- 14 Aralık 2024
- 2.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.270
- 48
- 31
Bugun ben de ona gecis yaptimCrax çubuk kraker al o daha iyi ben onu yiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun ben de ona gecis yaptimCrax çubuk kraker al o daha iyi ben onu yiyorum
Ben sağlıklı beslenmeye başladım, şekerli şeyleri canım istemiyor, 2.5 kilo verdim. Araya uzun bayram tatili girmese en az 1 kilo daha verirdimKızlarrr ilk üç ayda kaç kg aldınız ya merak ediyorum![]()
Ay ben de bugün normal bi yemek yaptım ama o kadar acıkmıştım ki dünyanın en güzel yemeği gibi geldi. Sezerciğin bi filminde Perihan Savaş’ın taze fasulye yeyişi gibi yedimBende iştahsızlık ve bulantı vardı ama hiç kusmadım şükür, o yüzden kilo da vermedim ama pek almadım da. Yarım kilo falan herhalde şuan ama önümüzdeki iki hafta ne olur bilemiyorum. Bugün ilk kez iştahım çook yerindeydi, kendime resmen üşenmeden lazanya yapıp afiyetle yedim, ama çok fena şişkinlik ve gaz yaptı![]()
tebrik ederimTüm annelere merhaba beni de eklerseniz çok mutlu olurum o kadar çok listeye eklendim ki artık dedim olacağına varır. Yaş 42 ilk çocuk sat 6 Şubat tahmini cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 12 KasımPuxhu
![]()
Ne demek istediğini o kadar iyi anladım kiAy ben de bugün normal bi yemek yaptım ama o kadar acıkmıştım ki dünyanın en güzel yemeği gibi geldi. Sezerciğin bi filminde Perihan Savaş’ın taze fasulye yeyişi gibi yedimAy hala da doymadım ya bu ne
![]()
Hoşgeldiniz aramıza tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahTüm annelere merhaba beni de eklerseniz çok mutlu olurum o kadar çok listeye eklendim ki artık dedim olacağına varır. Yaş 42 ilk çocuk sat 6 Şubat tahmini cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 12 KasımPuxhu
![]()
Sagol canimGozunuz aydinolsun her sey yolunda ya ha gec ha vaktinde
![]()
Bilmiyorum ki canim bana da cok uzun geldiGözün aydın canım sonunda sesini duyabildin minnoşunun1 ay çok uzun değil mi yahu neden hep böyle gel randevu veriyorlar
Ben bu videoya neden bu kadar ağladım ya
Perişan oldum yorumlarını da okudum daha fazla ağladımBeni de aglattin
Bugun cok duygusalim ben de ya bi noktada kesin aglicaktim bunda cikti acisiPerişan oldum yorumlarını da okudum daha fazla ağladım
Duygularımla başa cıkamıyorum
Selam canikoHayırlı akşamlar millet
benimde istah yok bulanti oluyordu. bir kac gundur yiye biliyordum simdide ishal oldum karisti her sey yineYahu bu çubuk krakerlerin eskisi gibi tuzu yokmu yoksa benim ağzımın tadı mı kalmadı?
Bende 2bucuk kilo verdim. İştah yok mecburiyetten atistiriyorum midem daha fazla bulanmasin diye de erkenden uyuyorum. Ilac da kar etmedi
Temizlik yaptım bugün beybi helvayı yaptım evetSelam caniko
Naber sesin cikmadi bugun
Ne diycem sana dun helvayi yapabildin mi ahahshs