- 22 Mayıs 2024
- 671
- 1.341
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.181
Tamam kuzum, iyi yolculuklarKuzum benim randevu 16.00 da. 14.00 te yola çıkarız 1.5-2 saat sürüyor çünkü il dışında doktorumyoğun oluyor genelde hastası çok seveni de çok 16.00 yı geçer girmemiz. Çıkınca da muhtemelen nst ye gönderir yine. Akşamı bulur bizim çıkmamız vs kuzum. Ben ilk fırsatta yazacağım sizlere
Maşallah hala bekliyon senAy kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Yapıcam onu da bi o kaldı zaten banyoyu yikarken öyle oluyorum aşırı tetikliyor
Bir haftada kordon kisalabilir mi bilmiyorum ama hep her şey normal dedilerya şuan gidersem doğurturlar korkuyprum kendi sancimla olsun bi de nst bagliyorlar sancıları vs izlemek için yatiyon sadece gidince rica edicem acilmam yoksa zaten muayene aralarında en azından yuruyebileyim bulunduğum yerde diye yatarak sanci cekmek de zor anam
16 diyodu sanki yanlış mi hatırlıyorum jznxnx akşamı bulur dalan la demişti
Ben hepinizi doğurttuktan sonra doğurucam galibaDoğuran varmı
Maşallah hala bekliyon sen
Kanala girdiğinde daha çok zorlanmamiz gerekmez miydiKızlar ben bugün temizlik yaparken şey farkettim önceden eğilip kalkarken karnım çok ağır geliyordu egilemiyordum sanki bugün karnım.hafiflemis acaba göbeğim aşağı dustude bebek kanala mi girdi
Herhalde o zaman rahim belki zorlanır ama degsik birden bı enerji geldi ama anlamadımBen hepinizi doğurttuktan sonra doğurucam galiba
Kanala girdiğinde daha çok zorlanmamiz gerekmez miydibaskıdan dolayi vs hic bilmiyorum
Evet nefes alip vermede bile rahatlama olurmus bebek kanala indiginde. Mesela ben nefes alip verirken baya zorlaniorum. Heralde ordan anlarim bebegim kanala indigindewarcrew karında hafifleme diyor ama diğer belirtielr yok tabi
Enerji için yorumum yok bazen ölü gibiyim bazen on numara snxbjxnxjxn bu bebişin doğacağı yokHerhalde o zaman rahim belki zorlanır ama degsik birden bı enerji geldi ama anlamadım
Hayattaki şansım gerçekten ya... Duş al sancın yoktu sanki senin bir şey olmaz. Aşırı sıcak olmasın suyun ve uzun sure kalma bir şey olmazAy kızlar ben bu doktoru değiştim devletteki doktorun önerdiği doktordan randevu aldım şansıma kadın yıllık izinde çıktı . Pazartesi başlayacak mış o güne kadar doğurmak istemiyorum duş almam lazım korkuyorum resmen duş almaya
Yok nefes alma anlamında hafifliyorsun onu biliyordum ama bu sefer de aşşağıya baskı aşırı artar diye düşünmüştüm. Yani eğilip kalkmak zorlasabilir mi acaba anlamında sndnjddjdjdjs herkesin bünyesi de farklı şimdi kesin öyle olur da diyemiyorum. Aynada üstünü değişirken vs baktın mı karnın biraz daha aşşağıya meyillenmiş mi diye
Görüntüden pek anlamiyorum çünkü öyle dik bı karnım yoktu bir de zaten benim kendi göbeğimde olduğundan yayvan bı karna sahiptim hepEnerji için yorumum yok bazen ölü gibiyim bazen on numara snxbjxnxjxn bu bebişin doğacağı yok
Hayattaki şansım gerçekten ya... Duş al sancın yoktu sanki senin bir şey olmaz. Aşırı sıcak olmasın suyun ve uzun sure kalma bir şey olmazgebelik boyu yaz dahili baya sıcak suyla aldim hep duslarimi yine bir şey olmadi ama riske gerek yok hafif sicak olsun su yeterli
Yok nefes alma anlamında hafifliyorsun onu biliyordum ama bu sefer de aşşağıya baskı aşırı artar diye düşünmüştüm. Yani eğilip kalkmak zorlasabilir mi acaba anlamında sndnjddjdjdjs herkesin bünyesi de farklı şimdi kesin öyle olur da diyemiyorum. Aynada üstünü değişirken vs baktın mı karnın biraz daha aşşağıya meyillenmiş mi diyebenim biraz öyle duruyor
Aynı gunlerdeyiz zaten yakındır benim ilk dogumun 39+2 de oldu ama onda mudahele ile oldu çünkü başka sebeplerden suni ile doğurdum ikincisinde su geldi 38+5 te öyle doğum oldu bu da 39 u bulur gibiEvet nefes alip vermede bile rahatlama olurmus bebek kanala indiginde. Mesela ben nefes alip verirken baya zorlaniorum. Heralde ordan anlarim bebegim kanala indiginde
Senin de tarih yakınmış yani ihtimal vermesek de her an her şey olabilirGörüntüden pek anlamiyorum çünkü öyle dik bı karnım yoktu bir de zaten benim kendi göbeğimde olduğundan yayvan bı karna sahiptim hep
Valla artık doğsun modunda herkes 37+1 işte bugün hani bir haftaya okeyim sonrası yorucu belirsizligi hiç sevmiyorum yaSenin de tarih yakınmış yani ihtimal vermesek de her an her şey olabilir
Aynen benim de 37+4 tüm tuşlara basmaya çalışıyorumValla artık doğsun modunda herkes 37+1 işte bugün hani bir haftaya okeyim sonrası yorucu belirsizligi hiç sevmiyorum ya
Ay 39 deyince ne kaldi şurda 39 a cook heycanliiiAynı gunlerdeyiz zaten yakındır benim ilk dogumun 39+2 de oldu ama onda mudahele ile oldu çünkü başka sebeplerden suni ile doğurdum ikincisinde su geldi 38+5 te öyle doğum oldu bu da 39 u bulur gibi
Valla ben baktım ama kendimiz çekeriz diye vazgeçtim zaten bol bol fotoğraf çekeriz. Bir de benim hastane kendi anlaşmalı olduğu fotoğrafçıyla çalışıyor uygunada değil. O yüzden gerek görmedim.. doğuma servet vercez zaten birde onu çıkarmak istemedimKızlar bisi sorcam yaa, hastanede fotoğraf çekimi albüm vs. Oluyormuş ya bebek ilk doğduğu anda sonrasında anne babasıyla felan, böyle bir şey düşünen yada önceden yaptıran var mı? Sezeryan olacağım zaten o ağrıyla fotoğraf çekimini düşünebilir miyim bilmiyorum ama bir yandan da hatıra kalsın da istiyorum, fiyati da hiç sormadım çok uçuk bir fiyat mı onu da bilmiyorum ama yaptıran var mı tavsiye eder misiniz? Yoksa gereksiz bir şey mi
Eveeeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?