2025 LGS Anneleri

Dersane ogretmeni de kizima diyormus. Lgs 1. Cisi bu denemeden su kadar almisti. Soyle boyle , saolsun daha cok rahatlatiyor😅

Yani tabi ki,onlar da inislicikislidir.

Zaten beni yoran, oturup planli calismamasi , biz de eksiklerine yardimci olalim.
Sonra digecegim elinden geleni yaptin

Dersane ogretmeni de kizima diyormus. Lgs 1. Cisi bu denemeden su kadar almisti. Soyle boyle , saolsun daha cok rahatlatiyor😅

Yani tabi ki,onlar da inislicikislidir.

Zaten beni yoran, oturup planli calismamasi , biz de eksiklerine yardimci olalim.
Sonra digecegim elinden geleni yaptin
Evet maalesef plan yok. Yanlislarina dönme yok. Eksik kapatma yok. Ergenler o kadar zor ki böyle yap diyince sen nereden biliyorsun yapmayacağım diyor. Ergenler ayrı dert erkek ergenler X2 sıkıntı. Özel ders aldırmıyorum. Dersin bir işe yaradığı yok sırf hocayı dinlesin ödev yapmazsa hocaya mahcup olsun diye. Valla maddi manevi yoruldum.

Çoğu 1. zaten 460-480 lerde başlıyor. Onların 500 e çekmesi kolay.En kötü sınavda 450 yapıyorlardı. Bizim durum o kadar iyi değil. Biz kendi içimizde her seferinde bir oncekinden bir tık iyi olsun diye motivasyon sağlamaya çalışıyoruz. Şükür Türkçe ve fen başa göre düzeldi ama matematik başlangictab14_15 doğruydu 10 doğruya düştü.

Genel olarak nasıl bir yayın. Bizimki palmeye girdi beğenmedi yayını. Çocukları sınava sokuyoruz ama iyi yayınlara sokmak gerekiyor galiba.
Cok zormuş, zaten girmeden de zor deneme diye girdi.
Sinan kuzucu ve Okyanus Master da zor denemelerdi ,ama bunun sonucu ondan daha kötü geldi .Bilemedim kendi mi yoruldu yoksa gerçekten hepsinden zor muydu.

Cok zormuş, zaten girmeden de zor deneme diye girdi.
Sinan kuzucu ve Okyanus Master da zor denemelerdi ,ama bunun sonucu ondan daha kötü geldi .Bilemedim kendi mi yoruldu yoksa gerçekten hepsinden zor muydu.
Bizimki de öyle dedi. Sinan kuzucudan daha kötü sonuç. En iyi dersi fendir. Onu da 20 dakikada bitirir. 18-19 doğru yapar. Bu sefer feni 30 dakika da anca bitirdim dedi. 18 doğru. Ama bu sefer matematiğe fazla zaman ayiramadi. Türkçe de çok zordu dedi. Türkçe yüzünden din ve inklap yapamadım dedi. Bilemiyorum ki moral bozmaktan başka işe yaramıyor bu denemeler

Evet maalesef plan yok. Yanlislarina dönme yok. Eksik kapatma yok. Ergenler o kadar zor ki böyle yap diyince sen nereden biliyorsun yapmayacağım diyor. Ergenler ayrı dert erkek ergenler X2 sıkıntı. Özel ders aldırmıyorum. Dersin bir işe yaradığı yok sırf hocayı dinlesin ödev yapmazsa hocaya mahcup olsun diye. Valla maddi manevi yoruldum.
Zor gercekten. Ben ilkokuldan beri sinava yonelik hazirliyorum. Tam da son iki sene performans dustu. Ben de cok yoruldum. Dinlese gam yemicem

Ben de oradaki sıralamaya göre bir yuzdelik dilim hesaplayıp ona göre bakıyorum, yoksa içinden çikılmiyor.
Baktim biraz örnek sorulara sözel bölüm sinav sorularından çok çok kolay .
Sayısal da yapılmayacak gibi değil bence .
Ama tabi sinav insallah kolay olmaz yoksa yıkılacaklar

Bizimki de öyle dedi. Sinan kuzucudan daha kötü sonuç. En iyi dersi fendir. Onu da 20 dakikada bitirir. 18-19 doğru yapar. Bu sefer feni 30 dakika da anca bitirdim dedi. 18 doğru. Ama bu sefer matematiğe fazla zaman ayiramadi. Türkçe de çok zordu dedi. Türkçe yüzünden din ve inklap yapamadım dedi. Bilemiyorum ki moral bozmaktan başka işe yaramıyor bu denemeler
Denemelerin faydasi vardir olmaz mi? En azindan soru cozuyorlar😊 yanlislarini ogrenmeye odaklansalar super olacak.

Ben de oradaki sıralamaya göre bir yuzdelik dilim hesaplayıp ona göre bakıyorum, yoksa içinden çikılmiyor.
Baktim biraz örnek sorulara sözel bölüm sinav sorularından çok çok kolay .
Sayısal da yapılmayacak gibi değil bence .
Ama tabi sinav insallah kolay olmaz yoksa yıkılacaklar
Hayirlisi olsun umarim ay cok heyecanliyim.
Lise icin bor sinava keske bu kadar anlam yuklenmese, gum liselerde nitelikli egirtim verilse.

Oğlum çözdü gördüğü konuları,
Fenden 1 tane yanlış yaptı 🫥
Matematikten zaten 4 soru yaptı onlar da doğruydu. Galiba 1 tane de Türkçe de yanlış yaptı.
Sözel in hepsini çözdü, sayısalcı öğrendikleri yere kadar
Denemedekilerden daha kolaydi dedi .
Bence sözel bölüm denemelerden ve onceki yıllardan daha kolaydı.
Sayısal i da tam bilemedim ama denklem sorusu falan kolaydı.
Sizlerin nasildi ?

Gecen yıldan cocugu sınava giren arkadaşlara sordum ,nasildi bu zamanlar sorular fikir verir mi diye .
Örnek sorular kolaydı kolay yaptılar ama sınavda zorlandı dediler .
Qma oğluma iyi geldi denemelerden daha kolay böyle olursa iyi yaparım dedi ,tatilden sonra bi motivasyon oldu .

X