiç mi belirtin yok yürüyememen dışında

Canım konu ile alakalı bir fikrim yok ama bende de akıntım varken enfeksiyondan şüphelendim ve doktor kültür aldı. Normalde hiç hissetmem ama sanki iğneyi batırıp çıkarıyormuş gibi ağrıdı. Ya yanlış uygulama yaptı doktor ya da cidden çok hassaslaşmışım. Neyse eve geldim, idrar yaparken yanma hissim başladı ve hafif koyu bir iki lekelenmem oldu. Doktor da o esnada “ay uy” yaparken sen nasıl doğuracan falan demişti bir de. Yani doktoruna söyle bence her detayı çekinme. Ben reçete yazarken bile karşısında ilacı araştırıp, hamilelere uygun değilse yorumunu alarak çıkıyorum her ilacın. Yoksa şüphe ile kullanırsam ilacın yararı olmayacak bence ya da kullanmamakla yetineceğim. Her ikisi de kötü.

Kızlar ben bugün temizlik yaparken şey farkettim önceden eğilip kalkarken karnım çok ağır geliyordu egilemiyordum sanki bugün karnım.hafiflemis acaba göbeğim aşağı dustude bebek kanala mi girdi
Ben doğum yaklaşınca karın ve hareketler hafifler, enerji çoğalır diye biliyorum

İyi yapmışsın naptın işlerini halledebildin mi bari canım

Risk var diye yatirdiysalar cart curt muayeneye gerek yok bence. Bunun kesinliği yok ama insanı sadece strese soktuğu için bile kasılmaya yol acabiliyor. Haftan erken zaten çok muayene edilmesine gerek yok. Açılma ne kadardı yatış verdiler ki? Bi de o pembe akıntı normal. Beni de elle çok muayene ettiler pembe akintim vardı baya eve geldikten sonra sabaha doğru iyice azaldı ve bitti. Elle muayeneden sonra normal diyorlar zaten pembe olmasına. Aşırı kanıyor olsa anlarsin normal kanama gibi renkli olur diye düşünüyorum.

Sancilarini nstden izlesinler yeterli sancıların devamlı geliyo olsa anlayabilirim muayeneyi de bilmiyorum sen doktoruna güveniyorsan çok da köstek olmak istemem, sonuçta doktor olan onlar vardır bir bildikleri durumu da olabilir, bu doktorlar beni deli edecek zaten sırf bu boş muayeneleri yüzünden çıkış verdim sayılır. doğurayim da kurtulayım..... Bir de eve geldikten sonra akıntım aşırı arttı normalden çok yani, ya doğum yakın diye muayenelerden sonra arttı ya da zaten son haftalar herkesin artiyorsa bilmiyorum

Bi de bu açılma oldukça ağrı hissetmemiz gerekmiyor mu? Yani sancın yoksa düzenli olarak açılma da yoktur diye düşünüyorum ama bilirkişi değilim benim de ilk tecrübelerim

Kızlar bu su gelmesi nasıl oluyor . Okuldan yürüyerek dönüyordum kasıklarım ağrımaya başladı eve geldim iç çamaşırım ıslaktı korktum başka bi belirti yok ama kan da mı geliyor su ile beraber

Nişanla gelirse pembemsi olabilir ama normalde beyaz da olabilir çokmu ıslanmış takip yapabilirsen takip et hala geliyormu yaklaşık bir ltre kada geliyor hemen hemen bazen yavaş bazen birden sancınıda kontrol et

Nişanla gelirse pembemsi olabilir ama normalde beyaz da olabilir çokmu ıslanmış takip yapabilirsen takip et hala geliyormu yaklaşık bir ltre kada geliyor hemen hemen bazen yavaş bazen birden sancınıda kontrol et
Pembemsi falan değildi normal su gibi ama öyle litre kadar değil ama korktum daha erken inşallah değildir

Su sürekli gelmeye devam ediyor sızıntı gibi tekrar tekrar, ya da birden balon patlatır gibi de gelebiliyor diye biliyorum şeffaf kokusuz su normal değiştir ic çamaşırlarını tekrar kontrol et arada böyle devamlı islanirsa doktorunla gorusebilirsin için rahatlar ama gelmiyosa zaten akıntı veya idrar da olabilir

Kontrol edeyim en iyisi inşalalh gelmez

Ay kasık altı vajinaya doğru(içerden), kasıklar, bel bölgem ağrıyor yarım saattir acaba bu ağrılar geçenlerde de hastahane olayları olmadan oluyordu arada, açılma öyle mi oldu da şuan da açılma mi oluyor diye bi şüpheye düştüm

Kuzum bu agri dedigin sanci mi ? Duzenli mi. Bende pek anlamiom ama merk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…