Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
günaydın güzel kızlar. Uyku düzenim berbatlaştı. Dün akşam yemekten sonra bir uyku geldi 12ye kadar uyudum .Sonra sabaha kadar gezindim evde. Ya vakitte geçmiyor hızlıca bir 6 ay geçse doğuma girsek :)

günaydın güzel kızlar. Uyku düzenim berbatlaştı. Dün akşam yemekten sonra bir uyku geldi 12ye kadar uyudum .Sonra sabaha kadar gezindim evde. Ya vakitte geçmiyor hızlıca bir 6 ay geçse doğuma girsek :)
uyku bende tuvalet yüzünden kaçıyor her gece farklı saatte uyanıyorum fenalık geldi 😄

Ayyy yutuyorsan çok zor o mahvediyor insanı. Fitil olarak kullanmak daha iyi değil mi neden oral kullandırıyor sana
lekelenmem olunca belki kullanırken tahriş ettin ondan oldu fitil olarak aldığında akıntı ile birlikte lekeyi sulandırır oral kullan dedi bir süre o zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. İlacın ruhsatı aslında oral kullanımmış ama çok yan etki yaptığından fitil olarak veriyorlarmış ay ne biliyim nasılsa evde yatıyorum diye şimdilik sorun etmedim ama hergün öğleden sonra çöküyorum

Günaydın kızzlarr :KK200:
Biraz tırsmadım değil bende henüz sabah ağzıma bi şey atana kadar bi bulantı oluyor. Artar falan diye de korkuyorum biraz. Çalıştığımdan ekstra korkuyorum bebiş 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum çünkü :(
Ama hissenler var garip şekilde :mapus:

Bacim bugun hepimiz ayri ayilip bayiliyoruz 🤣 dun sendeydi sira bugun ben bulantidan geberigim😔 cubuk kraker yemeye calisiyorum su an… wjdjdjdjd
Kontrolune bir sey kalmamis🥰🥰 valla kimi doktor erkenden soyluyor belli mi olur seninki de belki yapar yorumunu
Valla mide bulantısından yüzümiz ne zaman gülcek bakalm🥲
Keremi 12. Haftada öğrendm ama bunu bilmiyomm askim sağlıklı olsunda azck bi bileyim cinsiyet tahmn bile olr shdjdjdjd ona göre keremin kücükenlerini ayırayım🤣🤣🤣

Günaydın. Ben de erkenden uyuyorum gecenin bir yarısı uyanıyorum aynı durumdayım. Bu aralar çok fazla rüya görüyorum anlamlı anlamsız.

lekelenmem olunca belki kullanırken tahriş ettin ondan oldu fitil olarak aldığında akıntı ile birlikte lekeyi sulandırır oral kullan dedi bir süre o zamandan beri bu şekilde kullanıyorum. İlacın ruhsatı aslında oral kullanımmış ama çok yan etki yaptığından fitil olarak veriyorlarmış ay ne biliyim nasılsa evde yatıyorum diye şimdilik sorun etmedim ama hergün öğleden sonra çöküyorum
Evet evet zaten aslında fitil değil hap formunda bi ilaç o. Ben de daha önce oral kullanmıştım çok zorluyordu aniden ayağa kalktığımda bile dünyam kararıyordu :D

Günaydın kızzlarr :KK200:
Biraz tırsmadım değil bende henüz sabah ağzıma bi şey atana kadar bi bulantı oluyor. Artar falan diye de korkuyorum biraz. Çalıştığımdan ekstra korkuyorum bebiş 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum çünkü :(
Ama hissenler var garip şekilde :mapus:
Günaydın canım. Ben de sadece kendi üst departman yöneticime gebeliği bildirdim dün. 10+3te yani.
Kurum içinde hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum karnım büyüyüp belli olana kadar :D

Back
X