2025 LGS Anneleri

Sorvagen smart içiyor benim oğlan. Dikkat için bence pek yararlı değil çünkü dikkati gene dağınık gene dağınık. Ancak vitamin olduğu için bağışıklığını sağlıyor. Kolay hastalanmiyor. Dikkat için piyasadaki ilaçların ise yarayacagini sanmiyorum. Dikkat olayı biraz farklı. Odaklanma problemini çözmek gerekiyor. Onun için de psikologa başlayacağız umarım işe yarar.

Sorvagen smart içiyor benim oğlan. Dikkat için bence pek yararlı değil çünkü dikkati gene dağınık gene dağınık. Ancak vitamin olduğu için bağışıklığını sağlıyor. Kolay hastalanmiyor. Dikkat için piyasadaki ilaçların ise yarayacagini sanmiyorum. Dikkat olayı biraz farklı. Odaklanma problemini çözmek gerekiyor. Onun için de psikologa başlayacağız umarım işe yarar.
Yorumlar yalan mi yani😊😊
Ben de sorvagen almayi dusunuyordum. Ictah acici olmasin diye bunu tavsiye ettiler

Bugün eczacı onu tavsiye etti iyi ki almamışım. Piskoloğu bende düşünüyorum biraz daha gözlemlicem çok stres yapıyor sınavlarda ve hep unutulan işlemler oluyor destek almak iyi olacaktır diye düşünüyorum

Yorumlar yalan mi yani😊😊
Ben de sorvagen almayi dusunuyordum. Ictah acici olmasin diye bunu tavsiye ettiler
Bence x markası ya da y markası değil olay. Sınav senesinde çocukların dikkat problemi sadece vitamin hapiyla çözülecek bir şey değil. Kimi stresten kimi yorgunluktan kimi uykusuzluktan kimi az çalışmaktan sınavda dikkatsizlik yapar. Ben kolay hastalanmasin sağlıklı olsun diye bu takviye edici gıdaları veriyorum. Yani tek başına bir hapın dikkat için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Dikkati için bir takviye kullanmıyoruz.Ekim ayında vitamin değerlerine baktırdım, normal araliklardaydi. Ekstra kilo almasın diye d vitamini haric bi takviye vermiyorum .
Beslenmesine dikkat etmeye uğraşıyorum ama onda da pek başarılı değilim. Telefon ,tablet ,paketli gıdadan uzaklaşsa bir yol aliriz gibi geliyor ama özellikle paketli gıda, abur cuburu engelleyemiyoruz.
Bu ara denemeler dalgalanıyor, yoruldu ,motivasyonu düşüşte ama motive etmeye uğraşıyorum. En ufak başarısızlıkta da bana patlıyor ne hikmetse .
Mümkün olduğunca alttan almaya çalışıyorum böyle böyle düşe kalka bu seneyi bi dogrultsaydik rahat edeceğiz inşallah.

Dikkati için bir takviye kullanmıyoruz.Ekim ayında vitamin değerlerine baktırdım, normal araliklardaydi. Ekstra kilo almasın diye d vitamini haric bi takviye vermiyorum .
Beslenmesine dikkat etmeye uğraşıyorum ama onda da pek başarılı değilim. Telefon ,tablet ,paketli gıdadan uzaklaşsa bir yol aliriz gibi geliyor ama özellikle paketli gıda, abur cuburu engelleyemiyoruz.
Bu ara denemeler dalgalanıyor, yoruldu ,motivasyonu düşüşte ama motive etmeye uğraşıyorum. En ufak başarısızlıkta da bana patlıyor ne hikmetse .
Mümkün olduğunca alttan almaya çalışıyorum böyle böyle düşe kalka bu seneyi bi dogrultsaydik rahat edeceğiz inşallah.
Telefon tablet bence de cok onemli. Bazen aliyorum vermiyorum . Sonra kavga. Kendi sinirini koyamiyor. Bana koydurmuyor.
Yarin yine bir tartisma beni bekler

Sinan kuzucu denemesine girenler burda mı😀 sanırım türkiye geneli bu gün girildi nasıldı çocukları zorlamışmı oğlum feni çok zordu diyor gecende matematik fen zor demişti.

Sanırım çok öğrencinin öyle oldukça zor denemeler yapıyor bu yüzden bi önce kuzucu denemesiyle kıyaslıyacağım sonuçlar gelince :)

İlk Sinan Kuzucu da çok iyi yapmıştı oğlum .
Bugun 2.ye girdi matematik iyiydi Türkçe fena değildi. Fen ve inkılap zordu asla İlki kadar iyi gelmez dedi ,morali bozuktu, din den bile yanlışım çıkabilir dedi .
Biz de bekliyoruz bakalım cevap anahtarını

Sinan kuzucu denemesine girenler burda mı😀 sanırım türkiye geneli bu gün girildi nasıldı çocukları zorlamışmı oğlum feni çok zordu diyor gecende matematik fen zor demişti.
Benim oğlumda fen zordu dedi. Fenden 3 boş bırakmış. Genelde Fen 18-19 doğru olurdu.

Cevap anahtarı gelmiş 🤐
Kuzucu yayınlamamis ama deneme kulübünden atmışlar
Fen batmış, İnkılap da batmış dediği gibi dinden de var yanlisi 🙂
Türkçe ve Matematik yine iyi diğerlerine göre
Bos bırakma huyu da yok bari boş bıraksa doğruları etkilemezdi.
Eski puanıyla arasında 20 puan fark var nerdeyse .
Bizim ikincisi daha kötü maalesef

İlk Sinan Kuzucu da çok iyi yapmıştı oğlum .
Bugun 2.ye girdi matematik iyiydi Türkçe fena değildi. Fen ve inkılap zordu asla İlki kadar iyi gelmez dedi ,morali bozuktu, din den bile yanlışım çıkabilir dedi .
Biz de bekliyoruz bakalım cevap anahtarını
İlki kaç puandi. Sinan kuzucu denemelerini MEB in yılları dikkate alarak hazirlayacagini söylemişti. Bir önceki deneme 2021 yılı paraleliydi. Matematiğin en zor olduğu yıl. Bu deneme ise 2022 formatında hazırlanmış.

Cevap anahtarı gelmiş 🤐
Kuzucu yayınlamamis ama deneme kulübünden atmışlar
Fen batmış, İnkılap da batmış dediği gibi dinden de var yanlisi 🙂
Türkçe ve Matematik yine iyi diğerlerine göre
Bos bırakma huyu da yok bari boş bıraksa doğruları etkilemezdi.
Eski puanıyla arasında 20 puan fark var nerdeyse .
Bizim ikincisi daha kötü maalesef
İlki kaç puandi. Bizim ilk sınavımız o kadar düşüktü ki. 360 gibi. En berbat denemesiydi. Bende iki sınavı kiyaslayacagim. Bakalım fark ne olacak.

Şİmdi baktık çok kötü sonuçları moralimiz çok bozuldu açıkçası lgs bu zorluktaysa napıcaz bilmiyorum :KK43:(

X