Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ayyy kızlaaarrr doğurmak için çok sıkıntılı bir zamana denk gelmedik mi yaaa her yer kış kıyamet.. vallahi korkuyorum ani bir sancı gelse doğum başlasa hastaneye nasıl gideceğiz diye, ambulans çağırırım dedim en son

Şey vardir ya "kuzum hiç beklemedigin anda oluyor" skdbjshdjshdjsjsjsjjdjsjd tarihini beklemek istemezse nanay
34+0 da gittiğimde doktorum tarih için çok erken olduğunu en az 37 yi görmek isterim ondan sonrasında da duruma göre bakarız demişti
Hayırlısı madem belki tarih vardır kafasında belli olmaz diyerek tahmini bi gün söyler bence
Benim deee 37 olana kadar gün sayıyorum. 11 güncük kaldı 10 güncük kaldı diye . Korktukça göbeğim aşağıya inmeye başlamış gibi geldi
Kiz ben korktum diye bebiş yüreğime kadar çıktı haftasonu kaburgamda oturuyordu sıpa. İnmiştir geri inşallah snbsnsndjdndjdmjd
Evet bursa da öyle çoğu yeri ama tam yollar kapanmadı Allah'tan. Bulunur bir çaresi korkmayalim strese gerek yok olacaksa olduğu zaman karar veririz ne yapacağımıza

Ya dün tadilat yaparken çamaşır makinesini hortumunu koparmışlar. Gece farkettim. Kocam efendi uyuyordu, eğilemiyorum da uaynadırdım ve her yeri silmek zorunda kaldı söylenemiyor da işi başına kendisi açtı çünkü ahahajjajaj

ayyy bugün usta gelecek yarın yıkayayım artık kıyafetleri. Çok erken davrandım farkındayım alalakskjsj ama ne yapayım makineyi yıkadıktan sonra atacakmışım. Yok artık bekleyemem yoksa korkuyla çağıracağım bu gidişle doğumu

Ben 29. Haftada yıkadım utuledim tozlanmasin diye hurç+ tülbent falan sardım bekliyorlar kenarda. 32 leri bile beklesem yapamazmışım o zamandan beri ağırlaştım iyi ki çıkmış aradan diyorum djdnjsdjsjdj Allah kolaylık versin valla inşallah yardımcı olabilecek birileri vardır yanında elleme sen kocaya yaptır son haftalarında zaten yapamıyor temizlik falan insan benim eşim evi süpürüp siliyo valla tabi boş vakti de olduğu için yani imkan dahilinde el atsinlar bir şey olmaz

Çok haklısın, max verimlilik sürem aralıksız 10 dk sonra oturduğum yerde uyuyorum. Tekrar 10 dk lık iş için güç topluyorum, günümü planlamıyorum bile . Allah’tan kv yardım ediyor ev işlerinde, koca da bazen el atıyor. Yıkamayı yapacaklar ama ütüyü güvenemeyeceğim öyle bir kontrolcüyüm ki doğum esnasında doktoru yönlendirerek bezdirmekten korkuyorum. Al kendin doğur diye bırakır gibime geliyor ahahjajaj

Sağlıcakla gelsin kuzular zamanında inşallah Şuan nasılsınız
Insallah şuan ağrılarım var biraz sanki kesici veriyorlar ciğer geliştirici yaptılar tedbir amaçlı. Rahim uzunlugu iyiymiş. Acilmam 1 buçuk falanmis gittiği yere kadar tutacaklar. Sancılar geçerse belki biraz daha dururlar.

İlk doktorum olsaydı Harika olurdu ama kendisi perinatoloji bölümüne geçti maalesef doğum yaptırmıyor . Devlet olduğu halde detaylı ve çok güzel ne görüyorsa anlattı gittiğim doktor rahim ağzı uzunluğumu bile söylemiyor sürekli kapalı kutu bekledim düzelmesini ama yok bu zamana kadar düzelmedi şimdi de bu haftada doğum başlatmak istemesi durup dururken biraz saçma geldi . İlla çatı muayenesi yapıcak yaptırmak istemiyorum dedim zaten 2. Gebeliğim yani öncesi de normal doğmuş neye bakacaksa . Israrla itiraz etti ve kiloluysa doğurtmamakla tehdit etti bende artık istemedim

imagination forever canım sen nasıl oldun daha iyi misin ?

Ahhaja doğru onları uyutmicam diyordu ama iyi olmuştur kaç gecedir uyuyamiyordu mide yanmasından belki şimdi biraz daha iyi gelmiştir değişiklik imagination forever

imagination forever kankam yazmadı dimi dün akşamdan beri daha
Canımmm kızlaaarrahatsızdım tüm gecehiç giremedim o yüzden,bide bas agrıları migren cıktı herseyın uzerıne,yarın sabah dr a gıdecegız bakalım bu sancılar için,yazarım size dogum öne çekilirse

İyi bari tek yapmiyorsan. Ben de biraz kontrolcuyum (( biri gelip yapar ama eşyaların yeri düzeni her şey yer değişmiş oluyor normal olarak. Sonra ben kendim girdiğimde deliriyorum istemsiz strese sebep oluyor bende doğum esnasında enerjin ona kadar gitmez bence bebişine odaklı olursun diye düşünüyorum
Kiz sen 40ta 41de dogurursan cok gulerim ha bu kadar aksiyon yaşadin erken dogurcak kesin dedik ama gelmiyor şaka gibi
Ay o kadar sürmesin ya ben bekliyorum kızımı bu haftalara kesin korktum diyorum ya stres korku gerginlik çocuğu geri kaçırıyormuş diyolar onu yaşadim kesin sjdbsjdnjdjdj (şuan belim ve kasıklarım ağrımaya başladı şuan yine ama sancı yok )
Sen stres yapma o kasılmaları da tetikliyor bence psikolojik olarak. Sakin kal iyi olacak diye düşün nefes kontrolü yap sakinleş yine de gelecekse gelir zaten ama bunlar da önemli gerçekten. hayırlısı olsun bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah zamaninda

Biz de keyif yapıyorsun diyorduk üzüldüm ya sancı da mi vardı gece boyu. Geçmiş olsun canım git bi baksınlar hayırlısı olsun hakkınızda

Benim 37. Hafta martın ilk haftası, 38. Hafta martın ikinci haftası. Bence ilk ya da ikinci haftası olacak yani tarih verecek gibi düşünüyorum

Benim deee 37 olana kadar gün sayıyorum. 11 güncük kaldı 10 güncük kaldı diye . Korktukça göbeğim aşağıya inmeye başlamış gibi geldi
Sen bugün kaç haftalıksın? Benim bugün 35+2. İnan ben de gün sayıyorum. Bir 37 olsam sonrası kolay diyorum yani inşallah tabiki

Geçenlerde benim de muayenem vardı, bilhassa ilk gebeliklerde minimum 38-39. Haftaları görmek tercihimiz dedi Dr. Ama zaten 36’dan sonra gelse de sorun değil sağlıcakla gelsin minnoşlar
Evet canım ben İlk gebeliğimde 39+2 de sezaryen olmuştum. Bunda bir tık erken tarih verilir diye düşünüyorum

Ya ben bir de il dışına gidiyorum burda hastane yok bulunduğum ilçede. Sağlık ocağı gibi hastane var. En yakın ile gidiyorum o da 1.5-2 saatlik yol. Umarım hazırlıksız telaşeli gelmez. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…