- 9 Ağustos 2016
- 7.005
- 22.828
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #23.761
ne diyosuuun cidddi misiiinn doktorum bana yazmamıştı yediklerine dikkat et demişti sadece ben dayanamayıp 1 şişe gaviscon bitirrdiimmbu rennie gaviscon falan plasenta eskimesine mi sebep oluyormuş yaa. 2 şişe bitirdim şu ana kadar, bilseydim kullanmazdım çok sinirlendim şimdi bunu bana yazan salak doktoruma
Bu bilgi nerede yazıyorbu rennie gaviscon falan plasenta eskimesine mi sebep oluyormuş yaa. 2 şişe bitirdim şu ana kadar, bilseydim kullanmazdım çok sinirlendim şimdi bunu bana yazan salak doktoruma
burda yazıyo fazla kalsiyum tüketince plasenta kireçlenmesi yani eskimesi falan filan diye bu da meraklısına bilimsel makale: Associations Between Late-Onset Preeclampsia and the Use of Calcium-Based Antacids and Proton Pump Inhibitors During Pregnancy: A Prospective Cohort Study - PubMedBu bilgi nerede yazıyor
Hani kana karışmıyordu ya
Bu bilgiyi size kim verdi acaba?bu rennie gaviscon falan plasenta eskimesine mi sebep oluyormuş yaa. 2 şişe bitirdim şu ana kadar, bilseydim kullanmazdım çok sinirlendim şimdi bunu bana yazan salak doktoruma
Doktoruma sonuclari gosterdim sonuclarin gayet guzel dedi bende tekrar sormadim, rahatladimBende de böyle referans dışı mesela ama doktor hicbir sey demedi buna ben de netten baktim senin dediğin gibi anlamları çıkıyor ama bilemedim. Önemli olsa söylerlerdi bence
Haftasıyla uyumlu ama kafası önden karnı geriden geliyor. O da normalmişKızlar merhaba bu soruyu sormuştum ama bugün kontrole gittim de bebekleriniz haftasıyla uyumlu mu acaba
Kafası ne kadar önde pekiHaftasıyla uyumlu ama kafası önden karnı geriden geliyor. O da normalmiş
26+6 ken 28+0 çıktı yani 7-8 gün falan.Kafası ne kadar önde peki
Teşekkür ederim26+6 ken 28+0 çıktı yani 7-8 gün falan.
O kadar detay bilmiyorum ama ben 29 haftanın icindeyken ölçümler kilo kafa vs raporda 31 hafta yazıyordu bu kadar kayma da normal diye duydum zaten doktorlar da bişi demediKızlar merhaba bu soruyu sormuştum ama bugün kontrole gittim de bebekleriniz haftasıyla uyumlu mu acaba
Aa deneyeyim canim cok sagolCanım enginar suyu kendin de çok kolay yapabiliyormuşsun.
Enginar Suyu Nasıl Yapılır?
Enginar mevsimini dört gözle bekleyenler, lezzetine bayılanlar için harika bir seçenek; işte enginar suyu! Çoğunlukla zeytinyağlı yemek olarak tüketilen enginar, bu kez yaprakları sayesinde bardaklara doluşuyor. Lezzetinden bir şey kaybetmeden, faydalarını ikiye katlayan nefis enginar suyunun...migrostv.migros.com.tr
#reklam değil
Bu bebişler de aşı bağımlısı oldu herhalde genelde aşıdan sonra sıkıntı diyen tipler oluyo ya skdnskjdkd bizimkiler tam tersi herhalde yarasın bebişe can olsun kan olsunMerhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31deyim 32.haftada gözüküyordu. Bir hafta önden gidiyor. Ama doktor problem olmadığını söyledi. Biraz önden gidebilir böyle. Karma aşıyı oldum çok şükür bir problem yok şuanda vurulurken ağrı ve yanma yaptı onun dışında bebiş kıpır kıpır sevdi aşıyı sanırım
Amin amin canım benimBu bebişler de aşı bağımlısı oldu herhalde genelde aşıdan sonra sıkıntı diyen tipler oluyo ya skdnskjdkd bizimkiler tam tersi herhalde yarasın bebişe can olsun kan olsun
Ben 1 doz tetanozu vuruldum sonra daha arayan soran da olmadi haftam geçti mi fikrim yok jdnxjdnx genel olarak hareketliydi 24 lerden sonra zaten şuanda da kıpır kıpır gece gündüzAmin amin canım benimsen vuruldun mu seninki de mi kıpırdaktı?
Hepimizin bebişleri iyi olsun sağlıklı olsun
Şimdi nasıl oldun kuzum benimKorkuyorum işte hep iç içeyim çocuklarla. Anasınıfı da olunca 6 saat içeride kapalı ortamda ve her etkinlik iç içe. İlla ki bulaşıyor. Ve dünden beri çok kötüyüm bir grip oldum anlatamam kolum kalkmıyor iyi ki bugün okul yokmuş .
Eveet evet benimde öyl. Günde sadece 30dk dinleniyor onun dışında mükemmel hareketler sergiliyorBen 1 doz tetanozu vuruldum sonra daha arayan soran da olmadi haftam geçti mi fikrim yok jdnxjdnx genel olarak hareketliydi 24 lerden sonra zaten şuanda da kıpır kıpır gece gündüz
Senin aşı ney bi de maks vurulma haftası var mı randevuma yetişiyorsa sorayım doktoraEveet evet benimde öyl. Günde sadece 30dk dinleniyor onun dışında mükemmel hareketler sergiliyordönüyor uçan tekme atıyor ayaktayken hareketli yürürken hareketli yatarken hareketli artık uyutmuyor
1doz tetanoz yeterli oluyormu ki. İki yada üç doz vurulman gerekiyor diye biliyor. Şimdi kaç haftalık oldun istersen benim aşıdan ol 1doz tetanozdan sonra vurulabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?