Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bugün sabah ilk bu fikirle uyandım. Ben yurtdışındayım. Burada bir sıkıntı yok. Sizleri merak ediyorum, İnşallah kimsenin ekstrem durumu olmaz. Herkes rahat rahat telaşsız bir şekilde atlatır süreci

Yaaa evet aynı sayılır cidden senin ilk mi ikinci mi kuzum? Martın ilk haftası ikimiz 37 oluruz inşallah şu önümüzdeki haftayı atlatırsak
Benim ilk doğum olacak İnşallah . Haftaya kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Henüz sezeryan mı yoksa normal mi olacak ona da karar vermedik. Doktor nasıl yönlendirirse artık

Kızlar merhaba ekibimizde doğuranlar olmuş tebrikler hayırlı olsun Biz geriye kalanlar da inşallah en kolaylıkla sağlıkla doğursun
Yenidoğan kıyafetleri 50cmden başlıyor ama boy olarak kaç cm’e kadar kullanılabilir bilen var mı? Uzun iri olma ihtimali varsa 0-3 aydan mı başlanıyor?

Benim aklımda hep min 56 cm olmalı diye kalmış. Kodlamışım yani

Benim ilk doğum olacak İnşallah . Haftaya kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. Henüz sezeryan mı yoksa normal mi olacak ona da karar vermedik. Doktor nasıl yönlendirirse artık
O zaman sen bayağı sonları da bekleyebilirsin. Benim ikinci olduğu için muhtemelen en geç 38 . Haftada tarih verebilir. İnşallah bebeklerimiz ve bizim için en uygun şekilde en uygun zamanda olur her şey

Bugün sabah ilk bu fikirle uyandım. Ben yurtdışındayım. Burada bir sıkıntı yok. Sizleri merak ediyorum, İnşallah kimsenin ekstrem durumu olmaz. Herkes rahat rahat telaşsız bir şekilde atlatır süreci
inşallah hepimiz için en uygun zamanda en uygun şekilde en güzel şekilde olur Rabbim kolaylaştırır

O zaman sen bayağı sonları da bekleyebilirsin. Benim ikinci olduğu için muhtemelen en geç 38 . Haftada tarih verebilir. İnşallah bebeklerimiz ve bizim için en uygun şekilde en uygun zamanda olur her şey
Beklerim ya ben sıkıntı yok bebeklerimiz ve kendimizin sağlığı için en uygun hayırlısı ne olacaksa öyle olsun İnşallah

Senin kontrol ne zaman kuzu? Tarihi ne zamana belirleyeceksiniz? Daha önce yazmışsındır belki kaçırmış olabilirim

Amin canım inşallah

Ay tv de gördüm bacım çok güzelllllll gerçekten ay ya insana psikolojik olarak dahi izlerken iyi geliyor ben hataylıyım sıcak memleket bizim hep. Kara ayrı bir sevdam var o yüzden özlemden
Al bebislerini gel bana buralarda bir kar var çok güzel

Göbek ve dikiş yeri acıyor külotlu olanların da beli daha sıkı oluyor. Giyilebileceğini sanmıyorum. Benim akıntım da çok olmadı ondan ilk tuvalet sonrası normal ped taktım ve yetti
Bende almadım o yüzden. Annem kalacak yanımda hastanede.. normal hasta pedi aldım yardımcı olur takıp çıkarmaya diye düşündüm. Dikiş yerim acır diye almamıştım külotlu bezlerden..o zaman hiç almayayım değil mi

Benim doktorum ilk doğumda bile çatı muayenesi yapmadı yani ikinci doğumda bakılması ilginç kesin sonuçta vermeyen bir muayene bu belkide doğum tetiklemek amaçlı istemiş olabilir doktorum çok relax bir doktor herşeyi açıkça söylüyor perinatolog bir yandanda hiç stres etmez insanı ilgisiz diye gitmeyen oluyor ama en iyisi anne bebek sağlığını gözeten

Kızlar merhaba tekrar 9. günün sonunda bebeğimle evimize geldik çok şükür .Hastane şehir dışında olunca süreç daha da yıpratıcı oldu .Evde okula giden bir oğlum vardı ,aileler çok uzakta ama eşimle çok şükür ki şimdilik üstesinden gelebildik .Sırada kuzumun kilo alması ve büyümesi var

Bebek iriyse 0-3 3-6 alabilirsin minyonsanız yenidoğandan başlayabilirsin normal bebeğe yenidoğan sanki büyükce olabiliyor ama çok çabuk büyüyorlar haberin olsun

Benim 37. Hafta martın ilk haftası, 38. Hafta martın ikinci haftası. Bence ilk ya da ikinci haftası olacak yani tarih verecek gibi düşünüyorum
Hadi hayırlısı olsun bakalım
Ben bursadayim ama eşime dedim olurda doğurursam annemlere haber verme diye çünkü bursa Yalova arası yollar kar tutmuş. O şekilde yola çıksınlar istemiyorum şehir içi güzel yollar açık ama şehirler arası sıkıntı bu tarafta
Ya ben hep açım doymuyorum, ne yemek istediğimi de bilmiyorum. Ağzımda sürekli bir şeyler olsun istiyorum ahahjajsk. Ağzım boş durmamalı.
Bende 2. Trimester ve 3 ün ilk ayı ayı gibi yiyodum gidip gelip dolu dolu jsbxjsndjsjdjjddn sonra yerim kalmadı iştahım açık ama yer yok yiyemiyorum canı gönülden ama yine de yoğurt vs cekiyo canım ki hiç sevmem sanırım baskılar beni hararet yaptırıyor iyice başka açıklaması yok

Ya şöööyle iştahla oh be çok güzel tam istediğim şey diye yediğim bir şey olmadı Hamile kalmadan önce kiloma takardım ve hamilelikte hepsini gömeceğim diye hayal kurardım. Tek ekmeğe domates salçası sürüp yemek istedim o da çiğ olduğu için yiyemiyorum

Ay hayattaki şansım resmen xnxnnxnxjx olsun dogurunca yersin

Evet canım maalesef ki öyle birisi değildi kasvetinden bıktım artık bide çok tercih edilen birisi nasıl oluyor da insanlar ona o kadar bel bağlıyor anlamış ta değilim . Sürekli tatilde gezmede maksimum 3 dk bakıyor ultrasona ve hiçbir açıklama yapmıyor ben artık çok bunalmıştım hayır oldu benim için

Aaaa ben çok yedim salça ekmeğe sürüp sakıncalı mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…