Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Sevindim senin adına en azından aklında acaba olarak kalmadı

Öyle görünüyor 10 gün kaldı zaten marta ksnxjsnxjsndbjbdjdbd bizim tahminimiz Şubat 20 falan gelir şeklindeydi eşim az önce 20 si oldu bugün doğur artık diyor sjdndjbdjsndjsjdhd
Marta 8 gün kaldı aşko 28 çekiyor ahhdjdjjdjdj eşin de heyecanla bekliyordur artık

Ya resmen iş bitmiyor. Biz bu gazla doğum günüde iş yaparızAman sen de dikkat et kendine açıklığın var zaten gece zaten başlar bizlerin ağri mesaisi
Benim kocam da mutfağı yenilemeye karar verdi güya bebeği yeni mutfakla karşılayacakmış. Evi bir görseniz, mutfaktaki lavabo, bulaşık makinesi, bizim kattaki tuvalet çalışmıyor. Akşam üst kata çıkmaya üşendiğimden su içmiyorum ya . Ev berbat durumda şuan.

Allah'ım bu erkekler niye böyle ya sjxbsjdnksjx bizim de son dk tadilata giriştiler Allah'tan bitti şuan kaç aydır dediğim şeyleri bu ay başı yaptilar sagolsunlar nxnxjxjdkd bacım geçmiş olsun işin zor valla

Bende başka bir doktoramı gitsen diyecektim ama en başından beri ona gidiyormuşsun ve güveniyorsu diye söylemek istemedim devlette bazen abartılacak şeyleri bile söylemiyor ama bencede başka bir doktora daha gidebilirsn ilkin normal doğum oldu sanırım onda kime gidiyordun? Gerçekten bebek kendi istediği zaman gelse daha güzel olur

Bu arada çamaşır makinesi de çalışmıyor, bebeğin kıyafetleri hala yıkanmadı. Acele ediyorum daha var diyor, sanki bebekle anlaşmış ahahjsjsj. Bu gidişle erken çağıracaksın diyorum oğlum balık olursa aynı vurdumduymaz mı olacak. O kadar rahat ki sanki doktor doğum 24 martta olacak dedi diye o günü bekliyor ki haftaya tekrar kontrolümüz var İnşallah, sezeryan da diyebilir, erken de doğabilir. Herkese 24 martta doğacak diyor

canım, başka bir doktorla daha mı görüşsen. İçine kurt düştüyse yeni doktorun da görüşünü alırsan bazı soru işaretlerin gider belki

Günaydın canım kızlaarrr uzun zamandır da giremiyorum siteye, yakın zamanda oldu mu doğuran eden haberim yok gelenler sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah bugün itibarıyle bebişlerimiz balık burcu

34+0 da gittiğimde doktorum tarih için çok erken olduğunu en az 37 yi görmek isterim ondan sonrasında da duruma göre bakarız demişti
Geçenlerde benim de muayenem vardı, bilhassa ilk gebeliklerde minimum 38-39. Haftaları görmek tercihimiz dedi Dr. Ama zaten 36’dan sonra gelse de sorun değil sağlıcakla gelsin minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…