Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bu mesaji emzirirken yaziyorum, tek elle zor oluyor simdiden soyliyim
Yaaa ama çok tatlı
Bizde o evreye geçelim bakalım aman en azından her yerin agrimiyor valla koca yatak bana dar geliyor artık yastıklar yorganlar her yerime bişey koydum

Ya bende neredeyse hepsi hazır ama özellikle gümüş kapak, göğüs ucu kremi, süt sağma pompası almadım. Çünkü bunlar duruma göre kullanılacak olan şeyler diye düşünüyorum. Belkide ihtiyacım olmayacak. İhtiyaç halinde olsa bile hastaneye en yakın eczaneden temin edilebilir diye düşünüyorum. Onun dışında temel ihtiyaçlar kıyafet ıslak mendil bebek bezi hepsinden yedekli olcak şekilde koydum çantama.

Benım dün 15-9 14-9 aralığında seyretti
Hemen doktoruma haber verdım gel dedı.
Biraz da kafam ağrıyordu. Asla riske girmem senın hayatında söz konusu dedı.
Ciğer geliştirici yaptırdı. Bugün de olacağım. İte kaka 35 i görelim deyip 37 ye planlama yapılmıştı doğum için. Mümkün degıl artık dedı. Tansiyon ilacım 4 e kadar çıktı. Şeker de var normal seyredıyor o.
Biri bitiyor biri başlıyor gerçekten. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

Geçmiş olsun neyseki 34 hafta olmuşsunuz bayağı büyümüş inşallah kilosu iyidir de yoğun bakım ihtiyacı bir şeyi olmadan alırsın kucağına hiç bir şey anne bebek sağlığından önemli değil varsın biraz erken doğsun küçük doğaun büyütürsün dışarıda

Manuel pompa vardı benim hastane çantamda. Ben sezeryan olacak nasılsa hemen süt gelmiyormuş yanımda olsun diye almıştım. Gümüş kapak almadım 11 gün oldu ihtiyaç da duymadım. Krem de almamıştım çok tahriş oldu diye aldım (pompa ağzı küçük gelmiş) ama zeytinyağı da sürdüm ben ve bence o iyileştirdi. Krem 10luk aldım ve bir daha kullanmadım iyileşince. Heh pompa da manuel yeterdi ama işte bebiş küvezde olunca sadece sağım yapmam gerekiyor ve manuel sürekli zor oldu elektrikli aldık hemen ebebeke gidip. #reklam değil. Bence de ihtiyaca göre şekillendirmek en mantıklısı

Bir dr görünün isterseniz , benimde ağrım olduğu bir dönem olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Aynı şey değildir belki ama dr gözükmekte fayda var , geçmiş olsunn

Nstde 90 larda çok ağrıtti mi ya ben 60 larda normaldim hafifti mesela aynen seninkiler sancı zaten bel ve adet gibi agrilar. Dinlenmeye çalış artmasin az kaldı zaten
Bu sanırım kişiden kişiye değişiyor 100 çıkan oluyor hiç hşssetmiyor ben doğuruyordum nstd 70 çıkıyordu çığlık çığlığayken buda ilginç

Bugunde gobek delıgı agrısı uyutmadı sagolsun sankı yırtılacak oyle bır gergınuyumuyoz sonra tansıyonumuz yukselıyo ama bende sıfır uyku suanda
Totosunu mu dayadı naptı kuzum acaba ondan mı gergin ağrı yapıyor Balla sorma gece kalktım ölçtüm 13/9 falandı yine baş ağrısı demir ilacını içip uyumaya çalıştım bende canım
Bence bizim bebekler alarm kuruyor maya91 ipeksi19 @imagination forever var mısınız doğrunca da bu saatte girelim yazalım yine. Gerçi o esnada fırsat olursa..ama emerlerken mutlaka girelim yazisalim
Ahah bence de papatyam girelim emzirme de bir yarım saat sürüyor zaten

Bu mesaji emzirirken yaziyorum, tek elle zor oluyor simdiden soyliyim
Emzirme yastığı kullanıyor musun canım çok rahat ediyorsun öyle kolların ağrımıyor eğer kullanmıyorsan dene konforlu bir emzirme oluyor anne acısından

Ay aynen bende öyleyim ya önceden uyanınca hiç uyuyamazdım sonra bir dalıyorum sonra yine uyanıyorum sonra yine dalıyorum şu an hala yatakta takılıyorum

Ya maya bunun için alarm kurmuyorsun değil mi

Hahahah yok iyi geliyor ama totem gibi. Sen yazınca uyumuş oluyorum. Uyumuşum ama yine WC mesaisi
Benim ki de gecede 1 kere o saatlerde çiş mesaisi, gözler otomatik fıt açılıyor

Canım benim sağlıcakla almak nasip olsun 14 te bana da onu yapacak sanırım 37 yi görmeyiz diyor geçen hafta 12/8 lerdeydi bu hafta 13/10 14 ü gördüğü anda alacak sanırım beni de bana da bebek kendini kurtarır önemli olan sensin diyor bebek artık anneyi zehirlemeye başlıyor bu durumda kendimizi de düşünmemiz lazım korkma hiç canım artık bebeklerimiz kendilerini kurtardı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun kaça kaçsınız bugün kilosu ne durumda

Herkese merhaba
Gece uyuyamayan ama olmayan uykusu iyice kaçmasın diye telefonu da eline almayan bir hamişim ben de Dün kızım akşam 6 da uyuyup gece 12 de uyandı. 02.30 akadar annem idare etmiş sonra beni istemiş. 3 de geri uyuttum ve sabah 8 de kalktı yine Rahat rahat uyuyacağımız son günlerde karnımızdaki dursa diğerleri durmuyor
Yarın sabah 6 da hastanede olacağım, kan vs verilecek sonuçlar 8 e kadar çıkarmış. 8 de bebeğime kavuşacağım inşallah. Bu gece de stres yapar uyuyamam artık.

Amin canım hayırlısıyla inşallah. Bana da senın hayatın önemli dedı doktorum. 33+2 yiz. Kılosu 2200 gr

O gece zaten heyecandan uyunmuyor ilk gebeliğimin son gecesinde ben de öyle olmuştum. Duygular çok değişikti sabahı sabah etmiştim gece ben de ayaktayım ama buraya girmiyorum genelde. Bazen girip yazdığım da oluyor ama benim de oğlum var onunla da ilgileniyorum tuvalet turları el ayak omuz tutulmaları derken saatler saatleri kovalıyor gerçekten. Ay yarın sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğini inşallah çok heyecanlı gerçekten . Bakalım bizlere de nasip olsun

Evet ınsallah bende öyle dedim doktoruma büyütürüm ben onu dışarda ınsallah bana ve kendıne zarar vermesin dedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…