2025 LGS Anneleri

Merhaba ,etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor, konular arttı, cocuklar yoruldu ,benim oglumunda düştü ,Sinan kuzucu dan sonra bariz bi dusme oldu 2 denemesinde .
Zafere giden yol zorluklarla doludur diyorum.ben elbet düşecek ki tekrar çalışsınlar. Böyle olunca da bi motivasyon düşüklüğü oluyor ,boşuna mı çalışıyorum diyor .
Oyle 3 4 ayda halledilse herkes yapar oğlum. Düşünce yılmayıp, kalkıp devam eden kazanacak diyorum .
Gerçekten de öyle düşünüyorum, bu düşüşleri yöneten, yilmayip devam eden kazanacak bunlar yoldaki engeller .
Motive edin belki bi iki gün tamam mola yap diyebilirsiniz .
Ama çok zor çok, sonu güzel olur ,zordu ama değdi diyebiliriz .Kolaylıklar hepimize

Merhaba ,etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor, konular arttı, cocuklar yoruldu ,benim oglumunda düştü ,Sinan kuzucu dan sonra bariz bi dusme oldu 2 denemesinde .
Zafere giden yol zorluklarla doludur diyorum.ben elbet düşecek ki tekrar çalışsınlar. Böyle olunca da bi motivasyon düşüklüğü oluyor ,boşuna mı çalışıyorum diyor .
Oyle 3 4 ayda halledilse herkes yapar oğlum. Düşünce yılmayıp, kalkıp devam eden kazanacak diyorum .
Gerçekten de öyle düşünüyorum, bu düşüşleri yöneten, yilmayip devam eden kazanacak bunlar yoldaki engeller .
Motive edin belki bi iki gün tamam mola yap diyebilirsiniz .
Ama çok zor çok, sonu güzel olur ,zordu ama değdi diyebiliriz daha çok çalış
Daha çok çalışması gerektiğini düşünüyor ama sanki karşılık yok gibide hissediyor önümüzde 6 ay var çok iyi olacak diyorum ama düzeldiğini görse belki daha bi severek çalışacak :KK43:(

Bizim de dustu son denemesi. Bu hafta bor de kendince tatil yapti😅 zorlasam farketmeyecegi icin sadece uyari yapiyorum.
Ben okulda calisiyorum diyor.
Plansiz gidiyor boyle.
Planli olsaydi eminim , cok daha iyi olacakti.

Kizlar istanbul Beylikduzu Acar Fen Lisesine giden tanigidiniz var mi? Sizler de okullara bakiyorsunuzdur.
Gecen sene tasinabilseydim sehir disi istiyordum.
Simdi Beylikduzu tarafina tasinmayi dusunuyorum

Duydum Yaşar Acar ı ama okuyan birini bilmiyorum .
Daha oralara gelemedik biz ama uzak yere pek gönlüm yok .Tabi sayılı iyi okullar olur orası ayrı, gerekirse taşırım evi.

Geçse şu zamanda böyle tercih zamanlarına gelsek ,şu okul nasıl, ulaşımı böyle kadrosu söyle diye soralım birbirimize ,oralar daha heyecanlı sanki

Günaydın bizde de düştü maalesef ama dikkat vermemesi cepte denilecek derslerden kaçırdıkları sorular din inkılap ile denemeyi batırmış geçmiş
okul hocamız şimdi zorlamayın çok iyi başlayan çocuklar ikinci dönem sıkılıyor verim alamıyorum diye bırakma psikolojisine giriyor dedi sömestr de tekrar bir küllerinden doğma konuşması 😂😂yapmak gerekecek çocuklara da zor birden böyle düştüler hengâmeye okul ödevleri dersleri bir yandan birde
YouTube üzerinden birkaç kanal tavsiyesi aldım
Bizde ki gibi sorun varsa cepte denilen derslerde
Cebrail hocayı dinlettim fazla irdelediği için oturtamamıştı mantığına da hocanın anlamı oturdu diyor
Neslihan çopur Türkçe genel tekrarı yapıyoruz
Mat çopur hoca
Derslik fen bunlar şimdilik beğendi sıkılıyorum demedi videolar da

Günaydın arkadaşlar , gruba artığım ilk mesajım olacak,Allah’ım inşallah bütün alın teri döküp emek harcayan yavrularımızı yolun sonunda başarıyla mükâfatlandırır 🙏,Bu süreçte gerçekten annelerin de çocuklar kadar konuşup stres atmaya ihtiyacı varmış süreci yaşayarak öğreniyoruz. Oğlumun ilk denemeleri çalışmasıyla orantısız çok düşük geliyordu . Sınıf öğretmeni ile görüştüğümde asıl performans denemeleri şubat gibi belli olacak moralinizi bozmayın şimdilik demişti ,biraz toparlamaya başladık derken şimdide birçoğunuzun bahsettiği gibi fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunu görebiliyorum .Allah’ım hepsine güç kuvvet versin ,en azından 2. okul sınavları da hayırlısıyla biterse biraz rahatlarlar inşallah okul sınavları da ayrı bir stres…

Soran arkadaşlar olmuş ,Fen Acar Lisesi muhit olarak güzel bir yerde , o civarda oturduğumuz için biliyorum,inşallah kazanırsa ben de oraya yollamayı çok isterim.
Dershane haricinde matematik dersi için Serkan hocanın kamplarına katılıyoruz ve meb sorularına ağırlık vermeye çalışıyoruz ama Türkçe dersinden sıkıntılarımız var onu nasıl aşacağız bilmiyorum, vakit buldukça Neslihan Çopur un videolarını izliyordu ama genel tekrara hiç bakmamıştım ,onu da araştıracağım 🙏

Günaydın arkadaşlar , gruba artığım ilk mesajım olacak,Allah’ım inşallah bütün alın teri döküp emek harcayan yavrularımızı yolun sonunda başarıyla mükâfatlandırır 🙏,Bu süreçte gerçekten annelerin de çocuklar kadar konuşup stres atmaya ihtiyacı varmış süreci yaşayarak öğreniyoruz. Oğlumun ilk denemeleri çalışmasıyla orantısız çok düşük geliyordu . Sınıf öğretmeni ile görüştüğümde asıl performans denemeleri şubat gibi belli olacak moralinizi bozmayın şimdilik demişti ,biraz toparlamaya başladık derken şimdide birçoğunuzun bahsettiği gibi fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunu görebiliyorum .Allah’ım hepsine güç kuvvet versin ,en azından 2. okul sınavları da hayırlısıyla biterse biraz rahatlarlar inşallah okul sınavları da ayrı bir stres…

Maalesef bizimde durum kötü. Çocuk sabahtan aksam 5 e kadar okulda. Cumartesi yarım gün okulda. Pazarda dershanenin deneme kulübüne gidiyor. Matematik fen ve Türkçe'den ders alıyor. Akşamları da 2_3 saat çalışıyor. Ama sonuç koca bir sıfır. Emekler boşa gidiyor. Çocuk çok bıktı. Daha 6 ay var.

Emek boşa gitmez annesi ,çalışıyorsa mutlaka görecek insallah faydasını.

Siz moralinizi bozmayın ki o da inanabilsin yapacağına. Çok üzülüyorum bu çocuklara, bizim de okul 16.30 da bitiyor bir de hafta sonu dershane .

Belki bi yöntem değişikliği yapabilirsiniz kısa molalarla çalışma, belki sabah yarım saat erken kalkıp bi kısmını oyle halletmesi. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah, güzel kapılar açsın yavrularımıza, emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin .

Daha kolay denemeler alıp evde çözse belki de ozguveni yerine gelir daha hırslanır.
Ben oğlan dağılmaya başladığı zaman hemen kolay kaynak veriyorum bugun bunu çöz diye 🙂
Doğruları görünce yapıyorum güveni yaşasın.

Dershane ve okul kabaca bir program veriyor ama içeriği ben oluşturuyorum, kac soru cozecekse birlikte seçiyoruz guya ama ben yönlendiriyorum. Kontrolünü birlikte yapıyoruz.
Bu da beni çok yoruyor diğer oğlum da 1.sinif ,akşam işler bitince kafamı kaldıracak halim kalmıyor.

Bütün arkadaşlarım sitem ediyor gelmiyorsun görüşmelere diye ,burda biraz yazıp okuyunca iyi hissediyorum kendimi .
20 yıllık öğretmenim en zor senem bu sene ,geçti ne güzel sonuçlandı demek nasip olsun inşallah

Ben de ücretli öğretmenlik yapıyordum bu yıl belki faydam olur diye görev almamayı tercih ettim,ayrıca 4 ve 2.sınıf öğrencisi olan çocuklarım var evde ses olmaması için harcadığımız çabayı anlatamam , inşallah sizinde dediğiniz gibi dualarımız ve güzel dileklerimiz çocuklarımız için kabul olur 🙏

Emek boşa gitmez annesi ,çalışıyorsa mutlaka görecek insallah faydasını.

Siz moralinizi bozmayın ki o da inanabilsin yapacağına. Çok üzülüyorum bu çocuklara, bizim de okul 16.30 da bitiyor bir de hafta sonu dershane .

Belki bi yöntem değişikliği yapabilirsiniz kısa molalarla çalışma, belki sabah yarım saat erken kalkıp bi kısmını oyle halletmesi. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah, güzel kapılar açsın yavrularımıza, emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin .

Daha kolay denemeler alıp evde çözse belki de ozguveni yerine gelir daha hırslanır.
Ben oğlan dağılmaya başladığı zaman hemen kolay kaynak veriyorum bugun bunu çöz diye 🙂
Doğruları görünce yapıyorum güveni yaşasın.
Bilemiyorum. İnanın çocuğun morali bozulmasın diye aldığı kötü sonuçları konuşmuyoruz yanında. Elimden geldiğince gaza getiriyorum..Bu hafta sınavdan daha iyi alırsın, hadi oğlum az kaldı, hadi oğlum diye diye. Vallahi bitse de kurtulsam moduna girdim. Kızımda bu kadar zorlanmistim. Erkekler daha zormuş. Ergenlikte ayrı bir sıkıntı erkeklerde. Hırçınlık çok.

X