Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Puxhu Puxhu Merhaba beni de ekleyebilir misiniz? Başlığı uzun zamandır takip ediyordum ama kayıt olmamıştım.
Sat 7 Şubat
Tahmini doğum tarihi dün ölçümde 10 Kasım çıktı.
Yaşım 30
Yurtdışında yaşadığım için bebeğimin kalp atışlarını dinletmediler sadece ultrasonda görebildim.
8.haftadan beri çok yoğun mide bulantıları ve kusmalar yaşıyorum. Bugün 11+3üm ama son üç gündür hergün 3-4 kere kusmaya başladım. Gün içinde bir bardak su anca içebiliyorum :(
Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim için doktor antibiyotik verdi fakat bugün evde kendi çubuk idrar testimi tekrarladım maalesef idrarımda hala lökosit var ve PH değeri 9.0 civarında çıktı. Su da içemediğim için ne yapacağımı bilmiyorum. Testim şu şekilde çıktı.
Liste için ss alıyorum müsait zamanında ekliyorum hoşgeldiniz 🌸

herkese merhaba, depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun, umarım herkes bebişleri ile beraber iyidir♥️♥️

kızlar benim bu hafta ani tansiyon düşüklüğü ve bayılma hissi oluyor, başına gelen var mı

herkese merhaba, depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun, umarım herkes bebişleri ile beraber iyidir♥️♥️

kızlar benim bu hafta ani tansiyon düşüklüğü ve bayılma hissi oluyor, başına gelen var mı
Canim ben 11.haftada yasadim o tansiyon dusmeleri goz kararmalarini malesef. Bu hafta iyiyim cok sukur donemseldir herhalde onemsemedim acikcasi cok normalde de dusuk tansiyonlu biriyim

Yavaş yavaş yapıyorum bakalım kuzum arada bi kasıklarım ağrıyor ama normal deyip geçiyorum rahmim büyüyor diyorum. Ajjaja
Ayyy o bana da oluyor kasik ve bel ağrısı nassin bakalım iyi misin

Canim ben 11.haftada yasadim o tansiyon dusmeleri goz kararmalarini malesef. Bu hafta iyiyim cok sukur donemseldir herhalde onemsemedim acikcasi cok normalde de dusuk tansiyonlu biriyim
evet ben de normalde düşük tansiyonluyum, yarın doktor randevum var sorucam bakalım ☺️

Ayy hepiniz bitmişsiniz erkek büyük ihtimal dedi dr. Bende erkek hissediyordum. Oğlum olduğu için acaba bi kız olur mu dedim ama öğrenince de çok mutlu oldum :)
Oglum oluyor canlar💙💙
Sağlıkla gelsin canım bende 2. Hamileyken cinsiyet belli olmuştu ona rağmen her gitmem de cinsiyet aynı mı diye soruyordum 😂😂

Ayy hepiniz bitmişsiniz erkek büyük ihtimal dedi dr. Bende erkek hissediyordum. Oğlum olduğu için acaba bi kız olur mu dedim ama öğrenince de çok mutlu oldum :)
Oglum oluyor canlar💙💙
3. Erko bebeğimiz de geldi durum eşit şuan 3 kız 3 erkek 😀
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

Oglum oluyor canlar💙💙
Ayyyyy hayirli ugurlu olsun oglus geliyor🩵🩵🧿🧿 abisiyle gurese gurese buyuyecek birbirlerinin en yakin arkadasi olacaklar 😍

Kizlar gece ben allaha emanet bir uyumusum kis uykusu mubarek. Tv kanallarinda haber izleyerek 2 ye kadar dayanabildik. Sonrasi yok. Meger esim uyuyamamis hic nobet tutmus 🥹 tum gece ev bakmis alcak kata cikabilecegimiz ahahaha of sinirlerim cok bozuk. Allahim hepimizi korusun ya. Bu sehir hem ask hem lanet gibi yarabbim ya

Back
X