• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Kolaylıklar diliyorum ,umarım başarılı sonuçları da yazarsınız A Alyasena
Ben günlük olarak programını kendim yapıyorum 🙂
Dershane ödevlerine ek kendim veriyorum genelde o şekilde.
Yarin sabah Ozdebir
Pazar günü de Töder sınavına girecek bu hafta .
Biraz düşüş yaşamıştı son sınavlarda bakalim bunlar nasıl olacak ?
Maşallah 🧿 daim olsun programınız tabi ki yazarım töder bizde yok sanırım yarın Özdebir olacak sanırım okulda dershane de Özdebir yapacak muhtemelen birine
bizim ki belli olur biraz okula göre çok zor kurs ve koç a göre 5/3 seviyesin de en son elfi yapıldı uzun süre sonra o sonuca hasret kalmıştık 🙈😅 ister istemez moraller iniyor yanlış ne yapıyoruz diye 8 yanlışı oldu 1 din 3 sosyal 2 İngilizce her zaman cebte idi İngilizce sosyal 3 de mat eksik geldi

Biz de yaparız ama çocukla çok yüz göz oluyoruz okul kurs hepimizin inş şu yol güzel geçer
Kesinlikle program yapıyordum ama uyulmuyor sonrası çatışma ama bu şekilde koçla seviyeli görüştüğü için ne dese yapmak zorunda kalıyor

Nasılsıniz lgs anneleri ?Nasıl geçmiş Töder ler Ozdebirler ?
Oğlum zordu dedi Töder daha zordu ama ben Özdebirden daha düşük alirim dedi 🤐
Umarım sizlerde haberler güzeldir .
Ben de gerildim deneme aciklanana kadar bile böyle belirsizlikle beklerken ,gerçek sinav sonucu beklerken nasil olacağız acaba ?

Ben de gerildim deneme aciklanana kadar bile böyle belirsizlikle beklerken ,gerçek sinav sonucu beklerken nasil olacağız acaba ?
Özdebir de mat zordu dedi oğlum bende bu kez bekliyorum töderin soruları bulursam evde yaptırayım

IMG_7638.jpeg

Sadece meb kitaplarına mı odaklanın demiş 😅 başka materyal geldi mi Yusuf Tekin Türkiye Gazetesine yaptığı açıklama kaynak ne kadar doğru bakamadım

Özdebir matematik felaket bizde. Diğerleri iyi. Oğlum töder daha zor dedi. Toderi düşünemiyorum artık. Matematik eksiye inmese bari. Özdebir matematikten sonra todere bakamayiz galiba.

Meb in daha önce okullara dağıttığı örnek sorular olan bi kitap var ,daha doğrusu ders ders soru bankasi ,gerçekten güzel sorular var .
2 senedir verilmiyormus okullara .
Ama eba da var ben Türkçe Fen ve matematik indirdim .Konular bitince 2.donem cikti aldırıp coz diyeceğim bakalim .
Cikti alınması da kaynak kitaptan çok pahalıya denk geliyor .
Nisan ayında falan sadece onlardan çözer diye planlama yaptık ama bakalım.

Cevap anahtarları da geldi söylediği kadar batık değil ama harika da değil.
Somestr de iyice tekrar yapmak lazım, soru odev kurs sinav derken tekrara da hiç zaman kalmıyor.
Önümüzdeki hafta bi dershaneyle görüşüp planlama isteyeceğim. Sadece soru çözmek yetmiyor belli ki .

Bizim dersanede sinan kuzucudan sonra deneme yapmadı 1 hafta, geçtiğimiz pazar hiper zeka denemesi oldular bakalım sonuçları nasıl gelecek.
biraz iyi sonuçlar olunca çocuklarda ders çalışma isteği geliyor.
Bu haftada yazılı haftası ve okul inanılmaz zor yazılı hazırlıyor. Benim anlamadığım bu çocuklara neden bu denli zor yazılı hazırlanır ki zaten sürekli soru çözüyorlar bi yükleri var sırtlarında bide bunun yanında yazılı :((

Toder açıklanmış. Bizimki batık durumda. 400 anca almış maalesef. Şu 5 buçuk ay hayırlısıyla bir bitseydi.

Kolaylıklar diliyorum ,umarım başarılı sonuçları da yazarsınız A Alyasena
Ben günlük olarak programını kendim yapıyorum 🙂
Dershane ödevlerine ek kendim veriyorum genelde o şekilde.
Yarin sabah Ozdebir
Pazar günü de Töder sınavına girecek bu hafta .
Biraz düşüş yaşamıştı son sınavlarda bakalim bunlar nasıl olacak ?
Ay benim kizim ,benim planlari hic dinlemiyor. O eski halinden eser yok simdi🤭
Masallah oglunuza🧿
Bazen gaza geliyor, sonra tekrar eski moduna donuyor. Ogretmeni de saolsun, bizim yuksek puan ogrenciler ,bu zamanlarda soyle az aliyorlardi deyip, rahatlatiyor😬
Hafta sonu ayni sinavlara bizimki de girdi.
Ozdebir 447 kusur yapmis😏

Töder sonucuna nerden baktınız gelmedi bize sonic deneme kulübünden?Kendi sitesinde mi açıklandı acaba bi bakinayim

Deneme kulübünde girmişti, sitesinden sorgulattim deneme kulübünün adı da çıkmıyor 🙂Bu hafta kulüp atar heralde ,sıralamaları değişiyor Türkiye geneli kağıtlar okunduķca.
Özdebir e de okulda girmişti onda da ses yok .
Bizim fena değil sonuçlar, hedefine yetmez ama ,Sinan Kuzucu kadar da moral bozucu degil

Merhaba arkadaşlar özel ders aldiranlar vardi galiba aramızda, hangi ders saati kaç lira bilginiz var mı?
Acaba somestr de bi denesek mi diye düşündüm emin değilim daha,acaba soru çözümü falan yapsa nasil olur diye düşündüm.
Herhangi bir öğretmenle görüşmeden sizlere sorayım dedim bir bilginiz var mı?

Back
X