Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
O da emzirirken yapılmıyo🤦🏽‍♀️
Benim saç boyası sıkıntı ya. Ben normalde açık kumralım ama saçımı siyaha boyuyorum. Şimdi dipler cıktı kumral, uçlar siyah😂😂 9 ayda ne hale gelecek. Aa hatta dur galerimde vardı daha önce boyamamıştım uzun süre rezil gibi geziyodum doğala döncem diye

Alışmıştık kız😂
Buna da alışırsınız kız insan neye alışmıyor🤣

Benim saç boyası sıkıntı ya. Ben normalde açık kumralım ama saçımı siyaha boyuyorum. Şimdi dipler cıktı kumral, uçlar siyah😂😂 9 ayda ne hale gelecek. Aa hatta dur galerimde vardı daha önce boyamamıştım uzun süre rezil gibi geziyodum doğala döncem diye
Sen kumral kafani hangi hakla siyah boyuyorsun ah be gulum 🤣🤣 tam sopalikmissin oh olmus, kestirip kestirip bitir o siyahlari mis gibi kendi rengin 😍 benim de beyazim cok nenem gibi, o yuzden dibim uc parmak geziyorum simdilik. Su rimel gibi fircali dip kapama seylerinden aldim, gel gor onu da surunce hemen yikamak istiyorum vir sure sonra dokuntu yapiyor

kendi saçın çok tatlı😍

Ben de kilo almaya başlayınca yüz yogasına başlicam tekrar
Bak bi beceremedigim de o. Bizi de gazla buradan ben zaten tedaviye basladigimdan beri kg aldigim icin yarisi yuzumde yanagimda yapisal olarak. Ekmek gibi geziyorum su an ahshsjs kemiklerim kayboldu

ben de şimdi küçük tost yedim aç karnına daha çok bulanıyo😁 KIZLAR BİDE BU BULANTI VE MİDE YANMASI İÇİN BEBEK SAÇLI OLCAK DERLER DOĞRU MUDUR ACABA doğruysa benimki rapunzel heralde
Bak bu belki dogrudur ben kel dogmusum resmen ahsjdjdj annem prenses gibi gecirmis bir kez kusmamis bile dokuz ay

Sen kumral kafani hangi hakla siyah boyuyorsun ah be gulum 🤣🤣 tam sopalikmissin oh olmus, kestirip kestirip bitir o siyahlari mis gibi kendi rengin 😍 benim de beyazim cok nenem gibi, o yuzden dibim uc parmak geziyorum simdilik. Su rimel gibi fircali dip kapama seylerinden aldim, gel gor onu da surunce hemen yikamak istiyorum vir sure sonra dokuntu yapiyor
Aaaa öyle demeee gözlerim yeşile kaçan ela. Saçı siyaha boyayıp bi kırmızı ruj patlatıyorum varya yaman güzel oluyorum😂😂😂😂 18 yasında başladım boyamaya siyaha tutku gibii.
O rimelli şeyden bende alcaktım ama dökülüyorsa rezil olurum kara kara

Aaaa öyle demeee gözlerim yeşile kaçan ela. Saçı siyaha boyayıp bi kırmızı ruj patlatıyorum varya yaman güzel oluyorum😂😂😂😂 18 yasında başladım boyamaya siyaha tutku gibii.
O rimelli şeyden bende alcaktım ama dökülüyorsa rezil olurum kara kara
Ay bi de gozum ela demez mi tam sopaliksin. Kiz mis gibi kizila calan kumral sacinla dahaguzel iste deli ya🤣 dokuz ayda seni zorunlu kendi rengine donduruyoruz sac boyasi cok zararli bir sey hadi bakalim bitti o devir ajdjdjdjd millet rengini acar sacinin bu gitmis komur rengi yaptirmis🤬

Ay bi de gozum ela demez mi tam sopaliksin. Kiz mis gibi kizila calan kumral sacinla dahaguzel iste deli ya🤣 dokuz ayda seni zorunlu kendi rengine donduruyoruz sac boyasi cok zararli bir sey hadi bakalim bitti o devir ajdjdjdjd millet rengini acar sacinin bu gitmis komur rengi yaptirmis🤬
Zaten şimdiye kadar bana hak veren bi allahın kulu cıkmadı😂😂
O değil bebek kumral olsa bilmeyenler diyecek ki anası kara saçlı bu kime benziyor 😂 Artık mecburi kumral olcaz bacım napalım bebemiz için

Zaten şimdiye kadar bana hak veren bi allahın kulu cıkmadı😂😂
O değil bebek kumral olsa bilmeyenler diyecek ki anası kara saçlı bu kime benziyor 😂 Artık mecburi kumral olcaz bacım napalım bebemiz için
Hele esin de kumralsa bak bu kimden derler cabuk don kumralina ahdjdjdjdj

Eşim siyah saç beyaz tenli 😂
Sen siyahı sevmediğine göre kesim doğal rengin siyah. Keşke değiş tokuş yapabilsek
Neyse hadi kocandan yirtarsin en azindan 😁😁
Siyah degil de koyu kestane bildigin dumduz insan sac rengi ajdjdjdjd. Yalniz universitede o siyah hatasina dusmuslugum var onun derdini biliyorum o yuzden bu kadar cirladim sjdjdjd. Rockci serpil gibi geziyormusum diyorum simdi donup bakinca

Oooo çok uzun geldi şimdiden bana 😂 ogrendikleri günün akşamı yemeğe çıkın bari 😂

Yok kız onun cinsiyet partisi gibi olacakmış 😂

İlk öğrenen Faylinn Faylinn oldu canım kızı olacak sağlıkla insallah sonraki sen olabilirsin 😂❤️ Puxhu Puxhu rkledin mi ilk cinsiyeti şekerim🥰

Ahhhh ailelere söylerken oğlumda öğrenmiş oldu acab öğrenmese daha mo iyi olurdu dedim bugün okulda söylemediği kimse kalmamis hemde diyormuş ki annem hamile kız kardeşim olacak diyormuş 🤣🤣
Ayyy çocuklar hep öyle ya ama daha fazla gizleyemezdiniz olan olmuş 🤣

Neyse hadi kocandan yirtarsin en azindan 😁😁
Siyah degil de koyu kestane bildigin dumduz insan sac rengi ajdjdjdjd. Yalniz universitede o siyah hatasina dusmuslugum var onun derdini biliyorum o yuzden bu kadar cirladim sjdjdjd. Rockci serpil gibi geziyormusum diyorum simdi donup bakinca
Ben de lisedeyken gece mavisine boyamıştım. En rezil yılımdır ben esmer saç gece mavisi 🤣

Back
X