B betullp Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2025 7 0 1 23 Dün 03:21 Konu Sahibi Konu Sahibi bir0zlem #61 semis54 .!.: Anladim canim benim su bir haftadir kasiklarim cok agriyor batiyor gibi oluyor klomenden dolayi sanirim Genişletmek için tıkla... Bende bugün gittim kontrolle hiç yumurta yok cuma günü tekrar gitçem gine olmazsa klomen günde 2 taneye çıkarcak
semis54 .!.: Anladim canim benim su bir haftadir kasiklarim cok agriyor batiyor gibi oluyor klomenden dolayi sanirim Genişletmek için tıkla... Bende bugün gittim kontrolle hiç yumurta yok cuma günü tekrar gitçem gine olmazsa klomen günde 2 taneye çıkarcak
B betullp Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2025 7 0 1 23 Dün 03:22 Konu Sahibi Konu Sahibi bir0zlem #62 meltem1313 .!.: Mrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende de baş ağrısı olmadı
meltem1313 .!.: Mrb bende 2 gündür klomen kullanmaya başladim ama bende ilacı aldıktan sonra çok şiddetli baş ağrısı oluyo ağrı kesici almak zorunda kalıyorum sizlerdede böyle bı yan etkisi oldumu ama acaba ağrısına dayanamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende de baş ağrısı olmadı