Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Evet ilaç verdi. Daha önce de erken doğum hikayem var yine muhtemelen öyle olur 37 leri göreceğimi sanmıyorum. İnşallah Bende sorunsuz geçiririm. Çok teşekkürler ederim

Müslin değil de düz renk pamuklu takım alıp, ona yaptırdım ben de
Kolumun fotoğrafı eklenmiyor ama yavrumun kıyafeti ekleniyor, ne garip
Çok güzel güle güle giymek nasip olsun bebişe bayıldım ben de pamuklu yaptırdım da müslin de çok hoşuma gidiyor acaba ondan da mı yaptırsam diye düşünüyorum bunlar da benim Kerem’imin takımı

Eklentiler

• IMG_5775.jpeg
    332,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5776.jpeg
    334,7 KB · Görüntüleme: 32
Canım ben müslin kumaşa yaptırmadım onunla üşür gibi geldi ama normal pamuklu kumaşa isimli takım yaptırdım :)
Ya ben de yaptırdım pamuk, müslin de hoşuma gidiyor evde falan giydiririm diye düşündüm kendimi durduramıyorum hahahhahah

Oyşş çok tatlııı <3

En güzeli canım telefona baktıkça saatler geçiyor Evett az kaldı çok tatlı bir yorgunluk olacak o zaman bu çiş belasından kurtulmaz haklısın
Neredesin sen keşke İstanbul a da yapsa biraz karı özledik

Yaaa çok güzel güle güle giysin bebiş Lina pamuklu ben de yaptırdım ama müslinler de çok hoşuma gidiyor kendimi durduramıyorum
Benimki Mihra evde olmadığım için kendiminkini atamadım yine de teşekkür ederiminsanın her şeyi alası geliyor da az giyebilecek diye durduruyorum ben de kendimi

Ay bende bundan aldım çok tatlı ama cıtcıtların arkada olması hiç hoşuma gitmedi
Ben bi hastanede bi de kırkında giydiririm diye düşünüyorum o yüzden çok sorun olmaz ya arkada olması çok süslü benim de çok hoşuma giderek aldım

Amin canım, inşallah Kerem'in cicileri de çok güzel sağlıkla giysin inşallah. Evler sıcak olsa da yenidoğan biraz fazla üşür ya, Nisan Mayıs gibi giyebileceği 0-3 ay beden olursa müslin de olur tabi. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama belki ısınır havalar. Bizim ufaklık ilk 3 ay ablasından kalanları giyecek, sadece 3 yeni takımı var. Büyüyünce, bana hep ablamın kıyafetlerini giydirmişsin diye laf etmesin diye yaptırdım bunu

Ben bi hastanede bi de kırkında giydiririm diye düşünüyorum o yüzden çok sorun olmaz ya arkada olması çok süslü benim de çok hoşuma giderek aldım
Sağlıcakla giysin kuzucuk canım

Bu bebeğin doğmak için aşşagiya yönelmesi lazım, benimki aksine yüreğime doğru çıktı iyice sabahtan beri geberdim.... Resmen midemin üstünde tepiniyor. Otursam kaburga tarafima baskı yapıyor canım aciyo yatsam ejderha olmuşum ağzıma kadar yemek borum yanıyor sknxjdndkd ve bende bu şikayet çok olmadığı için hafifletebilecek bir ilacım yok

Aynısını yazmak için girdim yaa. Artık o kadar vuruyor ki midem kaburgam mahvetti beni bugün

Kafa aşağıda olunca rahatlanıyor denmiyor muydu yaa. Bugün niye böyle güncelleme yaptı kendine. Ben daha 34+4 teyim bi de of
Bence doktora giderken kafa aşşa dönüyor bu düzenbaz bebeler, ordan dönünce tekrar yukarı donüyorlar skxjsndksjdjdjd ya da boyları aşırı uzadı artık sığamadiklari için biz geberiyoruz gebeliğin en zor haftasını yaşıyorum sanirim ben

Of ben de uyuyamadım gece düzgün karnım arada ağrıdı fslan gittim sağlık ocağına kan idrar tahlil verdim

Ay dün kocam konuştu egeyle, sesini duyar duymaz oynamaya başladı hahahsh
Yaaaa yerimm artık kocaman oldular herşeyin farkındalar çok duygulanıyorum benim oğlumda tepki veriyor yeğenlerim bile sevince coşuyor
Yarın benide çağırdı sağlık ocağı gitcem kan vercem. Gece uyuyamadiysan buraya gelmelisin biz buralardayız takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…