• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Merhaba arkadaşlar hepimizin lgs yıli hayirli ve kolay olsun kızım hazirlaniyo bu sene bizde okul derslerinde ve sınavlarinda bi sorun yok ama denelerde lgs provasinda zorlaniyo heyecandan ziyade stres olarak cok sıkintı yaşiyo elleri uyuşuyor ayaklari tutmuyo o kadar yani ne yalacagiki şasirdik ogretmenlerinin beklentisi yüksek şükur caliska zekide bi ogrenci ama u sorunu nasil aşicaz bilmiyorum birde duydunuzmu bilmiyorum dr. Mfk urunleri var sinla ve fortuna şurup duydunuz vitamin mineral takvuyeleri kullanan varmi bi fikrinizi almak istedim dikkatimi cekti kendi kizinada kullanmiş alan yada cevresinde kullanan varmi

Nasıl sonuçlar🙈
Cok parlak olmadigi icin soylemedim😌 407 almis. Cok calismiyor. Bizi dinlemiyor.
Bu hafta pazartesiyi hatirlamiyorum.
Sali yilbasi, carsamba tatil, persembe perisan, cuma mubarek gun( bu kismi bir filmden alinti😅) diyerek duzgun soru cozmedi. Bugun dersane arti, deneme . Yoruldum anne.
Ve uzun zamadir boyle.
Ogretmenleri de iste , konular oturunca netler artacak , dersanenin yuksek puan alan ogrencileri de, cok yuksek almiyor demis.
Iyice rahatladi😌
Yahu onlar duzenli soru cozuyordur.

Cok parlak olmadigi icin soylemedim😌 407 almis. Cok calismiyor. Bizi dinlemiyor.
Bu hafta pazartesiyi hatirlamiyorum.
Sali yilbasi, carsamba tatil, persembe perisan, cuma mubarek gun( bu kismi bir filmden alinti😅) diyerek duzgun soru cozmedi. Bugun dersane arti, deneme . Yoruldum anne.
Ve uzun zamadir boyle.
Ogretmenleri de iste , konular oturunca netler artacak , dersanenin yuksek puan alan ogrencileri de, cok yuksek almiyor demis.
Iyice rahatladi😌
Yahu onlar duzenli soru cozuyordur.
Oğluma sordum şimdi 84 galiba doğru sayım öyle hatırlıyorum dedi
Hatta hocaları genelde tödere yakın sonuçlar yapıyor lgs de öğrencilerimiz demişti

Düzenli soru sart konular bitince yığılma da oluyor
Eksikleri kapatarak gitmek lazım
Çok yorucu süreç
Hocaların ağzından çıkan sözler çok önemli ama onlar da işte umutsuzluğa düşmesinler diye öyle konuşuyorlar

Oğluma sordum şimdi 84 galiba doğru sayım öyle hatırlıyorum dedi
Hatta hocaları genelde tödere yakın sonuçlar yapıyor lgs de öğrencilerimiz demişti

Düzenli soru sart konular bitince yığılma da oluyor
Eksikleri kapatarak gitmek lazım
Çok yorucu süreç
Hocaların ağzından çıkan sözler çok önemli ama onlar da işte umutsuzluğa düşmesinler diye öyle konuşuyorlar
Yani kizimda ki oyle boyle rahatlik degil. Ilk denemesinde 491 almisti. Fen turkce mat hepsi fulldu
Okulda öğretmenleri ders ders deneme yapiyor.
Turkce ve feni hep iyi
Mat de normalde iyiydi. Gittikce dustu dustu.
Yanlışları sormuyor. Ders tekrari yapmiyor.
Hala gec degil ,her sey cabasina bagli.
Aci dersanesinde kizim. Genelde sorularinin zor oldugunu ogretmenler kendileri soyluyor
Hep diyorum , ben planli calismasini gorsem, cabasini, gerisini onemsemeyecegim . Elinden geleni yaptin derim.

Deneme kulübü kendi dershanesindeki sıralamayı atti ama ,kendi sitesinde Türkiye, il ,ilçe sıralaması 0 0 0 gözüküyor bende .
Bölüm bölüm yukluyorlarsa daha gelmedi demek ki .
Somestr eksik kapatmak için büyük fırsat. Birsey ler deneyeceğiz bakalim .Özel ders araştırıyorum matematik ve fen takviyesi alsa fena olmayacak sanki .

Yani kizimda ki oyle boyle rahatlik degil. Ilk denemesinde 491 almisti. Fen turkce mat hepsi fulldu
Okulda öğretmenleri ders ders deneme yapiyor.
Turkce ve feni hep iyi
Mat de normalde iyiydi. Gittikce dustu dustu.
Yanlışları sormuyor. Ders tekrari yapmiyor.
Hala gec degil ,her sey cabasina bagli.
Aci dersanesinde kizim. Genelde sorularinin zor oldugunu ogretmenler kendileri soyluyor
Hep diyorum , ben planli calismasini gorsem, cabasini, gerisini onemsemeyecegim . Elinden geleni yaptin derim.
Kızınızın ilk denemesi çok yüksekti hatırlıyorum

Yanlışların üzerine gitmek şart haklısınız
Benim oğlum arkadaşları ile de o yanlışları konuşurlardı

Hırslı bir kaç arkadaş işe yarıyor bu konuda
Çok kırıcı ve yüz göz olmadan ağırlığı koymak gerekiyor

15 tatilin bir haftası istediği gibi geçsin sonra bahane kabul etmeyeceğim diye teklif edebilirsiniz

Ben oğlumu çok sıktığımı düşünüyorum pişman oluyorum aklıma geldikçe
Ortasını bulmak lazım
Çok fazla olmasına da gerek yok

Deneme kulübü kendi dershanesindeki sıralamayı atti ama ,kendi sitesinde Türkiye, il ,ilçe sıralaması 0 0 0 gözüküyor bende .
Bölüm bölüm yukluyorlarsa daha gelmedi demek ki .
Somestr eksik kapatmak için büyük fırsat. Birsey ler deneyeceğiz bakalim .Özel ders araştırıyorum matematik ve fen takviyesi alsa fena olmayacak sanki .
Biz de gozukuyor siralama.
Somestr buyuk firsat ,bence iyi zaman da vsr onlerinde. Ama beni dinlemiyor kizim. 😌
Ogretmeni ile bir daha konusacagim.
Komple salmis degil, kızımın hakkini yemeyeyim ama vaktinin cogunu bos geciriyor.
Ben de mat dusunurum belki .ikinci donem.

Kötü değil son denemeleri ama istedigi nokta da değil.Ben de sıkmak istemiyorum bazen kendiliğinden güzel çalışıyor bazen de benim hadi denem gerekiyor .
S sarahconnor sizin oğlunuz nasil ?Alıştı mi ?Biz de bi o bölümlere atlasak keske ,kolaylıkla
Hepimiz maalesef hadi hadi dedik🤷‍♀️

Son zamanlar istedikleri puanlara yetişmiş oluyorlar ama hep bir eksik varmış gibi de geliyor😔

Oğlum alıştı çok şükür okulunu çok seviyor
Güzel arkadaşları var
Can sıkıcı bir kaç öğretmen var ama o da tuzu biberi ☺️

İnsallah sizin de çocuğunuz seneye istediğiniz okulu kazanmış rahatlamış olacaksınız

Kızınızın ilk denemesi çok yüksekti hatırlıyorum

Yanlışların üzerine gitmek şart haklısınız
Benim oğlum arkadaşları ile de o yanlışları konuşurlardı

Hırslı bir kaç arkadaş işe yarıyor bu konuda
Çok kırıcı ve yüz göz olmadan ağırlığı koymak gerekiyor

15 tatilin bir haftası istediği gibi geçsin sonra bahane kabul etmeyeceğim diye teklif edebilirsiniz

Ben oğlumu çok sıktığımı düşünüyorum pişman oluyorum aklıma geldikçe
Ortasını bulmak lazım
Çok fazla olmasına da gerek yok
Kizimin sinif arkadasinin anne ve babasi doktor.Ailesi bayagi ilgili.Ders konusunda , calistiriyorlar falan.
Notlari sinifta hep yakin. 1.2 ler
Ayni dersanedeler. Yine ayni siniftaydilar.
yakindi denemeleri de. Kizim sonra saldi birden.
Hic hirslanmiyor🙈
Ben sıksamda beni dinlemiyor.
Yani komple bos vermis degil ama duzen yok. Yanlislarinin uzerine bence dusmuyor.
O arkadasi cagiriyor dersaneye gidelim. O her seyi soruyormus. Hem okulda hem dersanede.
Benim kizim sormuyor😏

Hepimiz maalesef hadi hadi dedik🤷‍♀️

Son zamanlar istedikleri puanlara yetişmiş oluyorlar ama hep bir eksik varmış gibi de geliyor😔

Oğlum alıştı çok şükür okulunu çok seviyor
Güzel arkadaşları var
Can sıkıcı bir kaç öğretmen var ama o da tuzu biberi ☺️

İnsallah sizin de çocuğunuz seneye istediğiniz okulu kazanmış rahatlamış olacaksınız
Simdi bir okula daha baktim beylikduzunde. B plani . Okul mezunlarinindan 700 kusur yapan olmus😊
Cabalayan sonra da yapabilir🤭
Insallah iyi bolumlere yerlestiklerini de budan paylasiriz.

Kizimin sinif arkadasinin anne ve babasi doktor.Ailesi bayagi ilgili.Ders konusunda , calistiriyorlar falan.
Hic hirslanmiyor🙈
Yani komple bos vermis degil ama duzen yok. Yanlislarinin uzerine bence dusmuyor.
O arkadasi cagiriyor dersaneye gidelim. O her seyi soruyormus. Hem okulda hem dersanede.
Benim kizim sormuyor😏
Haklısınız tek anne baba çabasıyla olmuyor çocuğun da istemesi lazım

Sonuçta üzülüp sevinecek olanlar da onlar aslında
Benim oğlumun çoğu arkadaşı çok pişman oldu lgs sonrası
Ama çocuklar küçük işte ne kadar bilseler de ders çalışmak zor ve yorucu olan

Simdi bir okula daha baktim beylikduzunde. B plani . Okul mezunlarinindan 700 kusur yapan olmus😊
Cabalayan sonra da yapabilir🤭
Insallah iyi bolumlere yerlestiklerini de budan paylasiriz.
Yaşar Acar ve Münir Alkan baya iyi
Doğan cüceloğlu da iyi diye duydum
Hacı şöhret demiröz var onu da iyi duydum

Hic hirslanmiyor🙈
Benim kizim sormuyor😏
Aslında iş sadece çocukta bitiyor. İnternetin olduğu her yerde ne özel ders ne de dershane gerekir. Azmeden çocuğa internette yeteri kadar kaynak var. Çözemediği soruları çözecek sistem var. Benim oğlumda hadi hadi diye ders çalışıyor. Sabah dershanede deneme sınavı var. Sabah erken kalkmış yatağında telefona bakıyor. Sabah madem erken kalktın azıcık ders çalış yok. Telefona bakana kadar yatıp uyusa en azından dinç girer sınava. Sabah sabah kavga çıktı.

Benim oğlum da sabah kalkti denemeye gitti .Bazen çok üzülüyorum evde yatıp oturmak varken hadi okul ,hadi deneme ,hadi dershane ama başka bir yolu da yok sanki .
Ogleden sonra da dershanesi vat, Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah hepsinin ,hic kolay değil bu yaşta bu tempo

Back
X