Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Yaaaa başından beri beraber yaşadık anbean heyecanı, korkuyu,mutluluğu, şimdi sona birlikte adım atıyoruz birtanem evet bu son zamanlar çok zor ben eymenikodan hatırlıyorum artık doğurayım doğurayım diyordum son zaman ama biliyor musun insan sonra o hamilelik dönemlerini de çok özlüyor analık gerçekten çok başka bir şey hemen yükleniyor insana da. Sağlıkla hayırlı zamanda kavuşalım bebişlerimize kuzum

Canım benim hadi hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olsun Evet insan heyecandan uyuyamıyor yine de uyumaya çalış yarın asıl mesai başlıyor

Amin canım hayırlısıyla inşallah. Bana da senın hayatın önemli dedı doktorum. 33+2 yiz. Kılosu 2200 gr
Kilosu da iyi en azından 2 altı değil hadi sorunsuz sağlıklı bir doğum diliyorum canım

Ay bende ne kadar güzeldi her şey özellikle de cinsiyet heyecanlarımız sıra sıra öğrenmelerimiz birbirimizin zamanını da heyecanla beklememiz Her şey çok güzeldi şimdi de doğum her şeyi beraber yaşamak göremek heyecanlanmak çok güzel hepimiz sağlıcakla alalım inşallah 9 ay ne güzel geldik bugünlere canım kızlar

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah . Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Yaa canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözünüz aydın

Ayy canım benim hadi gözün aydın seninde Sağlıcakla gelsin kuzucuk bekler azıcık daha beklim evet dediğin gibi tamamen analık ama olsun erken gelse de haftan güzel

Ya kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Merak etme canım doğumdan itibaren uyarı gidiyor sezeryanla bile bir şekilde geliyor şimdiden onu stres yapma kendine benimde ilk baştaki dolgunluk hassasiyet yok gibi

Canım kıslar göğüs ve emzirme diyince aklıma geldi bebeler doğduktan sonra her iki göğsünüzü de sırayla verin sağdan vermek insanın kolayına gidiyor genelde ( benim öyleydi) Sürekli aynı göğsü verince bir süre sonra göğüs büyüyor diğeri küçük kalıyor o da öyle kalıyor eşit bir şekilde vermeye çalışın birine fazla yüklenmeyin

Bende 33+4 deyim başlasam mı diyorum da :)
Tam hakim değilim ama sıkıntı olmaz herhalde benim erken doğum riskim de var o yüzden başladım ama geç mi kaldım bilmiyorum

Arada sızı oluyor da sanki eskiden daha dolgundu söndü gibi geliyor inşallah dediğin gibi olur doğumda gelir
Yok ya hiç merak etme stres yapma gelir inşallah Dediğim gibi benimkiler de öyle bir söndüler

Gerçekten öyle oldu her heyecanı doya doya beraber yaşadık ve birbirimize destek olduk, iyi geldik, iyi ki varsınız hepiniz

Ya kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Doğumla beraber Allahın izniyle gelir sütün. Bunun için hiç endişe etme. Göğüsler süt dolunca büyüyecek ilk başlarda, sonra süt varken bile normal hissedeceksin. Şu an dolgunlaşmaması normal. Doğumla beraber bol sıvı alımı, duş almak,uyumak onlar olumlu etkileyecek hep

Ay hadi inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için

Göğüs büyüklüğüyle sütün alakası yok teyzelere inanma canım böyle derlerse
Sütün yetecek
Evlat edinen annelerin bile sütü gelebiliyor
Sen biyolojik annesin kesin olacak
Bebeğinde sadece sütünle doyacak
Tek göğüsle bile sütünü yetiren anneler var
İkiz annelerinin mama kullanmadığı bile oluyor vücut bunada müsait
Bunu hepimiz telkin edelim kendimize
Senin zayıf olmanın oruç tutmanın veya göğsünün küçük olmasının süt üretimine bir etkisi olmayacak
Göğüslerim minicik ve 48 kiloyken orucumu eksiksiz tuttuğum o ay sütümün bol bol geldiği ay oldu bebeğim tosuncuk gibi oldu o ay 2,5 kilo aldı ebe desteğidr aldım tabi pskoloji çok önemli unutmayaım

Birinin bi şey dediği yok da kendim fark ettim teşekkür ederim yorum için haklısın tek göğüsle bile doyuranlar var tabi inşallah şelale gibi akar hepimizin sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…