- 26 Aralık 2015
- 12.095
- 19.779
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.921
Kız bu gidişle benle beraber mart ayına giriş yapacaksın hahdjjdjdjYa buraya yazıyorum tam tersi oluyor hep kabzjwhsjsjdisnjdjd gece klasik ağrılarım oldu her şey normal snxndnxnsn eli kulağında ise insin artık
Yazmadi galiba evet
Sevindim senin adına en azından aklında acaba olarak kalmadıKızlar özelde ki doktora güvenmeyerek bu gün devlet hastanesine gittim bebeğin normal olduğunu bu haftalarda doğum olmayacağını ve zaten yavaştan sancım olduğunu doğumu beklemem gerektiğini söyledi . Diğer doktoru kötüleyemem herkesin işi ayrı ama bu haftada doğum başlatılmaz acilen değiştir diyerek başka doktor önerdi . Kilo da haftaya göre çok normalmiş onu öğrendim . . Kendimin sabahtan beri kasılmam var yalancı sancı sanki her an suyum gelecek gibi hepimizin hayırlı doğumları olsun doktorunuz hoşunuza gitmiyorsa farklı görüş alın korkmayın .
Öyle görünüyor 10 gün kaldı zaten marta ksnxjsnxjsndbjbdjdbd bizim tahminimiz Şubat 20 falan gelir şeklindeydi eşim az önce 20 si oldu bugün doğur artık diyor sjdndjbdjsndjsjdhdKız bu gidişle benle beraber mart ayına giriş yapacaksın hahdjjdjdj
Marta 8 gün kaldı aşko 28 çekiyor ahhdjdjjdjdj eşin de heyecanla bekliyordur artıkÖyle görünüyor 10 gün kaldı zaten marta ksnxjsnxjsndbjbdjdbd bizim tahminimiz Şubat 20 falan gelir şeklindeydi eşim az önce 20 si oldu bugün doğur artık diyor sjdndjbdjsndjsjdhd
Oha ben bunu unutmuşum ajzbsjhzwuhdjsjdjabs ohaaaaaaMarta 8 gün kaldı aşko 28 çekiyor ahhdjdjjdjdj eşin de heyecanla bekliyordur artık
Bu bilgiyi görünce birden kasılma oldu şuanOha ben bunu unutmuşum ajzbsjhzwuhdjsjdjabs ohaaaaaa
Haftaya cuma şubatın son günü çok heyecanlı hahhahajajOha ben bunu unutmuşum ajzbsjhzwuhdjsjdjabs ohaaaaaa
Benim kocam da mutfağı yenilemeye karar verdiYa resmen iş bitmiyor. Biz bu gazla doğum günüde iş yaparızAman sen de dikkat et kendine açıklığın var zaten gece zaten başlar bizlerin ağri mesaisi
İnşallah her şey güzel gidiyordur. Tam tarih verildi mi verilecek miYarın da benim kontrolüm var bakalım neler öğreneceğiz hahdjhdhdhwarcrew
Onu da atlatırsak grubunun isminin hakkını verecez İnşallah ahahajkaksHaftaya cuma şubatın son günü çok heyecanlı hahhahajaj
Allah'ım bu erkekler niye böyle ya sjxbsjdnksjx bizim de son dk tadilata giriştiler Allah'tan bitti şuanBenim kocam da mutfağı yenilemeye karar verdigüya bebeği yeni mutfakla karşılayacakmış. Evi bir görseniz, mutfaktaki lavabo, bulaşık makinesi, bizim kattaki tuvalet çalışmıyor. Akşam üst kata çıkmaya üşendiğimden su içmiyorum ya . Ev berbat durumda şuan.
Bende başka bir doktoramı gitsen diyecektim ama en başından beri ona gidiyormuşsun ve güveniyorsu diye söylemek istemedim devlette bazen abartılacak şeyleri bile söylemiyor ama bencede başka bir doktora daha gidebilirsn ilkin normal doğum oldu sanırım onda kime gidiyordun? Gerçekten bebek kendi istediği zaman gelse daha güzel olurKızlar özelde ki doktora güvenmeyerek bu gün devlet hastanesine gittim bebeğin normal olduğunu bu haftalarda doğum olmayacağını ve zaten yavaştan sancım olduğunu doğumu beklemem gerektiğini söyledi . Diğer doktoru kötüleyemem herkesin işi ayrı ama bu haftada doğum başlatılmaz acilen değiştir diyerek başka doktor önerdi . Kilo da haftaya göre çok normalmiş onu öğrendim . . Kendimin sabahtan beri kasılmam var yalancı sancı sanki her an suyum gelecek gibi hepimizin hayırlı doğumları olsun doktorunuz hoşunuza gitmiyorsa farklı görüş alın korkmayın .
Bu arada çamaşır makinesi de çalışmıyor, bebeğin kıyafetleri hala yıkanmadı. Acele ediyorum daha var diyor, sanki bebekle anlaşmış ahahjsjsj. Bu gidişle erken çağıracaksın diyorumAllah'ım bu erkekler niye böyle ya sjxbsjdnksjx bizim de son dk tadilata giriştiler Allah'tan bitti şuankaç aydır dediğim şeyleri bu ay başı yaptilar sagolsunlar nxnxjxjdkd bacım geçmiş olsun işin zor valla
canım, başka bir doktorla daha mı görüşsen. İçine kurt düştüyse yeni doktorun da görüşünü alırsan bazı soru işaretlerin gider belkiKızlar özelde ki doktora güvenmeyerek bu gün devlet hastanesine gittim bebeğin normal olduğunu bu haftalarda doğum olmayacağını ve zaten yavaştan sancım olduğunu doğumu beklemem gerektiğini söyledi . Diğer doktoru kötüleyemem herkesin işi ayrı ama bu haftada doğum başlatılmaz acilen değiştir diyerek başka doktor önerdi . Kilo da haftaya göre çok normalmiş onu öğrendim . . Kendimin sabahtan beri kasılmam var yalancı sancı sanki her an suyum gelecek gibi hepimizin hayırlı doğumları olsun doktorunuz hoşunuza gitmiyorsa farklı görüş alın korkmayın .
İnşallah umut fakirin ekmeği benim umudum var shhdjdjjdOnu da atlatırsak grubunun isminin hakkını verecez İnşallah ahahajkaks
34+0 da gittiğimde doktorum tarih için çok erken olduğunu en az 37 yi görmek isterim ondan sonrasında da duruma göre bakarız demiştiİnşallah her şey güzel gidiyordur. Tam tarih verildi mi verilecek mi
Geçenlerde benim de muayenem vardı, bilhassa ilk gebeliklerde minimum 38-39. Haftaları görmek tercihimiz dedi Dr. Ama zaten 36’dan sonra gelse de sorun değil34+0 da gittiğimde doktorum tarih için çok erken olduğunu en az 37 yi görmek isterim ondan sonrasında da duruma göre bakarız demişti
Benim deee 37 olana kadar gün sayıyorum. 11 güncük kaldı 10 güncük kaldı diyeİnşallah umut fakirin ekmeği benim umudum var shhdjdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?