- 11 Temmuz 2024
- 1.237
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.791
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.421
Günaydın canım, bence mutlaka doktoruna söyle belki stresten yükselmiştir. Kendini rahatlatmaya çalış ilerleyen saatlerde düşmüş olur belki.
Selam canlar çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınızCanım sen doktoruna mutlaka danış. Çünkü tansiyon özellikle gebelikte çok önemli. Ayrıca haftasından korkma. Benim doktorum 35 i geçtikten sonra korkma dedi. Ciğer geliştirici de olursa zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kuzenimin bebeği 34 haftalıkken doğdu. Küvezde kalmadı bile. Seninki 36 yı tamamlamak üzere. Senin ve bebeğin için en doğru kararı doktorun verecektir. Bence onu dinle. İkiniz için de en güzeli neyse o olsun
Oh canımcım en azından yanman olmamasına sevindimGunaydın ıpektoşumgece boluk porcuk uyuyamadıgım ıcın bugun oglene kadsr yattım gercı yıne boluk porcuktu ama olsun,en azından mıdem bıraz ızın verdı uyumama ayy benım gecende olmustu gozumun onunde boyle yıldızlar ucustu sonra gozum bulanık gordu bı uc dort dakıka,gıttım meyvesuyu ıctım gectı.bu ıkıncı oldu.acaba seker dusuklugumu yapıyoo tansıyonmı yukselıyo anlayamadım,yarın gıdınce doktora bı danısayım bakalım.
Canım inşallah çok sağol bu yazını görmemiştim ilkinde cevapladım ama bu tansiyon aletinin 5 dk sonra direk 12/8 e düşmesi normal mi ona emin olamadım bir türlüAyy sımdı okudum.sabah benımde 13/9 du.bu göz meselesı olunca bakmıstım heyecandan yukseldıgını dusundum ama,5 dakıka sonra bıdaha olctum 12/8 dı.soyle mutlaka kuzum doktora.yarın 36 olacak zaten ben bı sıkıntı olacagını dusunmuyorum artık buyuduler.onemlı olan senın ve bebısın saglıgı
Sağol danım benim takip yeterli dedi şimdilik sürekli tansiyon takibi ve limonla takılıyoruz :)Ben bunu haftalar önce yaşayıp gördüm zaten sjbdjshdisjdjdjd geçmiş olsun
Şarjım bitmişti ve enerjim de yoktu valla ama ejderha gibiysim yastığı diklestirip kafam yamuk uzandim biraz sonra uyumuşum bu saate kadar yattim bir wc molası ile
Bu arada alintilayamamisim naptın canim doktoruna sordun mu tansiyon meselesini?
Evet canım konuşmuştuk bana geçen hafta 13 olunca seni riske atmam alırım demişti panik oldum bende şimdi takip yeterli şimdilik demiş ben aslında bu gebeliğimde rahatım ilk gebeliğimde daha stres olacağım çok şey vardı o zamanda çıktı tansiyon 20 tansiyonla doğuma girmiştim ama bunda o şekilde de değildim bu zamana kadarda hep normal gidiyorduk 33-34 te başladı yine 12/8 den itibaren ki ilk gebeliğime göre tedbirli de gittim kilo ve ödem konusunda da anlamadım belki de vücudumun hamileliğe verdiği tepki kabullenmiyorİki gündür benim de tansiyonum 13/8 canım. Doktora mesaj attım kaçtan sonra endişelenmeliyim diye 15/9 dedi. Normalde 9/6 10/7 çıkar, 12/7 bile benim için yüksek. Bunları daha önce konuşmuştuk seninle sanırım. Doktor bana biraz sakin kalmaya çalış dedi. Doğum zamanı yaklaştı diye sanırım stres yapıyorum farkında olmadan. O yüzden çıkıyor. Limonlu su ile düşürmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Senin niye çıkıyor acaba?
Hayırlısıyla al kucağına minik kuşunu inşallah sağlıkla canımKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Hadi maşallah canım güzel gidiyorsunBen de bugün hastanedeydim. Nst çekildi sorun çıkmadı. 2 hafta sonra gel bakalım dedi
Sağol canım şuanlık takip et dedi limon ve baş ağrısıyla takılıyoruzipeksi19 naptın canım? Bence alacak kadar yüksek değil tansiyonun ama tabii doktorunun ne diyeceği önemli. Limonlu şeyler falan tüketsen?
Hadi sağlıcakla gelsin canım tansiyon malesef illet bir şey haftan güzel sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah biz de o haftaları görebiliriz inşallahKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Ablanızınkini kaçıncı hafta da aldılar tansiyonu kaçtı hatırlıyor musun canımSağlıkla gelsin yavrun inşallahkaç tam olarak haftası kilosu ablamda da tansiyon çıkmıştı erken almışlardı
17/8 15/8 o civarlarda canım 39da almışlardı 2900doğmuştu bebeğiAblanızınkini kaçıncı hafta da aldılar tansiyonu kaçtı hatırlıyor musun canım
Rabbim kolaylik versin saglikla yavrunuza kavusun insaAllah. Benim tansiyon cogunlukta 13/8 hatta geçen hastanede 14/8ti . Zehirlenme var mi diye idrar testi yaptilar sadece. Tansiyon ilacini ihmal etme dediler gönderdiler. Dogumda daha da yükselirse diye korkuyorum benim de stresten artiyor. Devlet hastaneleri zaten önce vajinal doğum denetip zorunlu olmadikca sezeryana almiyormus. Saglikla kavusalim da hayırlısıyla hepsini unutacagiz insaAllah. Dualarimiz seninleKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Saglikli guzel dogumlar cnmSağol inşallahyarın 37+5 olacak. Kilosu ve boyu iyi demişti, en son geçen hafta haftasıyla uyumluydu, her kontrolde ölçmüyor sık takipte olduğum için.
Hem de nasıl heyecanCanım ay çok heyecanlı. Hakkında hayırlı olsunsağsalim hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah. Duamız seninle
Sağol canımHayırlısıyla al kucağına minik kuşunu inşallah sağlıkla canımbence de hic risk alma stres her şeye yansıyor zaten
Sağol canım inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaHadi sağlıcakla gelsin canım tansiyon malesef illet bir şey haftan güzel sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah biz de o haftaları görebiliriz inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah, sağlıcakla kavuşalım miniklerimizeRabbim kolaylik versin saglikla yavrunuza kavusun insaAllah. Benim tansiyon cogunlukta 13/8 hatta geçen hastanede 14/8ti . Zehirlenme var mi diye idrar testi yaptilar sadece. Tansiyon ilacini ihmal etme dediler gönderdiler. Dogumda daha da yükselirse diye korkuyorum benim de stresten artiyor. Devlet hastaneleri zaten önce vajinal doğum denetip zorunlu olmadikca sezeryana almiyormus. Saglikla kavusalim da hayırlısıyla hepsini unutacagiz insaAllah. Dualarimiz seninle
Sağol canımmSaglikli guzel dogumlar cnm
Ne tür tatlılar snddndndjnd şerbetli mi sütlü mü çikolatalı falan mi ndndjndjdjdjd disardakiler full glikoz yarari olur mu ki bebişeBebeğinin kilosu az olan arkadaşlarım tatlıya abansınlar şekerleri yoksa
Sütlü tatlı sütsüz tatlı ben kendim yaptım yaptım yedimNe tür tatlılar snddndndjnd şerbetli mi sütlü mü çikolatalı falan mi ndndjndjdjdjd disardakiler full glikoz yarari olur mu ki bebişe
Hadı hayırlısı olsun canımKızlar, benim tansiyon dansöz gibi asdfss bir 10/7, bir 13/8. Bugün kontrolüm vardı. Zaten cuma gününden beri hastanelerden çıkamadım her gün kontrol. Doktor, çarşamba ya da salı alalım, inatlaşma daha fazla çocuk iyiyken alalım dedi. Tansiyondan çok endişe ediyor streste artıyormuş tansiyonum. Ben de yarın tekrar gelip uğraşacağıma, bugün ekg ve kan verme oda seçme işlemlerini halledelim dedim. Sonuç yarın sabah 8-9 gibi sezaryene giriyorum. Duanızı beklerim
Kuzum benmde evde omronun aletı var olcuyorum gunde ıkı kere,ozellıkle sabahları mesela 13/8 cıkıyor sonra 2 dakka sonra bıda olcuyorum 12/8 cıkıyor,sanırım bıraz heyecandanda mı oluyor ne bılemıyorum ama gozumun onunde yıldızlar gormeye basladım son zamanlarda,bazende bulanıklık oluyor,ayy ıpektpsum bızde hayırlısıyla bı dogurdaydık valla hergun bıseyler cıkıyor ya,hamılelık son ayda cıkıyormus gercekten ondan oncesı prenseslıkmısCanım inşallah çok sağol bu yazını görmemiştim ilkinde cevapladım ama bu tansiyon aletinin 5 dk sonra direk 12/8 e düşmesi normal mi ona emin olamadım bir türlü
Sağol danım benim takip yeterli dedi şimdilik sürekli tansiyon takibi ve limonla takılıyoruz :)
Evet canım konuşmuştuk bana geçen hafta 13 olunca seni riske atmam alırım demişti panik oldum bende şimdi takip yeterli şimdilik demiş ben aslında bu gebeliğimde rahatım ilk gebeliğimde daha stres olacağım çok şey vardı o zamanda çıktı tansiyon 20 tansiyonla doğuma girmiştim ama bunda o şekilde de değildim bu zamana kadarda hep normal gidiyorduk 33-34 te başladı yine 12/8 den itibaren ki ilk gebeliğime göre tedbirli de gittim kilo ve ödem konusunda da anlamadım belki de vücudumun hamileliğe verdiği tepki kabullenmiyor
Yüksekmiş bayağı onunda canım sağlıcakla büyütsün bebeğini17/8 15/8 o civarlarda canım 39da almışlardı 2900doğmuştu bebeği
Oy kuzum gerçekten öyle benimde gözüm bulanıklaşıyor dediğin gibi bir şeyler uçuşuyormuş gibi oluyor zaten baş ağrısı bulanık görme onlarda olan şeymiş tansiyonda bendeki alette aynısı canım şaşırdım 5 dk da farklı gösterince bozuk mu dedimKuzum benmde evde omronun aletı var olcuyorum gunde ıkı kere,ozellıkle sabahları mesela 13/8 cıkıyor sonra 2 dakka sonra bıda olcuyorum 12/8 cıkıyor,sanırım bıraz heyecandanda mı oluyor ne bılemıyorum ama gozumun onunde yıldızlar gormeye basladım son zamanlarda,bazende bulanıklık oluyor,ayy ıpektpsum bızde hayırlısıyla bı dogurdaydık valla hergun bıseyler cıkıyor ya,hamılelık son ayda cıkıyormus gercekten ondan oncesı prenseslıkmıs
Çıkar nstde bu gaz sancısı olunca bilr çıkıyor nstde nsnxjdnx benim sancılar da şuan bu tarz aşırı kasık ağrısı yapmiyor bel ağrısı da yok sadece basınç yapıyor beynime vuruyor karnımın her yeri semsert. Sadece bu olunca bile nstde 60 ları görüyor benimKarnım bu aralar çok sertleşmeye başladı sertleşince içim çekiliyor beynime kan gitmiyor gibi oluyor sancı yok ama berbat bir his sizdeki sertleşmelerde böylemi
Nst de böyle olunca sancı yüksekiyormu
Aşırı sık değilse sıkıntı yapma bir de bu olduğunda belin kasiklarin agrimiyorsa da sıkıntı yapmana gerek yok henüzÇıkar nstde bu gaz sancısı olunca bilr çıkıyor nstde nsnxjdnx benim sancılar da şuan bu tarz aşırı kasık ağrısı yapmiyor bel ağrısı da yok sadece basınç yapıyor beynime vuruyor karnımın her yeri semsert. Sadece bu olunca bile nstde 60 ları görüyor benim
Ay demek bu sancı gerçekten buara okadar sıklaştıki içimi çekiyor resmen geçmesini bekliyorumÇıkar nstde bu gaz sancısı olunca bilr çıkıyor nstde nsnxjdnx benim sancılar da şuan bu tarz aşırı kasık ağrısı yapmiyor bel ağrısı da yok sadece basınç yapıyor beynime vuruyor karnımın her yeri semsert. Sadece bu olunca bile nstde 60 ları görüyor benim
Sanciya dönerse ağrıların da olur diye düşünüyorum zaten. Bu hazırlık kasılmaları diyorlar ya o sadece daha sık hissetmeye başladıkAy demek bu sancı gerçekten buara okadar sıklaştıki içimi çekiyor resmen geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?