- 22 Ekim 2024
- 1.102
- 2.527
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.161
Ay kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndMasaya tutup yere çömelip kalçani sağ sol yap. Cok işe yariyormus
Bir haftada kordon kisalabilir mi bilmiyorum ama hep her şey normal dedilerAy bilemiyorumki yanlış yönlendirmek istemiyorum belki son ana kadar güxel gider son anda sıkıntı olur kordon kısa kalır vs herşey olabilir ama kontrole gitsen iyi olur bence doğur kurtulbeklemekte çok zor böyle
16 diyodu sanki yanlış mi hatırlıyorum jznxnx akşamı bulur dalan la demişti
Kesinlikle katılıyorum yatarak sancı çekmek aşırı rahatsızlık verici bi durum o an müdahalesiz istediğin hareketi yapman lazım sguat yürüyüş zıplama artık neyse en hızlı şekilde açılmayı sağlamak için yer çekiminden faydalanmak . Yatınca daha beter ben tüm nst vs çıkarıp atmıştım kıza da bana karışma diye bağırmıştımAy kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Yapıcam onu da bi o kaldı zaten banyoyu yikarken öyle oluyorum aşırı tetikliyor
Bir haftada kordon kisalabilir mi bilmiyorum ama hep her şey normal dedilerya şuan gidersem doğurturlar korkuyprum kendi sancimla olsun bi de nst bagliyorlar sancıları vs izlemek için yatiyon sadece gidince rica edicem acilmam yoksa zaten muayene aralarında en azından yuruyebileyim bulunduğum yerde diye yatarak sanci cekmek de zor anam
Bu şekilde doğum zor olmuyor çok yıpratmıyor ama şu sırf 1-2 cm için saatlerce sancı çekenler oluyor onlar için çok üzülüyorum bende öyle olurum sanmıştım en korktuğum oydu Allah öylelerinin yardımcısı olsun oyüzdenBenimki de aynıydı kız son açılmalar çok şiddetli ağrıyla oluyor o da yarım saat filan sürüyor sonrası ıkınma ya geçiyor direk zaten ıkınma hissinde ağrı hissi kayboluyor zaten
Kesinlikle katılıyorumBu şekilde doğum zor olmuyor çok yıpratmıyor ama şu sırf 1-2 cm için saatlerce sancı çekenler oluyor onlar için çok üzülüyorum bende öyle olurum sanmıştım en korktuğum oydu Allah öylelerinin yardımcısı olsun oyüzdenwarcrew 3 cm olduysa 0-3 öndesin demektir
Evet en zoru o yatmak yatınca kolay olur sanmıştım sancı bir geldi yataktan yere atladımAy kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Bir haftada kordon kisalabilir mi bilmiyorum ama hep her şey normal dedilerya şuan gidersem doğurturlar korkuyprum kendi sancimla olsun bi de nst bagliyorlar sancıları vs izlemek için yatiyon sadece gidince rica edicem acilmam yoksa zaten muayene aralarında en azından yuruyebileyim bulunduğum yerde diye yatarak sanci cekmek de zor anam
Helal olsun ndhddjdbdjd yani riskim yoksa ilk yatarım nst bakilsin sonra hareket etmek istediğimi falan söylerim. İnşallah iyi insanlara denk gelirim riskli olmaz durumum da olur derlerKesinlikle katılıyorum yatarak sancı çekmek aşırı rahatsızlık verici bi durum o an müdahalesiz istediğin hareketi yapman lazım sguat yürüyüş zıplama artık neyse en hızlı şekilde açılmayı sağlamak için yer çekiminden faydalanmak . Yatınca daha beter ben tüm nst vs çıkarıp atmıştım kıza da bana karışma diye bağırmıştım
Ay sevindim o zaman yaBu şekilde doğum zor olmuyor çok yıpratmıyor ama şu sırf 1-2 cm için saatlerce sancı çekenler oluyor onlar için çok üzülüyorum bende öyle olurum sanmıştım en korktuğum oydu Allah öylelerinin yardımcısı olsun oyüzdenwarcrew 3 cm olduysa 0-3 öndesin demektir
Bebişe göre hareket ediyorum valla hareketleri vs gözüm üstündeKesinlikle katılıyorumerkenden hastaneye gitmek bi sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı . Panik yapmamak kendine güvenmek kendi doğumunu yönetmek warcrew Harika yönetiyor bence . Herkese kolay doğumlar nasip etsin Allah ama kesinlikle doğum kişinin kendi bedenini yönetmesiyle de alakalı .
Ben de yatarak cekebilecegimi sanmıyorum aşırı şiddetli yaşamadım ordayken ama comelsem arada oturup arada yurusem psikolojik olarak belki daha iyi olurum diye düşünüyorumEvet en zoru o yatmak yatınca kolay olur sanmıştım sancı bir geldi yataktan yere atladımyere bişey serdik yerde oturdum
Çömel kalk biyerden tutunup gerinmek sadece çömelip ıkınmak yürümek hepsi yardımcı olur şimdi ben alaturka da 20 kere en az çömel kalk damacanadan su içerken çömel kalk yapıyorum inşallah faydası olur
Ay kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Yok o koltuklu olani ben solememistim baska bi arkadaşti adini unuttumben gecen hafta ebeden duydum masadan tutun yere diz cok kalcani yavas hareketlerle saga sola gotur bide ilik suya otur 15 dk falan
Evde de tekim biraz stres oldum ister istemez kuzum benimPapatyam düşünüp stres yapma Allahın izni ile açarlar oraları sen merak etme düzelir yakın zamanda sen güzel kavuşma anına odaklan
Nst yi çıkarttırdıktan sonra oldu eşimin kabanını serdik yere de babalık zorHelal olsun ndhddjdbdjd yani riskim yoksa ilk yatarım nst bakilsin sonra hareket etmek istediğimi falan söylerim. İnşallah iyi insanlara denk gelirim riskli olmaz durumum da olur derler
Ay sevindim o zaman yainşallah sağlıkla kolayca dogururuz hepimiz süreç kolay geçsin
Bebişe göre hareket ediyorum valla hareketleri vs gözüm üstündeinşallah doğru da yapıyorumdur amin inşallah
Ben de yatarak cekebilecegimi sanmıyorum aşırı şiddetli yaşamadım ordayken ama comelsem arada oturup arada yurusem psikolojik olarak belki daha iyi olurum diye düşünüyorumdevlet hastanesi miydi yoksa evdeyken mi oldu bu yataktan atlama
Kuzum benim randevu 16.00 da. 14.00 te yola çıkarız 1.5-2 saat sürüyor çünkü il dışında doktorum
Kankam unutmamışsın helaaaalllllAy kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Ay kim diyodu koltuktan sarkacaksin kalçanı sağ sol skdbsnndjsndpapatya113 sendin dimi aklıma sen geliyosun artık sağ sol diyince
Aynen az kalmış zaten boşver daha bebiş istemedikce gerek yok nxnxnsbxndYok kuzu banada biri söyledi buradan ama kimdi hatırlamıyorum ay hatırlayınca yine kahkaha attım bebek dönsün diye sizlerden taktik istedim de biri demişti öyle yapcan diye ama tabiki onu yapamadım. Zaten dönmedi de başka hareketler yaptım ama nafile. Ben gidiyorum 25inde artık doğuma yapacak bişey yok. Totomu kaldıramıyorum artık
Bananeee bende unutmadımmmmmKankam unutmamışsın helaaaalllll
Amuda kalkmadigim kaldı napayım dahaAynen az kalmış zaten boşver daha bebiş istemedikce gerek yok nxnxnsbxnd
Hepimiz için hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah
Kankam sen unutmazsın zaten eminimBananeee bende unutmadımmmmmbiliyorum ki 16da haber verecektin
Avrupa yakasındayım canim.mübarek çok güzel yağdı geceden sabaha kadar. Çoluk çocuk geceden çıktı valla oynamaya. İçim gitti ama maalesef çıkmadım tabikiCanım neresindesiniz İstanbul un sabah hava aydınlanınca bebeler o karı talan ederler eğer çok yüksek bir kesiminde değilseniz merak etme
Canımın ciğeriKankam sen unutmazsın zaten eminimcanım papatyam benim
Ben de bahçelievlerdeyim gece çok güzel yağdı herkes oynadı ama sabaha bir şey kalmamışAvrupa yakasındayım canim.mübarek çok güzel yağdı geceden sabaha kadar. Çoluk çocuk geceden çıktı valla oynamaya. İçim gitti ama maalesef çıkmadım tabikibirde bizim mahalle yokuşta kalıyor tam kaymalik çocuklar kayıyor buradan ama tabi arabalarda kayıyor ne yazık ki. Caddeler de bişey yoktur da ara mahalleler bazen unutuluyor bende haber verdim belediye geldi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?