- 23 Ocak 2019
- 3.326
- 10.930
- 208
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım bende de ara ara göğüs sızlaması yine kasık batması ama sersemlik hat safhada yaniGünaydın Kasım anneleriii
Bugünün gündemi kasık ağrısı
Sağlı sollu batmalar var geceden beri. 11. Haftaya yaklaşınca gelen güncelleme![]()
Canım çok geçmiş olsun, hemen acile görünmen iyi olur. Haberdar et biziKızlar bir kaç gündür kahverengi lekelenmem oluyordu. Şimdi lavaboya gittim ve peçeteye bir kırmızı pıhtı düştü çok korkuyorum hemen acile falan gıdecem
uyku bende tuvalet yüzünden kaçıyor her gece farklı saatte uyanıyorum fenalık geldigünaydın güzel kızlar. Uyku düzenim berbatlaştı. Dün akşam yemekten sonra bir uyku geldi 12ye kadar uyudum .Sonra sabaha kadar gezindim evde. Ya vakitte geçmiyor hızlıca bir 6 ay geçse doğuma girsek :)
Progestan kullanmadığım halde bende de inanılmaz bi sersemlik var leyla gibi geziyorum yagünaydın canım bende de ara ara göğüs sızlaması yine kasık batması ama sersemlik hat safhada yani
ben birde tablet olarak içiyorum o sebeple daha da etki ediyor sanırımProgestan kullanmadığım halde bende de inanılmaz bi sersemlik var leyla gibi geziyorum ya
Ayyy yutuyorsan çok zor o mahvediyor insanı. Fitil olarak kullanmak daha iyi değil mi neden oral kullandırıyor sanaben birde tablet olarak içiyorum o sebeple daha da etki ediyor sanırım
lekelenmem olunca belki kullanırken tahriş ettin ondan oldu fitil olarak aldığında akıntı ile birlikte lekeyi sulandırır oral kullan dedi bir süre o zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. İlacın ruhsatı aslında oral kullanımmış ama çok yan etki yaptığından fitil olarak veriyorlarmış ay ne biliyim nasılsa evde yatıyorum diye şimdilik sorun etmedim ama hergün öğleden sonra çöküyorumAyyy yutuyorsan çok zor o mahvediyor insanı. Fitil olarak kullanmak daha iyi değil mi neden oral kullandırıyor sana
Valla mide bulantısından yüzümiz ne zaman gülcek bakalmBacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruzdun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim
cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamisvalla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu
Bebesmm 12 haftalık oluyorjm 11+1 sanirimmben ayılıp bayılıyorumcumartesi kaç oluyo canım haftası günü
Ben de Cuma kontrole gidicem benim de o zaman 11+1 oluyor bakarsın söylerler bir tahmin ne dersinBebesmm 12 haftalık oluyorjm 11+1 sanirimm![]()
Günaydın. Ben de erkenden uyuyorum gecenin bir yarısı uyanıyorum aynı durumdayım. Bu aralar çok fazla rüya görüyorum anlamlı anlamsız.günaydın güzel kızlar. Uyku düzenim berbatlaştı. Dün akşam yemekten sonra bir uyku geldi 12ye kadar uyudum .Sonra sabaha kadar gezindim evde. Ya vakitte geçmiyor hızlıca bir 6 ay geçse doğuma girsek :)
Ayyyy ben de yanıyorum sabahın köründe buz gibi su yada soda içesim geliyor sürekli.Kızlar ben buzlu su içiyorum ya şaka gibi jsjsjsjs buzlu suyu içebiliyorum normal ısıda içemiyorumresmen içim yanıyormuş benim bir yaşıma daha girdim jsjsjsj
Evet evet zaten aslında fitil değil hap formunda bi ilaç o. Ben de daha önce oral kullanmıştım çok zorluyordu aniden ayağa kalktığımda bile dünyam kararıyordulekelenmem olunca belki kullanırken tahriş ettin ondan oldu fitil olarak aldığında akıntı ile birlikte lekeyi sulandırır oral kullan dedi bir süre o zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. İlacın ruhsatı aslında oral kullanımmış ama çok yan etki yaptığından fitil olarak veriyorlarmış ay ne biliyim nasılsa evde yatıyorum diye şimdilik sorun etmedim ama hergün öğleden sonra çöküyorum
Evet içim çok yanıyor ya ama sonra da soğuk sudan karnım ağrıyo koşa koşa wc ye gidiyorumCok iyi geliyor ben de soguk su dolduruyorum matarama hepdegidik bir hararet oluyor sanki vucut di mj
Günaydın canım. Ben de sadece kendi üst departman yöneticime gebeliği bildirdim dün. 10+3te yani.Günaydın kızzlarr
Biraz tırsmadım değil bende henüz sabah ağzıma bi şey atana kadar bi bulantı oluyor. Artar falan diye de korkuyorum biraz. Çalıştığımdan ekstra korkuyorum bebiş 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum çünkü
Ama hissenler var garip şekilde![]()
Napcaz böyle bilmem yazın daha çok yanarız şimdi böyleysekAyyyy ben de yanıyorum sabahın köründe buz gibi su yada soda içesim geliyor sürekli.