Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Tamam kuzum, iyi yolculuklar çok yorma kendini. Biraz erken mi çıksanız diyecem zaten 2 ye geliyor haberlerini bekliyoruz

Doğuran varmı
Maşallah hala bekliyon sen

Doğuran varmı

Maşallah hala bekliyon sen
Ben hepinizi doğurttuktan sonra doğurucam galiba
Kızlar ben bugün temizlik yaparken şey farkettim önceden eğilip kalkarken karnım çok ağır geliyordu egilemiyordum sanki bugün karnım.hafiflemis acaba göbeğim aşağı dustude bebek kanala mi girdi
Kanala girdiğinde daha çok zorlanmamiz gerekmez miydi baskıdan dolayi vs hic bilmiyorum

Ay kızlar ben bu doktoru değiştim devletteki doktorun önerdiği doktordan randevu aldım şansıma kadın yıllık izinde çıktı . Pazartesi başlayacak mış o güne kadar doğurmak istemiyorum duş almam lazım korkuyorum resmen duş almaya

Herhalde o zaman rahim belki zorlanır ama degsik birden bı enerji geldi ama anlamadım
Enerji için yorumum yok bazen ölü gibiyim bazen on numara snxbjxnxjxn bu bebişin doğacağı yok
Hayattaki şansım gerçekten ya... Duş al sancın yoktu sanki senin bir şey olmaz. Aşırı sıcak olmasın suyun ve uzun sure kalma bir şey olmaz gebelik boyu yaz dahili baya sıcak suyla aldim hep duslarimi yine bir şey olmadi ama riske gerek yok hafif sicak olsun su yeterli
Yok nefes alma anlamında hafifliyorsun onu biliyordum ama bu sefer de aşşağıya baskı aşırı artar diye düşünmüştüm. Yani eğilip kalkmak zorlasabilir mi acaba anlamında sndnjddjdjdjs herkesin bünyesi de farklı şimdi kesin öyle olur da diyemiyorum. Aynada üstünü değişirken vs baktın mı karnın biraz daha aşşağıya meyillenmiş mi diye benim biraz öyle duruyor

Görüntüden pek anlamiyorum çünkü öyle dik bı karnım yoktu bir de zaten benim kendi göbeğimde olduğundan yayvan bı karna sahiptim hep

Evet nefes alip vermede bile rahatlama olurmus bebek kanala indiginde. Mesela ben nefes alip verirken baya zorlaniorum. Heralde ordan anlarim bebegim kanala indiginde
Aynı gunlerdeyiz zaten yakındır benim ilk dogumun 39+2 de oldu ama onda mudahele ile oldu çünkü başka sebeplerden suni ile doğurdum ikincisinde su geldi 38+5 te öyle doğum oldu bu da 39 u bulur gibi

Kızlar bisi sorcam yaa, hastanede fotoğraf çekimi albüm vs. Oluyormuş ya bebek ilk doğduğu anda sonrasında anne babasıyla felan, böyle bir şey düşünen yada önceden yaptıran var mı? Sezeryan olacağım zaten o ağrıyla fotoğraf çekimini düşünebilir miyim bilmiyorum ama bir yandan da hatıra kalsın da istiyorum, fiyati da hiç sormadım çok uçuk bir fiyat mı onu da bilmiyorum ama yaptıran var mı tavsiye eder misiniz? Yoksa gereksiz bir şey mi

Aynı gunlerdeyiz zaten yakındır benim ilk dogumun 39+2 de oldu ama onda mudahele ile oldu çünkü başka sebeplerden suni ile doğurdum ikincisinde su geldi 38+5 te öyle doğum oldu bu da 39 u bulur gibi
Ay 39 deyince ne kaldi şurda 39 a cook heycanliii gerci sen 3.yu dogurcan daha sakin olursun bize gore

Valla ben baktım ama kendimiz çekeriz diye vazgeçtim zaten bol bol fotoğraf çekeriz. Bir de benim hastane kendi anlaşmalı olduğu fotoğrafçıyla çalışıyor uygunada değil. O yüzden gerek görmedim.. doğuma servet vercez zaten birde onu çıkarmak istemedim

F Floweers kız bacım şimdi dikkat ettim senin hamilelik imzan son 6 gün resmen her an doğurabilirsin ya ay çok heyecanlı ahahhajaj
Eveeeet bugün kontrol vardı nst sancı çıkmadı ama bebiş iyice kanala yerleşmiş zaten yürümekte zorlanıyorum doktor pazartesi gününe kadar doğurmazsam doğum için uyarıcı yapıcam hazırlıklı gel dedi muhtemel parmaklaycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…