Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
O bişey zıplıyormuş gibi şeyde oluyor nadiren. Aynı ağrı mı seninde adet olacak gibi ama şiddetli değil. Gün içinde olmuyorda sanki gece oluyor
Benim bugun gunduz de vardi malesef. Disaridayken cok tinlamadim eve gelip uzaninca her zamanki gibi daha cok rahatsiz etti. Her an adetim sokulecekmis gibi bir agri tam tarif etmem gerekirse. Bazen de sagli sollu bicak saplanmasi. Her turlusu mevcut🤣

%3 lük dilimdesin gebelik hastalığı bu diyorlar. Hiperemezis gravidarum tanısı da.
Yani çözümü yok serum sadece :(
Ay tövbeler olsun yaaa bu çok zor bisey canım benim gerçekten allah yardım etsin ben bile perişan oldum şu 1 haftada sen nasıl dayanıyorsun yani

Evet boğasım geliyor direkt vallahi çok sinirime gidiyor her söylediği zaten bu ara 🫠 yani niye bize yüklenmiş ki ben taşısaydım o beliritleri hissetseydi ya da ona da varım bak 😂😂
bizi rahatlatacak her cozume okeyim ben 🤣 hic de uzulmezdim neden ben tasimiyorum kocam tasiyor bebegi diye 🙈🙈

Benim bugun gunduz de vardi malesef. Disaridayken cok tinlamadim eve gelip uzaninca her zamanki gibi daha cok rahatsiz etti. Her an adetim sokulecekmis gibi bir agri tam tarif etmem gerekirse. Bazen de sagli sollu bicak saplanmasi. Her turlusu mevcut🤣
Artık doktora sormaya da utanıyorum🤣 Bir sıkıntı yoktur inşallah belki bu haftalarda normaldir.

Artık doktora sormaya da utanıyorum🤣 Bir sıkıntı yoktur inşallah belki bu haftalarda normaldir.
Benim her hafta iki uc gun kesin oluyor artik adama demeye utanir oldum. Diyorum ve evet normal diyip baska konuya geciyor🤣 cunku bir kere acikladi nihe oldugunu ikna olmadim, uc kontrolde filan daha izah etti bakti benim kafa almiyor ok ok diyor geciyor ajjdjfjffj

Ay tövbeler olsun yaaa bu çok zor bisey canım benim gerçekten allah yardım etsin ben bile perişan oldum şu 1 haftada sen nasıl dayanıyorsun yani
Canım Allah düşmanımın başına vermesin diyorum o derece. Dayanamıyorum ki işte saçma sapan düşüncelere girmeye başladım artık psikolojim yerle bir oldu. Dışarı bile çıkmıyorum 3 haftadır

bizi rahatlatacak her cozume okeyim ben 🤣 hic de uzulmezdim neden ben tasimiyorum kocam tasiyor bebegi diye 🙈🙈
Bebeği onlar taşısaydı biz tımarhanelik olurduk skdjjdjd Zaten nerden öğrenmişse biri buna demiş ki bi erkeğin eşi hamile kaldığında erkekte de belirti olur. Ben her kustuğumda benim de midem bulanıyor diyor. Benim belim ağrıdığında kendi beline viks sürüyor dkdjfkjf

Bacım bitek benimki böyle değilmiş ya kusura bakmazsan sevincem bu duruma dkjdkdjdjd
Hamileliğin ilk günlerinde balkona çamaşır serecektim eşime dedim ki sana zahmet bi kova su döküver de yere çamaşır düşerse kirlenmesin. O bi kova suyla tutmuş pencereyi de yıkamış yerler çamur içinde kalmış. Salon camı hala o günden kalma pis izlerle dolu🤦🏽‍♀️
Bide bu işi bitirdikten sonra kendini koltuğa atmıştı. Belim koptu ya çok detaycıyım diyor🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Detayların içine mıçıyorum demiyor da djdjdjd
Offf o kadar aynı ki djdjxj

Canım Allah düşmanımın başına vermesin diyorum o derece. Dayanamıyorum ki işte saçma sapan düşüncelere girmeye başladım artık psikolojim yerle bir oldu. Dışarı bile çıkmıyorum 3 haftadır
Hiçte saçma sapan değil insan diyor ki bi hamile kaldım burnumdan geldi. Bunların hepsi normal, herseyden öte insanız biz. Zaten dikenli yollardan geldik buralara, hiç belirtisiz gebelik geçirenler varken böyle perişan olmaya insan üzülüyor yani. Ama geçecekkk biz de hamileliğin tadını cıkardığımız günlere gelicez inşallah🙏

IMG_1852.webp

Hiçte saçma sapan değil insan diyor ki bi hamile kaldım burnumdan geldi. Bunların hepsi normal, herseyden öte insanız biz. Zaten dikenli yollardan geldik buralara, hiç belirtisiz gebelik geçirenler varken böyle perişan olmaya insan üzülüyor yani. Ama geçecekkk biz de hamileliğin tadını cıkardığımız günlere gelicez inşallah🙏
Aynen öyle niye bende normal insanlar gibi geçiremiyorum diye üzülüyorum elimde değil. İnşallah canım Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin. Bi an önce geçsin gitsin zaman 🙏

O adet ağrısı gelmesi korkunç ya her an olacakmışım gibi o ağrılarda bacağımı karnıma doğru sıkıştırıyorum sanki gelecek de gelmesin gibi 😂

Bebeği onlar taşısaydı biz tımarhanelik olurduk skdjjdjd Zaten nerden öğrenmişse biri buna demiş ki bi erkeğin eşi hamile kaldığında erkekte de belirti olur. Ben her kustuğumda benim de midem bulanıyor diyor. Benim belim ağrıdığında kendi beline viks sürüyor dkdjfkjf
Bizimkinde aserme var 🤣 yalniz bir gun cok bulantim vardi bu da aksam yatacak vakit midem cok kotu usuttum ya da zehirlendim diyip durdu. Kalktik gaviscon icirdik midesini ovduk. O sirada benim uykum bolunmus ates basmis kasigim agrimis umru degil aksjdjdjd ah uh modunda

O adet ağrısı gelmesi korkunç ya her an olacakmışım gibi o ağrılarda bacağımı karnıma doğru sıkıştırıyorum sanki gelecek de gelmesin gibi 😂
Icgudusel reaksiyonlar sjdjdjdj. Ben de istemsizce iki buklum buluyorum kendimi kanepede cenin pozisyonunda

Bizimkinde aserme var 🤣 yalniz bir gun cok bulantim vardi bu da aksam yatacak vakit midem cok kotu usuttum ya da zehirlendim diyip durdu. Kalktik gaviscon icirdik midesini ovduk. O sirada benim uykum bolunmus ates basmis kasigim agrimis umru degil aksjdjdjd ah uh modunda
Bide diyorsun ki bebeği o taşısın. Kızım çekilir mi erkeğin hamileliği allah muhafaza. Grip olsalar kötürüm kalıyorlar tövbe yarabbim döjdkdjd
Burcu ne seninkinin

Bide diyorsun ki bebeği o taşısın. Kızım çekilir mi erkeğin hamileliği allah muhafaza. Grip olsalar kötürüm kalıyorlar tövbe yarabbim döjdkdjd
Burcu ne seninkinin
Gozunde arpacik cikinca her seferinde goz doktoruna gidip yeni merhem damla yazdiran biriyle evliyim🤣gebeligi ciddi cekilmez hakikaten ya ajdjdjdj
Boğa burcu beyim djdjfjfj

Teşekkür ederim ya içim rahatladı. Akşam akşam huzursuz olmuştum. Bende 10.haftadan sonra bebeğin büyümesi hızlanıyormuş diye okudum heryerde. Heralde büyüdükçe ağrı oluyor.
Yirta yirta buyuyor zilliler ya😍😍 tekmeleri hayal edemiyorum bu mantikla ben ajdjdjdjd

Gozunde arpacik cikinca her seferinde goz doktoruna gidip yeni merhem damla yazdiran biriyle evliyim🤣gebeligi ciddi cekilmez hakikaten ya ajdjdjdj
Boğa burcu beyim djdjfjfj
Boğa erkeği hanımcı olur sabırlı olur o yüzden tırsıyo senden demek ki dkdjdkjd
benm bey terazi burcu çok değişik bi karakter. Sen de terazisin biliyorum ama kadınıyla erkeği çok farklı. Terazi erkeği sorunlu oluyor baya djdhdjjd Yani çokk iyi çok şeker ama kendine asla toz kondurmaz hep o haklı. En iyisi hep o dkdjjd

Kızlar dün eşim hastane de beta değerimi ölçen hemşire ile konuşmuş sürecimizi biliyordu kendisi merak etmiş sormuş . Eşimde kalp atışı duyamadığımızı pazartesi tekrar randevumuz olduğunu söylemiş . Oda daha çok küçük tabi duyulmaz 9,10 haftalarda duyulur ben bile öyle duydum çocuklarımda bekleyin falan demiş tabi yarın doktora göre karar vericem ama kafamı karıştırdı bir sağlık çalışanı ve tecrübeli anne netice de . Yaşı da var biraz acaba eskiden öyleydi de o yüzde mi böyle dedi yoksa bilgisi olduğu için mi . İçim içimi yiyior . Şimdi zamanda herkes en geç 7. Haftada duyuyor en geç oda . 😣😣

Back
X