Canım merhaba bende de pkos var iki yumurtalıkta da. Eğer adetlerinde düzensizlik oldu ise yumurtlamada düzensizlik olduğunu gösterir zaten ,eğer beklediğin yumurtlama gününe göre ilişki oluyorsa burada sorun olabilir mesela ben de ayın ortası gibi hesaplardım ama daha sonra ovulasyon testine başladım regl iken bile yumurtladığım oldu yumurtlama günü belirsizliği pkosda zaten en büyük sorun gebe kalamama konusunda . Sadece ultrason muayenesi ile olmaz canım tüm hormonlar TSH , LH vs hatta pıhtılaşmaya dahi bakıyorlar bunlar da gebe kalmayı engelleyebiliyor benim mesela TSH 7 idi doktorum asla bu değerle gebe kalamazsın dedi ilaç tedavisine başladık. şuan
tüp bebek sürecindeyim ama polibim vs de vardı ameliyat oldum vs çok zaman kaybettim o yüzden direk tüp bebek başladım. Bence sen de işinde uzman bir doktora görün en ama en önemlisi mutlaka bir rahim filmi çektir tüplerine baktır eşinin de değerlerinin iyi olması lazım eşinle beraber iyi bir doktora gidin son olarak korkma, gebe kalma konusunda en şanslı grup biziz çünkü çok fazla yumurtamız var