- Konu Sahibi GlamourGaze
Evet baktım ara derslerde 7 yanlış çıkarmış en çok onlara üzüldüm ara dersler tamam artık derken yanlışlarla geliyor.Nasıldı
Kontrol ettiniz mi
Üzülmeyin daha zaman var
Biyeri düzeltiyoruz diğer taraf çöküyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktım ara derslerde 7 yanlış çıkarmış en çok onlara üzüldüm ara dersler tamam artık derken yanlışlarla geliyor.Nasıldı
Kontrol ettiniz mi
Üzülmeyin daha zaman var
Nasipten ötesi yok. Gerçekten çok duyuyorum bu hikayeleri inşallah ordaki çok iyi yapanlardan olurlar çocuklarımızKizimin dersanesinde dun ,mezunlar konusuyor , etkinligi vardi.
280 ler den bir ogrenci, calisip cabalayip 420 almis.
Denemlerde iyi yapan birisi daha dusuk , denemelerde kotu yapan birisi daha yuksek almis.
Bunlar ornek tabi . 500 tam puan alan 2 ogrenci varmis.
200 soru cozuyormus .
Nasıl iyi geliyor buraya yazmak.Endişelenmeyin her ne kadar tatilde çalışmış olsa da ,evdeydiler onun verdiği rehavet olabilir .
Kaldığı yerden devam mecbur .
Benimki de yarın dershane denemesine
Dershane ve okul bize yanlış yaptığı soru benzerlerini kitap yapıp vermiştiYanlış yaptığı soruları ara ara çözdürmeyi düşünüyorum onu zorlayanları unutmaması açısından, ama kontrol sırasında silinmez kalemle doğru cevapları işaretlemiş nasıl yapsam bilemedim temize çekelim diye düşünüyorum ama biraz fazla gibi
Olabilir çok iyi fikirDershane ve okul bize yanlış yaptığı soru benzerlerini kitap yapıp vermişti
Belki öyle bişey yapabilirsiniz
Kesip yapıştırın bir kağıda sonra üzerini daksilleyip fotokobi çekebilirsiniz
Bizimde aynı ben baktım anladım hatamı diyip geri dönmek istemiyor. Anlaşma yaptık her gün o sorulardan 1 2 tane çekip yeniden çözmesini isticem umarım faydalı olurBiz sene başında denelemelerdeki hatalı sorularını fotokopi çekip, çözüp yapistiriyorduk bir deftere .
Ama denemeler artınca çok da kullanışlı olmadı aksattık .Yürütemedik o sistemi .
Denemelerden bak yanlışlarına diyorum ama hemen anladım ben onlardaki hatamı diyor ,üstüne gitmiyorum.
Konular bittikten sonraki denemelerde belki daha kolay uygularız. Böyle çok yığıldı yapamadik
Bunu nisandan sonra bizim Dershane de yapacakmış size fayda sağladı mı ek sanırım ödeme yapıp alacağızDershane ve okul bize yanlış yaptığı soru benzerlerini kitap yapıp vermişti
Belki öyle bişey yapabilirsiniz
Kesip yapıştırın bir kağıda sonra üzerini daksilleyip fotokobi çekebilirsiniz
Okul parayls verdiBunu nisandan sonra bizim Dershane de yapacakmış size fayda sağladı mı ek sanırım ödeme yapıp alacağız
Teşekkür ederim yanıt içinOkul parayls verdi
Dershane ücret istemedi
Kaynak çok olduğunda hepsini çözemedi ama okul ödevlendirme yapıyordu o kitaptan
İllaki faydası olmuştur diye düşünüyorum![]()
Kızlar sinan kuzucu meb örnek sorular çalışma kitaplarını çıkarmış ,çıkarmasıyla tükenmiş ,alacak olanlar takip etsin tekrar stoklara girer herhalde,ben alamadım aranızda alan var mıTeşekkür ederim yanıt için
Saol haber verdihin ivi . Internette tukenmis ama kirtasiyelerde olabilir. Ancak carsamba bakabilirim. Neyse internettente bulunabiliyor sonuctaKızlar sinan kuzucu meb örnek sorular çalışma kitaplarını çıkarmış ,çıkarmasıyla tükenmiş ,alacak olanlar takip etsin tekrar stoklara girer herhalde,ben alamadım aranızda alan var mı
Şimdi sordum yarın tekrar stoğa girecekmişSaol haber verdihin ivi . Internette tukenmis ama kirtasiyelerde olabilir. Ancak carsamba bakabilirim. Neyse internettente bulunabiliyor sonucta
sanirim dersanemizde cozdureceklermis. Carsamba onu da netlestireyim
Rica ederim ne demekSaol haber verdihin ivi . Internette tukenmis ama kirtasiyelerde olabilir. Ancak carsamba bakabilirim. Neyse internettente bulunabiliyor sonucta
sanirim dersanemizde cozdureceklermis. Carsamba onu da netlestireyim
Nerden baktınız kendi sitesinden mi yoksa trendyol falan mı?Bakındım göremedim bir daha bakayım