- 26 Aralık 2015
- 12.098
- 19.789
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.541
Yaaaa başından beri beraber yaşadık anbean heyecanı, korkuyu,mutluluğu, şimdi sona birlikte adım atıyoruz birtanemYaa bebısmm benımde ıcımı bır heyecan kapladıbıraz bılınmezlık bıraz korku bıraz heyecan.bol dınlenmelı gecıreyım barı bu haftayıda beklesın azıcık daha bazen dıyorum gelsın artık cok fenalardayım diyorum sonrada kıyamıyorum azcık daha dursun akcıgerlerı ıyı gelıssın dıyorum the analık sanırım bu
Canım benim hadi hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olsunHerkese merhaba
Gece uyuyamayan ama olmayan uykusu iyice kaçmasın diye telefonu da eline almayan bir hamişim ben deDün kızım akşam 6 da uyuyup gece 12 de uyandı. 02.30 akadar annem idare etmiş sonra beni istemiş. 3 de geri uyuttum ve sabah 8 de kalktı yine Rahat rahat uyuyacağımız son günlerde karnımızdaki dursa diğerleri durmuyor
Yarın sabah 6 da hastanede olacağım, kan vs verilecek sonuçlar 8 e kadar çıkarmış. 8 de bebeğime kavuşacağım inşallah. Bu gece de stres yapar uyuyamam artık.
Kilosu da iyi en azından 2 altı değil hadi sorunsuz sağlıklı bir doğum diliyorum canımAmin canım hayırlısıyla inşallah. Bana da senın hayatın önemli dedı doktorum. 33+2 yiz. Kılosu 2200 gr
Ay bende ne kadar güzeldi her şey özellikle de cinsiyet heyecanlarımız sıra sıra öğrenmelerimiz birbirimizin zamanını da heyecanla beklememizBugün 35+0 olduk. Hala inanamıyorum. Daha dün salak sağlık ocağında yanlış çıkan beta hcg kan değerim için tüm iki gün boyunca katıla katıla ağladığımı, yan ilçedeki hastanede kan verme olayını tekrarlayınca aslında doğru sonuç aldığımı ve bu sefer mutluluktan ağladığımı hatırlıyorum. Korka korka kalp atışı dinlemeye gittiğimizi, kese görme heyecanını, ikili tarama, fetal dna testi konuşmalarımızı, cinsiyet meraklarımızı hatırlıyorum. Şimdi sıra sıra doğurmaya başladık. Doğumlarımızı konuşuyoruz. Yarın bir gün de “süt gelmesi artması için neler yapıyorsunuz kızlar? Benim bebiş şöyle sizin bebişe durumlar ne muhabbetlerine gireceğiz inşallah. Güzel bir grup arkadaşlığıydı benceaşırı duygusalım a dostlarım
Yaa canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözünüz aydınKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Ayy canım benim hadi gözün aydın senindeKızlar cıktım kontrolden 28.02.2025 saat 8.30 a verdıler yatısımı ama dr durmayabılır o gune kadar baskıyı cok artırmıs kanal uzunluguda baya bir kısa dedi.Bakalım hayırlısı artık,gozumdekı arada olan yıldızları bulanık gormeyı soyledım,28 ıne kadar tutmak ıstıyorum bebegı ama aksı bır durum olursa hemen gelırsınız hastaneye dedı.anestesıztle falan hıc gorusmedık bakalım haftaya salı gıdıncr gorusecez herhalde bısey demedı dr.bıde tartıldım bugun 1.5 ay sonra, hamılelık basından beri 14 kılo almısım.bakalık cumayı gorebılecekmıyız
Ben daha yeni 35 te başladım inşallah faydası olurGöğüs ucu kremine ne zaman başladınız
Merak etme canım doğumdan itibaren uyarı gidiyor sezeryanla bile bir şekilde geliyor şimdiden onu stres yapma kendine benimde ilk baştaki dolgunluk hassasiyet yok gibiYa kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Bende 33+4 deyim başlasam mı diyorum da :)Ben daha yeni 35 te başladım inşallah faydası olur
Arada sızı oluyor da sanki eskiden daha dolgundu söndü gibi geliyorMerak etme canım doğumdan itibaren uyarı gidiyor sezeryanla bile bir şekilde geliyor şimdiden onu stres yapma kendine benimde ilk baştaki dolgunluk hassasiyet yok gibi
Benim de başlarda baya dolgun ve dikti jdjsjsjakals şimdi sönük duruyorArada sızı oluyor da sanki eskiden daha dolgundu söndü gibi geliyorinşallah dediğin gibi olur doğumda gelir
Oh iyi bari o zaman normal bi durum içim rahatladı birazBenim de başlarda baya dolgun ve dikti jdjsjsjakals şimdi sönük duruyorherkesin böyle demekki
Tam hakim değilim ama sıkıntı olmaz herhalde benim erken doğum riskim de var o yüzden başladım ama geç mi kaldım bilmiyorumBende 33+4 deyim başlasam mı diyorum da :)
Yok ya hiç merak etme stres yapma gelir inşallahArada sızı oluyor da sanki eskiden daha dolgundu söndü gibi geliyorinşallah dediğin gibi olur doğumda gelir
Gerçekten öyle oldu her heyecanı doya doya beraber yaşadık ve birbirimize destek olduk, iyi geldik, iyi ki varsınız hepinizAy bende ne kadar güzeldi her şey özellikle de cinsiyet heyecanlarımız sıra sıra öğrenmelerimiz birbirimizin zamanını da heyecanla beklememizHer şey çok güzeldi şimdi de doğum her şeyi beraber yaşamak göremek heyecanlanmak çok güzel hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 9 ay ne güzel geldik bugünlere canım kızlar
Yaa canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözünüz aydın
Ayy canım benim hadi gözün aydın senindeSağlıcakla gelsin kuzucuk bekler azıcık daha beklim evet dediğin gibi tamamen analık ama olsun erken gelse de haftan güzel
Doğumla beraber Allahın izniyle gelir sütün. Bunun için hiç endişe etme. Göğüsler süt dolunca büyüyecek ilk başlarda, sonra süt varken bile normal hissedeceksin. Şu an dolgunlaşmaması normal. Doğumla beraber bol sıvı alımı, duş almak,uyumak onlar olumlu etkileyecek hepYa kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Ay hadi inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinDoğumla beraber Allahın izniyle gelir sütün. Bunun için hiç endişe etme. Göğüsler süt dolunca büyüyecek ilk başlarda, sonra süt varken bile normal hissedeceksin. Şu an dolgunlaşmaması normal. Doğumla beraber bol sıvı alımı, duş almak,uyumak onlar olumlu etkileyecek hep
Göğüs büyüklüğüyle sütün alakası yok teyzelere inanma canım böyle derlerseYa kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Birinin bi şey dediği yok da kendim fark ettimGöğüs büyüklüğüyle sütün alakası yok teyzelere inanma canım böyle derlerse
Sütün yetecek
Evlat edinen annelerin bile sütü gelebiliyor
Sen biyolojik annesin kesin olacak
Bebeğinde sadece sütünle doyacak
Tek göğüsle bile sütünü yetiren anneler var
İkiz annelerinin mama kullanmadığı bile oluyor vücut bunada müsait
Bunu hepimiz telkin edelim kendimize
Senin zayıf olmanın oruç tutmanın veya göğsünün küçük olmasının süt üretimine bir etkisi olmayacak
Göğüslerim minicik ve 48 kiloyken orucumu eksiksiz tuttuğum o ay sütümün bol bol geldiği ay oldu bebeğim tosuncuk gibi oldu o ay 2,5 kilo aldı ebe desteğidr aldım tabi pskoloji çok önemli unutmayaım
Merak etme derlerBirinin bi şey dediği yok da kendim fark ettimteşekkür ederim yorum için haklısın tek göğüsle bile doyuranlar var tabi inşallah şelale gibi akar hepimizin sütü
Gecmis olsun canim gozunaydinKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?