- 4 Kasım 2020
- 1.604
- 1.949
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.701
Buda çok fazlaymış kızRekor bizde ozaman 19 aylık evliliğe 2. Çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda çok fazlaymış kızRekor bizde ozaman 19 aylık evliliğe 2. Çocuk
Yok canımm, ilk öğrendiğim zaman çok kötüydüm. Yapamıyordum yapsam yiyemiyordumm. Geçti çok şükür, inşallah herkesin geçer bi an önceYaparken miden bulanmıyorsa ne âla canım
Heee anladım canım doğruCanım sat ve gebelik ayın aynıysa tabi ki öyle. Örneğin benim sat 30 mayıs. Tahminen 10 gün sonra yumurtladım yani haziran gebeliğin oluşum başlangıcı.
Evet canımmKızlar şöyle bir şey gördüm mesela 7+0 dan 7+6 ya kadar olan sürece 8. Hafta deniliyormuş. Sonra 8+0 dan 8+6 ya kadar olana 9. Hafta falan biliyor muydunuz bunu
yok canım enfeksiyon falan mı oldun acabaKizlar gunaydin idrarinizi yaparken bazen yanma oluyor mu?
Gecen enfeksiyon vardi canim toz bir anribiyotik kullandim suyun icine atip simdi sanki yine yaniyor gibi hafif bebege zarari olur mu diye korkuyorum cokyok canım enfeksiyon falan mı oldun acaba
Canim hayirli haberlerle insallahGünaydınn kızlarrr gece düzgün uyuyamadım. Bugün doktora gidicem ya hep kafam kurdu durdu anksiyete olunca işte beyne söz geçmiyor dfgdg
Evet canım, haftayı devirdiğinde diğer hafta olarak kabul ediliyorKızlar şöyle bir şey gördüm mesela 7+0 dan 7+6 ya kadar olan sürece 8. Hafta deniliyormuş. Sonra 8+0 dan 8+6 ya kadar olana 9. Hafta falan biliyor muydunuz bunu
Doğru doğru biraz abartııkBuda çok fazlaymış kız
Güzel haberlerle gelGünaydınn kızlarrr gece düzgün uyuyamadım. Bugün doktora gidicem ya hep kafam kurdu durdu anksiyete olunca işte beyne söz geçmiyor dfgdg
Canımm sen gittin mi tekrar doktora keseyi gördükten sonra ne yaptın bizim aynıydı sanki. Benim bugün 7+0Canim hayirli haberlerle insallah
GünaydınCanım kızlar herkese günaydın
Evet canim ayniydi gecen konustugumuzda kalp atisini da duydum ama senle konustuktan sonra birdaha gitmedim simdi de korkuyorum acikcasi enfeksiyon varsa bebege zarar verirse diyeCanımm sen gittin mi tekrar doktora keseyi gördükten sonra ne yaptın bizim aynıydı sanki. Benim bugün 7+0
Amin canım benim. Benim henüz geçmedi,ben yapamıyorum yemek falank canımm, ilk öğrendiğim zaman çok kötüydüm. Yapamıyordum yapsam yiyemiyordumm. Geçti çok şükür, inşallah herkesin geçer bi an önce
Yok canım olmuyorKizlar gunaydin idrarinizi yaparken bazen yanma oluyor mu?