- 26 Aralık 2015
- 12.095
- 19.779
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.141
Papatyam düşünüp stres yapma Allahın izni ile açarlar oraları sen merak etme düzelir yakın zamanda sen güzel kavuşma anına odaklanAy kızlar bir kar yağıyor bizim mahalle kapanmış kardan resmen. Tamam güzeldi yağdı yağıyor falan ama yolların kapalı olması beni ürkütüyor 3 günüm kaldıİstanbulun gobeeeginde kaldım mı şimdi bugün de ne güzel anneme gidecektim kuaförede gidecektim araba bile çıkmaz şuan ya
Bacım sen doktora ne zaman gidiyordunVar ya oyun oynuyo benimle resmen... Sabaha kadar her uyanmamda kasilma vardı yani kasilmalara uyandım zaten belli. Ama tam uyandım ya hepsi gitti :') mükemmel bir sabah...... İnternette de şey deniyor gece salgılanan hormondan dolayı daha çok tetikleniyormuş kesinliği olmamakla birlikte
Demir ilacı alırken magnezyum da alırsan düzenli kabızlık olmuyor ona göre magnezyum içmiyorsan bilgin olsunAy o zaman icmiyim kabiz falan yapmasın durduk yere doğuma gidersem diye korktum şuan skxbhshdjsjsjsjdh benim bir ayım yok çünküdogurunca içmeye devam ederim kızkardeşim toplasan 9 ayda bir ay düzgün icmemistir belki büyük problem olusturmaz herhalde yani umarım
Ya kime gidersem gideyim yatış verecek o çıkmazdayim şuanBacım sen doktora ne zaman gidiyordun
Magnezyumu 20 ocakta birskmistim sonraki doktor kullanabilirsin demişti ama bitmek üzereydi çok kramp da yaşamıyorum diye kullanmadim açıkçasıDemir ilacı alırken magnezyum da alırsan düzenli kabızlık olmuyor ona göre magnezyum içmiyorsan bilgin olsun
Ben yıllar önce duymuştum buranın devleti baya eski bir hastane ücretli yapılanilir demişlerdi ücretide çok fazlaydı ozaman şimdi pek duymuyorum amaAy ben bir şey okudum devlet hastaneleri de prenses doğum yapabiliyorlarmiş¿ Devlete genelde en son anda acil girdiğimiz için epidural 4cm açılmadan sonra teklif edilemiyor öncesinde de bazi hastalar bilmediği için reddediyor vs diye. Bilgisi olan var mı ya xnnxnxnxnxnx ben bunu kime sorcamacilden girip bunu sorup cikamam herhalde
Gözün aydın canim jndjsbsjdndj
Ay o zaman kesin sorayımBen yıllar önce duymuştum buranın devleti baya eski bir hastane ücretli yapılanilir demişlerdi ücretide çok fazlaydı ozaman şimdi pek duymuyorum ama
Sana yapmayabilirler dediğin gibi 9 cm de doğumhaneye alıyorlar sen nerdeyse yolu yarılamışsın inşallah ihtiyacında olmaz son cmler acılı olabilir ama çok hızlı ilerler güzel bir doğum yaparsın inşallahGözün aydın canim jndjsbsjdndj
Ay o zaman kesin sorayımama ben eminim acilmam 4ü geçmiş olur ben gidene kadar
3 ten sonra tam açılma ne kadar suruyordur acaba bence benim hala 3 çünkü ağrı vs yaşamıyorum çokSana yapmayabilirler dediğin gibi 9 cm de doğumhaneye alıyorlar sen nerdeyse yolu yarılamışsın inşallah ihtiyacında olmaz son cmler acılı olabilir ama çok hızlı ilerler güzel bir doğum yaparsın inşallahben hiçbir müdahele istemiyorum yine inşallah aksilik çıkmazsa
Biraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti3 ten sonra tam açılma ne kadar suruyordur acaba bence benim hala 3 çünkü ağrı vs yaşamıyorum çokilerlediğini düşünmüyorum yani dnnxnxnjx sıkıntı yok zaten sanmıyorum çok yapacaklarını o yüzden ellemesinler beni, son dk girdiğim gibi bir saat içinde Max dogurayim inşallah kolayca suyum vs erken gelirse mecbur gidicem de işte kısmet
Ay valla korkuyorum biraz normal doğumdan ama senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum yaBiraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti
Benim bir haftadır 3 cm galiba bir gelişme olsa anlar mıydım senceBiraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti
Ay evet ben deAy valla korkuyorum biraz normal doğumdan ama senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum ya
Masaya tutup yere çömelip kalçani sağ sol yap. Cok işe yariyormusYa kime gidersem gideyim yatış verecek o çıkmazdayim şuanrandsvu da alıp gitsem ee yatış vermişiz e gelecek konu skbxjsjxjsjd gitsem napacaklar nst için belki gitsem mi dedim ama anlıyorum sancı vsr mi yok mu siddetli mi hafif mi kendime nst yapiyom resmen sjxhsjhdaisjjajsjjdjd çok garip bir durumdayım şu 3cm açıklığın b*kuna afedersiniz elimden tek gelen doğumu aktif edecek tuşlara basıp doguruyom diye acilden girmek
Benimki çok kolay bir doğumdu Allah herkese böylesini nasip etsin hiç böylesinş duymadım dahaAy valla korkuyorum biraz normal doğumdan ama senin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum ya
Ayyy bizede nasip olsun AmiinnnnBenimki çok kolay bir doğumdu Allah herkese böylesini nasip etsin hiç böylesinş duymadım daha
Ay bilemiyorumki yanlış yönlendirmek istemiyorum belki son ana kadar güxel gider son anda sıkıntı olur kordon kısa kalır vs herşey olabilir ama kontrole gitsen iyi olur bence doğur kurtulBenim bir haftadır 3 cm galiba bir gelişme olsa anlar mıydım sencesürekli gidip acilleri de mesgul etmek istemiyorum zaten tersliyolar yatış yapmadım ee niye geldin der gibi bu aşamayı biraz daha atlatsam zaten şiddetlenince giderim direkt yatışa okeyim
Ay evet ben deiyi geliyor
Benimki de aynıydı kız son açılmalar çok şiddetli ağrıyla oluyor o da yarım saat filan sürüyor sonrası ıkınma ya geçiyor direk zaten ıkınma hissinde ağrı hissi kayboluyor zatenBiraz kişiden kişiye göre değişiyor 2-3 saat en fazla sürer diye düşünüyorum benimki 7 ye kadar hafif ti hissetmedim 7-10 arasıda yarım saat sürdü şiddetli sancı toplam 2 saatte oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?