Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bu saat oldu hala bir sey yiyemedim🥲 dun aksam prilami icmemisim salak kafam. Uyandigimdan beri bulantidan kudurdum. Ne cesaretse menemen yapmaya kalkistim daha kotu oldum. Cikarmaya da cikaramiyorum klozetin basinda kalakaldim bu satirlari size yazmaktan geri kalmiyorum ama ahdjdjfjfj OF BITECEK MI A DOSTLAR YA
sim ben prilam içmeme rağmen gece sabah aç karnına kustum 😭 midem de boştu bide

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim❤️ bu şarkıyı biricik bebişime yolluyorum onu uzun zaman sonra görmek çok iyi hissettirdi ellerini ayakları tomurcuklanmış çok güzel andı onu öyle görmek 11+3 olmuşuz ense ve burun kemiği bakıldı ve bende fetal dna testi için kan verdim yolladım 10 gün içinde sonuç çıkacak inşallah 🙏🏻 akıntım olduğu için bide fitil yazdı doktorum ilk kez kullanıcam ha bide baş belası grip yakama yapıştı onun içinde antibiyotik falan falan valla çok mutluyum ya ağzımız 2 metre açık hâla 😅 tek sorun 1 ay sonra kontrol var 🫡
ayyy maşallah tombiş tombiş olmuş annesi😍😍 cinsiyet tahmini yaptı mı doktor canım

ayyy maşallah tombiş tombiş olmuş annesi😍😍 cinsiyet tahmini yaptı mı doktor canım
Depolardan iyi beslenmiş olmalı çünkü benim iştah kaçtı mide bulantısı hat safada 🌸Maalesef özellikle de sordum daha erken dedi nipt testi verdik o şekilde öğreneceğiz inşallah 😅

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim❤️ bu şarkıyı biricik bebişime yolluyorum onu uzun zaman sonra görmek çok iyi hissettirdi ellerini ayakları tomurcuklanmış çok güzel andı onu öyle görmek 11+3 olmuşuz ense ve burun kemiği bakıldı ve bende fetal dna testi için kan verdim yolladım 10 gün içinde sonuç çıkacak inşallah 🙏🏻 akıntım olduğu için bide fitil yazdı doktorum ilk kez kullanıcam ha bide baş belası grip yakama yapıştı onun içinde antibiyotik falan falan valla çok mutluyum ya ağzımız 2 metre açık hâla 😅 tek sorun 1 ay sonra kontrol var 🫡
Bende kontrolden çıktım 10+3 sağlık ocağında idrar verdim enfeksiyon çıktı banada fitil verdi ama fitilin prospektüsünde hamileler ilk 3 ay kullanmayın diyor size hangi fitili verdiler benimki Neo-Penotran 500mg/100 mg

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
yaaaa çok güzelll maşallah sizeee ne kadar güzel görünüyor böyle 🧿😍😍

Depolardan iyi beslenmiş olmalı çünkü benim iştah kaçtı mide bulantısı hat safada 🌸Maalesef özellikle de sordum daha erken dedi nipt testi verdik o şekilde öğreneceğiz inşallah 😅
Kuzum senin geç döllenme miydi ?

Bende kontrolden çıktım 10+3 sağlık ocağında idrar verdim enfeksiyon çıktı banada fitil verdi ama fitilin prospektüsünde hamileler ilk 3 ay kullanmayın diyor size hangi fitili verdiler benimki Neo-Penotran 500mg/100 mg
Canım bana bu fitili yazmış 3 gün arayla kullanmamı söyledi sen gene kullanmadan doktoruna bahset bu konudan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 45
bugün ben de sersem gibiyim gözümü açamıyorum uykudan, gözlerim yanıyor resmen uyumaya kalksam uyuyamıyorum da bu progestan beni sersem gibi yaptı bir 35lik rakı içmiş gibiyim şuanda

Bu son olaylardan sonra bence acilde taktırman daha iyi olur canım riske atmamış olursun kendini🙏🏻
Hastanede taktırsan daha iyi değil mi ben evde takılan serumlara çok güvenemiyorum hem doktora da danışmış olursun belki birşey söyler ne bileyim ben bu dönemde ekstra hassas düşünüyorum sanırım
Kızlar hala çok fenayım ekrana da bakamıyorum , dün tüm yediklerimi çıkardım hemde zorlaaa, saatlerce. ay ölüm gibiydi ama yaşıyorum hayret. Bu arada eve gelen Dr uzman dahiliyeci uzun yıllardır doktorumuzdu, sonra ev ekibi kurdu özel. uzun yıllardır da tüm hastalıklarımızda eve gelir antibiyotiğimizi serumumuzu yapar. o yüzden hemen annemin aklına gelmiş, benim beynim küçüldüğünden malum:) çok çaresizim arayacagım. Prilam bu hafta bende etkisiz eleman.

kızlar öğle yemeğinden kalkarken bana bişey oldu. gözlerim karardı beynimin içini matkapla delermiş gibi bi titreşim oldu, kalktğım sandalyeye geri düştüm. bu neydi böyle ya çok korktum ve sersemledim
Ahyyy noluyorrr beeee 😔 iyi misin su an peki

akşam 602'de kalmışım 617 olmuş sayfalar. o kadar ne yazıştınız vicdanızlar okuyamam da migdem çok fena önemli birşeyler oldu mu :)

hiç iyi değilim kafamda vızıltı gibi bişey var ne bu çok korktum. bi 10 saniye gözüm kapkaraydı etrafı göremedim hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum bayılacaktım kıyıdan döndüm
Dun tansiyon tansiyon dedik o mu oynadi ki bi anda yemek yiyince sekerle bir

Back
X