Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
ooo senin süper valla çocuk doğduktan sonra da salakta eşine yık kendi yaptığın işleri ahjhjhhhjhjhhj
ben de senin gibi düşünüyorum 4 sene sonra bankaya dönsem allah bilir hangi pozisyonda başlarım. burdaki doğum yapan arkadaşların çoğu bebekleri 3 aylıkken dönmek zorunda kaldı
allahım 3 aylık bebek o kadar minik ki süt kokar daha :(
Yaaaa birakamiyorsun aslında canım dogdugunda anlayacaksın bırakıp da gidesim gelmiyor hele o masum gözlerle sana bakınca 🥹🥹

doğumdan sonra sen çalışacak mısın? eşim ısrarla en az 4 yıl çalışma diyor, ben de bebeğimi kendim büyütmek isterim ama senelerdir it gibi çalışarak inşa ettiğim kariyeri de elimin tersiyle itmek mantıklı mı bilemedim

Ben daha hamile kalmadan önce ittim kariyerimi diyebilirim. Özel sektörde mühendis olarak çalıştım 10 yıl. Evlendim 2 yıl çocuk olmayınca sürekli İstanbul’du tedaviydi hastaneydi iş ile yürütemedim. İzin almak sıkıntı oluyordu tam tüp bebek sürecine başlayacaktım devam etmek istemiyorum deyip bıraktım 7-8 ay oldu.
Bebek doğunca da 2 sene en az bırakamam diye düşünüyorum. Ama meslek sahibi olup kendi maddi gücünü kazanmak inanılmaz güzel .

Evet ben cok sukur o konuda sansliyim, tedavi zamani da oyle cok git gel yaptik ki kesin kovulurdum filan derdim kurumsalda olsaydim🤣 esim bazi musterilerimize acikca tup bebek tedavisi gordugumuz icin bu kadar toplanti saati vs rezive ettigimizi aciklamak zorunda kalmisti ajsjdjdj cok sacma ayyy
3 ay cok kucuk hercekten de ya. Teyzem ucretsiz ek de almisti ama yasi dolmadan donmustu yine ayni bkun laciverti gibi iste uzucu😣😣
Zaten dogunca ilk uc ay dorduncu trimester olarak geciyor, bebek dogdugunu bile anlamazmis oyyyy
ya kurumsalda olsan tüp bebek tedavisi görebilmen çok zor. işi bırakıp yola öyle devam etmek gerekirdi, biz de bu ihtimali düşünmüştük. gerçi banka tüp bebek için ödenek çıkarıyor ama doğru düzgün izin kullanamadıktan sonra ödeneği napcam ruj rimel mi alcam ahhahjhajh yani her türlü boşta olmam gerekecekti tüp olsaydı

Ben daha hamile kalmadan önce ittim kariyerimi diyebilirim. Özel sektörde mühendis olarak çalıştım 10 yıl. Evlendim 2 yıl çocuk olmayınca sürekli İstanbul’du tedaviydi hastaneydi iş ile yürütemedim. İzin almak sıkıntı oluyordu tam tüp bebek sürecine başlayacaktım devam etmek istemiyorum deyip bıraktım 7-8 ay oldu.
Bebek doğunca da 2 sene en az bırakamam diye düşünüyorum. Ama meslek sahibi olup kendi maddi gücünü kazanmak inanılmaz güzel .
aynen öyle kuzum maddi güç ve kariyer çok güzel ama insan bi kıyas içine girdiğinde anne olma bebek büyütme arzusu daha baskın geliyor. 4 yıl belki fazla gelir ama 2 yıl ben de asla koynumdan ayıramam diye düşünüyorum. zor elde ettim zaten, kıymeti o kadar fazla ki

Hahahahaha çok fenasınız 🤣🤣 olmuş demek ki öyle şeyler ayyy ecossss senin dediğin gibi baglatcamm bacım ben sıramı savarim
Yetoooo 😂😂
kız dün bi arkadaşla buluştuk o hamileydi ama biz daha söylememiştik dün söyleyelim dedik.
laf lafı açtı 14 haftalık hamile o da. diyor ki hamilelik bana çok yaradı kocam benden kaçıyor artık :D
neee kız hiç korkmuyor musun bebeğe bişey olur diye dedim. saçmalama salak mıyım ben doğumdan sonra zaten bebeğin derdine düşcez en güzel zamanlarım bunlar dedi anjnjnnjnjnjnhjhjh ben şokingen

kız dün bi arkadaşla buluştuk o hamileydi ama biz daha söylememiştik dün söyleyelim dedik.
laf lafı açtı 14 haftalık hamile o da. diyor ki hamilelik bana çok yaradı kocam benden kaçıyor artık :D
neee kız hiç korkmuyor musun bebeğe bişey olur diye dedim. saçmalama salak mıyım ben doğumdan sonra zaten bebeğin derdine düşcez en güzel zamanlarım bunlar dedi anjnjnnjnjnjnhjhjh ben şokingen
Bacito yani doktor yapmayın demediyse yap djdldmdkmd yapılır yani şimdi böle diyince yangın ece demeyinde dkdldmşdmdöd

Diğer mesele diyince ayıp bişi dicen sanmam peki hahaahahahabahahahahshd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızkardeşini kanserden kaybetmiş biri olarak kuşum tek istediğim allahtan sağlık, bütün sevdiklerime evlatlarıma🙏🏻 hayattan baska öyle büyük beklentilerim yok♥️
Başın sağ olsun ben de Maraş depreminde annemi babamı kardeşimi kaybettim çok zor hala acıları çok taze zaman geçiyor acısı geçmiyor benim de istediğim babama kardeşime benzeyen bir bebiş olsun sağlıklı olsun gerçekten bu hayatta her şey çok boş ve bi anlık dün birçok kişi yine depremi yaşadı biz ise uzaktan o anı yaşadık yeniden allahım bebişlerimizi sağlıklı bizleri de metanetli eylesin

Allahım e sen tam bir su burcusun.balığa akrep. En sevdiğim 🌺
Eşim balık burcu dünyanın en iyi insanıdır.
Yengeç - balık biz dünyanın en duygusal çifti sayılabiliriz.
Balıkları çok seviyorum. 🥰
ayyyy evet yaaa balıklar iyi insanlardır sakindirrr..
ben de yengeçleri çok seviyorum, mutfakta aspiratör ışığında yengeçle oturup saatlerce sohbet edeceksin :anne:

Askooo hormonlar değişiyor ya kimi kadın da tam tersi olabiliyor mesela normal şartlarda ilgisiz olan biri hamileyken hormonların etkisiyle daha çok isteyebiliyor cinselligi tamamen hormonel 😂😂

Askooo hormonlar değişiyor ya kimi kadın da tam tersi olabiliyor mesela normal şartlarda ilgisiz olan biri hamileyken hormonların etkisiyle daha çok isteyebiliyor cinselligi tamamen hormonel 😂😂
evet dün anlatırken gözleri parlıyodu dedim tövbe estagfurullah bizi de şey edecek ajhjahhjhjhjhhhjhj

ya kurumsalda olsan tüp bebek tedavisi görebilmen çok zor. işi bırakıp yola öyle devam etmek gerekirdi, biz de bu ihtimali düşünmüştük. gerçi banka tüp bebek için ödenek çıkarıyor ama doğru düzgün izin kullanamadıktan sonra ödeneği napcam ruj rimel mi alcam ahhahjhajh yani her türlü boşta olmam gerekecekti tüp olsaydı
Cok zor allah kolaylik versin gercekten o kadar cok gidip geldik ki cunku sıkı takip gerektigi icin. Eger oyleli calisiyor olsaydim isyerine eve yakin bir doktor secerdim sanirim isten ayrilamiyorsam da.
Cok sukur gerek kalmadi sana da ama bak annesi surpriz yumurtan geldi🩵🩵🩷🩷

Başın sağ olsun ben de Maraş depreminde annemi babamı kardeşimi kaybettim çok zor hala acıları çok taze zaman geçiyor acısı geçmiyor benim de istediğim babama kardeşime benzeyen bir bebiş olsun sağlıklı olsun gerçekten bu hayatta her şey çok boş ve bi anlık dün birçok kişi yine depremi yaşadı biz ise uzaktan o anı yaşadık yeniden allahım bebişlerimizi sağlıklı bizleri de metanetli eylesin
Kızlar başınız sağolsun canı ciğer olduğu için çok zor olmuştur kabullenmek Rabbim mekanlarını cennet eylesin çok üzgünüm 😞 eceeaap eceeaap kuzum yeni gördüm kusura bakma nolur

Amin. Canım seninde başın sağolsun🙏🏻 allah sabırlar versin. İnsanın ailesini kaybetmesi çok acı.. allah geride kalanlara uzun ömürler versin

Back
X