Adetin 8.gününde çıktı pcosum var insallah bebislerimiz olur benim bat 18 ocak insallah olmam çift cizgiyi görürüm insallah rabbim sanada güzel bi bebisin olurMerhaba inşallah sağlıkla güzel bi bebişiniz oluradetinizin kaçıncı gününde koyu çizgi çıktı biliyor musunuz ben adetimin 12.günündeyim henüz koyu çzigi göremedim
Sizin bat ne zamanMerhaba inşallah sağlıkla güzel bi bebişiniz oluradetinizin kaçıncı gününde koyu çizgi çıktı biliyor musunuz ben adetimin 12.günündeyim henüz koyu çzigi göremedim
İnşallah güzel sonuclar alirsin bendede pcos var bende kullandim bekliyorum insallah olur rabbim mübarek 3 aylarda yüzümüzü güldürür hepimizinBen de şuraya ilişeyim :))
Çocuğum var ama 7 8 sene sonra doğal yollarla oldu artık 32 yaşındayım ondan dolayı 1 seneye yakın denedik ama olmadı. Sonrasında başladım doktor kontrollerine pcos var ama hormon testlerim genelde normal ultrasonda pcos görüntüsü var yumurtlama bozukluğu oluyor. Bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın son günü cuma günü doktoruma kontrole gideceğim bakalım ne ile karşılaşacağım. Merak içinde bekliyorum..
Herkese bol şans :)
Adetin 8.gününde çıktı pcosum var insallah bebislerimiz olur benim bat 18 ocak insallah olmam çift cizgiyi görürüm insallah rabbim sanada güzel bi bebisin olur
Aaa süper çok erken çıkmışAdetin 8.gününde çıktı pcosum var insallah bebislerimiz olur benim bat 18 ocak insallah olmam çift cizgiyi görürüm insallah rabbim sanada güzel bi bebisin olur
Bat ne demek kiSizin bat ne zaman
Adet olacağım tarihi soruyorsanız onu bilemiyorum çünkü ben hiçbizaman ilaç kullanmadan adet olamadım ama son adet tarihim 18 aralıkSizin bat ne zaman
Çok teşekkür ederiz sizede bol şanslar inşallah biran önce bebişiniz olurBen de şuraya ilişeyim :))
Çocuğum var ama 7 8 sene sonra doğal yollarla oldu artık 32 yaşındayım ondan dolayı 1 seneye yakın denedik ama olmadı. Sonrasında başladım doktor kontrollerine pcos var ama hormon testlerim genelde normal ultrasonda pcos görüntüsü var yumurtlama bozukluğu oluyor. Bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın son günü cuma günü doktoruma kontrole gideceğim bakalım ne ile karşılaşacağım. Merak içinde bekliyorum..
Herkese bol şans :)
Benimde son adet tarihim 18 aralik insallah bebeislerimizin haberini aliriz mübarek 3 aylardaAdet olacağım tarihi soruyorsanız onu bilemiyorum çünkü ben hiçbizaman ilaç kullanmadan adet olamadım ama son adet tarihim 18 aralık
İnşallah hepimiz içinİnşallah güzel sonuclar alirsin bendede pcos var bende kullandim bekliyorum insallah olur rabbim mübarek 3 aylarda yüzümüzü güldürür hepimizin
Yok iğne olmadim sadece klomen kullandim adetin 5.gunu basladim 5 gün kullandim siz igne oldunuz mu beklenen adet tarihiniz neİnşallah hepimiz için
İğne oldunuz mu acaba siz nasıl ilerledi süreciniz
Ben bugün ilacın son günündeyim ilk defa kullanıyorum iğne olacak mı olmayacak mı henüz bilmiyorum sabah akşam 1 tablet olarak kullanıyorum ilacı bugün son gün cuma günü doktora gideceğim bakacağım dedi bakalım ne diyecekYok iğne olmadim sadece klomen kullandim adetin 5.gunu basladim 5 gün kullandim siz igne oldunuz mu beklenen adet tarihiniz ne
Çatlama iğnesi testlere etki ediyormuş onu öğrendim buradan okuyarak ama iğne olacağımız sürece kadar test yapmalı miyiz yine sizceNormalde her ay ovulasyon testleri ile takip ediyordum regl bitiminden itibaren. Şimdi klomen kullanırken de takip etmeli miyim sizler nasıl ilerliyorsunuz acaba
Bende takip ediyorum ovülasyon testiyle 18 ocakta adet tarihim insallah olmam cok istiyorum anne olmak rabbim yüzümüzü güldürsün insallahNormalde her ay ovulasyon testleri ile takip ediyordum regl bitiminden itibaren. Şimdi klomen kullanırken de takip etmeli miyim sizler nasıl ilerliyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?