- Konu Sahibi GlamourGaze
Rica ederimCok teşekkür ederim bakındım ama görmemiştim. Arada bakıp sipariş edelim bakalım, ben indirmiş hazırlamıştım cikti aliriz diye ,gerek kalmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimCok teşekkür ederim bakındım ama görmemiştim. Arada bakıp sipariş edelim bakalım, ben indirmiş hazırlamıştım cikti aliriz diye ,gerek kalmadı.
Bu sitedekiler mi acaba onlar mebinKızlar sinan kuzucu meb örnek sorular çalışma kitaplarını çıkarmış ,çıkarmasıyla tükenmiş ,alacak olanlar takip etsin tekrar stoklara girer herhalde,ben alamadım aranızda alan var mı
Mebin örnek sorularını kitap olarak basmışlarBu sitedekiler mi acaba onlar mebin
Benim kizim da cok bosladi. Busgun dersane de toplantimiz vardi. Cok rahat hic hirslanmiyor dedi.Nabersiniz kızlar,benim kızım çalışmayı tamamen bıraktı,hiç sınava girmeyecekmiş gibi davranıyor,ödevlerini de yapmıyor,dün okuldan öğretmen aramış ,yarın okula gidecek ceza almış 17:00 a kadar ödev yapacakmış ,çok üzgünüm bu gidişle zor kazanır bu sınavı,dün o kadar canım sıkıldı ki oturdum ağladım,ve o kadar ilgileniyorum ki anlatamam,ders çalışırken yanında bile oturuyorum,ne yapacağımı şaşırdım
Bir kaç gün ara verin. Çok yoruldular. Çok bıktılar. Bizimki de bugunki sınavda kötü aldı. Tatil sonrası toparlanamadi. Canınızı da sıkmayın. Herşey olduğuna varır.Nabersiniz kızlar,benim kızım çalışmayı tamamen bıraktı,hiç sınava girmeyecekmiş gibi davranıyor,ödevlerini de yapmıyor,dün okuldan öğretmen aramış ,yarın okula gidecek ceza almış 17:00 a kadar ödev yapacakmış ,çok üzgünüm bu gidişle zor kazanır bu sınavı,dün o kadar canım sıkıldı ki oturdum ağladım,ve o kadar ilgileniyorum ki anlatamam,ders çalışırken yanında bile oturuyorum,ne yapacağımı şaşırdım
Yalnız değilsiniz hem ergenlik hem artık test soru sınav bıkkınlık geldi çocuklara biraz programı rahatlatacak bişi varsa kısa bir zaman öyle mi deneseniz bir günü anne kız kendinize ayırma gibi benim kızım küçük kızlarda ergen psikolojisi bilmiyorım ama oğlum için bizim hafta sonu dershane öncesi sabah okulda denemeler oluyor dershane denemesini de pazartesi okuldan sonra bırakalım demişti kendi okula da girelim dedi çok ağır geldi bu dönem okulu bıraktık herşeyi yapsın hepsine gitsin diye bıkkınlık isteksiz girince denemelerde düşük gelmesi vs moral bozukluğu da oluyor pazar günü ekstra soru çözümü yaptırmıyorum okul ödevleri yapıyor dinleniyor dershane den sonra birde böyle sonuçlara bakacağımNabersiniz kızlar,benim kızım çalışmayı tamamen bıraktı,hiç sınava girmeyecekmiş gibi davranıyor,ödevlerini de yapmıyor,dün okuldan öğretmen aramış ,yarın okula gidecek ceza almış 17:00 a kadar ödev yapacakmış ,çok üzgünüm bu gidişle zor kazanır bu sınavı,dün o kadar canım sıkıldı ki oturdum ağladım,ve o kadar ilgileniyorum ki anlatamam,ders çalışırken yanında bile oturuyorum,ne yapacağımı şaşırdım
Nasıl ilerliyorsunuz. Bizde doğru cevapları bulup farklı bi şık işaretliyoruz o an ki heyecandan yapıyor eve gelince fark ediyorDikkat eksikliğinden kaçırdığı sorular oluyor bizde heyecan değil de ona görüştük biz
Belki dikkat eksikliğidir rehberlikle ilerliyor ona verdiği alıştırmalar var ekran yasağı var psikologla görüştük o Pandemi de çok maruz kaldıkları için yanılsama demişti bizde dikkatsiz okuması iki senedir var lgs olana kadar pek takılmamıştıkNasıl ilerliyorsunuz. Bizde doğru cevapları bulup farklı bi şık işaretliyoruz o an ki heyecandan yapıyor eve gelince fark ediyor(
7. sınıftan sakın çok sıkmayın. 8. sınıfta yarıda çalışmayı bırakabilir. rölantide gidin. 8. sınıfta zaten çok yoğun olacaklar. şimdiden bıktırmayın. benim oğlum 8. sınıf eylül'de çalışmaya başladı. o şekilde kesintisiz devam etti. çok iyi bir okula girdi. yani geç kalmış olmazsınız, çocuk bıkmadan rölantide gitsin. tabii iyi ve disiplinli bir öğrenciyse.Merhaba, Ben de şunu sorayım. LGS 'ye hazırlık amaçlı 7.sinifta nasıl ilerlememizi önerirsiniz. En azından 8.sinifta daha disipline olması açısından vb. 7.sıniftayken şunu yapsanız, şöyle ilerleseniz dediğiniz şeyler var mıdır. Teşekkürler![]()