- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.641
Müslin değil normal pamuklu kumaşa yaptırdım ben deKızlar isimli müslin bebek takımı yaptıran var mı içinizde?
Evet ilaç verdi. Daha önce de erken doğum hikayem var yine muhtemelen öyle olur 37 leri göreceğimi sanmıyorum. İnşallah Bende sorunsuz geçiririm. Çok teşekkürler ederimİlk gebeligimde 37. Hafta da başladı bende alt ast yüksek çıktı o arada tahlil vs derken 39. Haftalık oldum hala yuksek çıkınca safra asitine bakılmadan kolestaz şüphesiyle zamanim geldi diye suni sancı ile doğumu başlattılar normal yolla doğurdum ama sizin zaten ikiz olduğu için hem de doktor kontrolünde olduğunuz icin muhtemelen 37 de sezeryanla dogumunuz gerçekleşir korkmayın bir ilaç veriyorlarmış safra asiti için bebekler miadını doldurunca doğum gerçekleşir.
Yaaa çok güzel güle güle giysin bebiş LinaMüslin değil normal pamuklu kumaşa yaptırdım ben de Eki Görüntüle 3544111
Çok güzel güle güle giymek nasip olsun bebişe bayıldımMüslin değil de düz renk pamuklu takım alıp, ona yaptırdım ben de
Kolumun fotoğrafı eklenmiyor ama yavrumun kıyafeti ekleniyor, ne garip
Ya ben de yaptırdım pamuk, müslin de hoşuma gidiyor evde falan giydiririm diye düşündüm kendimi durduramıyorum hahahhahahCanım ben müslin kumaşa yaptırmadım onunla üşür gibi geldi ama normal pamuklu kumaşa isimli takım yaptırdım :)
Oyşş çok tatlııı <3Çok güzel güle güle giymek nasip olsun bebişe bayıldımben de pamuklu yaptırdım da müslin de çok hoşuma gidiyor acaba ondan da mı yaptırsam diye düşünüyorum bunlar da benim Kerem’imin takımı
En güzeli canım telefona baktıkça saatler geçiyorEveeet bi bakmısızzz mınnoslar yanımızdaaa
Ayyy senınkıde zormıs ipektoşum,ben sabah uyuyorum başım agrımıs tabıkı bu kadar duzensızlıge,gecelerı telefona bakmayı yasaklıyorum an ıtıbarı ıle kendımehep vıdeo ızlıyodum gece 3-5 arası sonunda mıgrenı getirdik yani.son turlar,valla ben bebegımı beslemeye kalkmaya razıyım en azından hafif olucam çişim olmuycak midem agzımda olmayacak emzir uyu miss
Benimki MihraYaaa çok güzel güle güle giysin bebiş Linapamuklu ben de yaptırdım ama müslinler de çok hoşuma gidiyor kendimi durduramıyorum
Ay bende bundan aldım çok tatlı ama cıtcıtların arkada olması hiç hoşuma gitmediMüslin değil normal pamuklu kumaşa yaptırdım ben de Eki Görüntüle 3544111
Ben bi hastanede bi de kırkında giydiririm diye düşünüyorum o yüzden çok sorun olmaz ya arkada olmasıAy bende bundan aldım çok tatlı ama cıtcıtların arkada olması hiç hoşuma gitmedi
Amin canım, inşallahÇok güzel güle güle giymek nasip olsun bebişe bayıldımben de pamuklu yaptırdım da müslin de çok hoşuma gidiyor acaba ondan da mı yaptırsam diye düşünüyorum bunlar da benim Kerem’imin takımı
Sağlıcakla giysin kuzucuk canımBen bi hastanede bi de kırkında giydiririm diye düşünüyorum o yüzden çok sorun olmaz ya arkada olmasıçok süslü benim de çok hoşuma giderek aldım
Amin senin bebiş de güle güle kullansınSağlıcakla giysin kuzucuk canım
Aynısını yazmak için girdim yaa. Artık o kadar vuruyor ki midem kaburgam mahvetti beni bugünBu bebeğin doğmak için aşşagiya yönelmesi lazım, benimki aksine yüreğime doğru çıktı iyice sabahtan beri geberdim.... Resmen midemin üstünde tepiniyor. Otursam kaburga tarafima baskı yapıyor canım aciyoyatsam ejderha olmuşum ağzıma kadar yemek borum yanıyor sknxjdndkd ve bende bu şikayet çok olmadığı için hafifletebilecek bir ilacım yok
Doğmayacak herhalde bunlar ağzımıza yöneldiler iyiceAynısını yazmak için girdim yaa. Artık o kadar vuruyor ki midem kaburgam mahvetti beni bugün
Kafa aşağıda olunca rahatlanıyor denmiyor muydu yaa. Bugün niye böyle güncelleme yaptı kendine. Ben daha 34+4 teyim bi de offDoğmayacak herhalde bunlar ağzımıza yöneldiler iyice
Bence doktora giderken kafa aşşa dönüyor bu düzenbaz bebeler, ordan dönünce tekrar yukarı donüyorlar skxjsndksjdjdjd ya da boyları aşırı uzadı artık sığamadiklari için biz geberiyoruzKafa aşağıda olunca rahatlanıyor denmiyor muydu yaa. Bugün niye böyle güncelleme yaptı kendine. Ben daha 34+4 teyim bi de of
Yaaaa yerimmOf ben de uyuyamadım gece düzgünkarnım arada ağrıdı fslan gittim sağlık ocağına kan idrar tahlil verdim
Ay dün kocam konuştu egeyle, sesini duyar duymaz oynamaya başladı hahahsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?